Gebe kalamayanlar buraya.....

esra senin şu bebişine bayılıyom allah onun gibi bi tane nasip etsin sana canım

ya kızlar hepınız burdayken söleyım tekrardan
bn henuz okumadım duayııııııı
okuyamıorum daha dogrusu lekelenmelerım bıtmıor
eger okuyacak olan varsa benım sayıdan alsın
bıtırelım bu hafta

kaç tane var tatlım ben daha okumayı düşünüyodum zaten sen söyle kaç tane :26:

saol teyzosu darısıda size inşallahhhh
öylemi bu süper bi haber hadi kusum yabancı dilini iyice bi ögrende ingilizce konusalım dimi gariiii
kolay gelsin kusum camasır yoruyo seni sanırım kendini fazla yorma kusumm

bende seni özeldim sekerimmmm masallah INSALLAH her sey yolunda gider tatlimm. sende bize müjdeyi verirsinnn
YARADANIM bana senin hamile oldugun günleride göstersinnnn

evet cok yoruyor canimmm saglik olsun artik öyle diyorumm.
INSALLAH xanimm darisi hepimizin basina bu isler sirayla dimi. bir gün sira bizede gelicek INSAALLAHHHH

bende seni özeldim sekerimmmm masallah INSALLAH her sey yolunda gider tatlimm. sende bize müjdeyi verirsinnn
YARADANIM bana senin hamile oldugun günleride göstersinnnn

çok sağol bebem hepimizin inş. dua etde cumaya kadar benim yumoşlar gelişsin RABBİM İNŞALLAH sanada banada hepimize anne olmayı nasip etsin

INSALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHH canimmmm hadi hayirlisi canimmm. psikolojin nasil iyimisinnnn :18:
yikilmadin ayakatsin heraldeee

herşeyde var bi hayır diye düşünüyorum canım cumaya belli olcak yapcak bi şey yok biz sadece açtık ellerimizi rabbime yalvarıyoz bir evlat nasip et diye gerisi rabbimin taktiri rabbim hayırlandırıp nasip etsin bizlere canım ama kasıklarım ağrıyo senin ağrımışmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…