Gebe kalamayanlar buraya.....

tesekkürler kusum iyiyiz cok şükür bebişte iyidir inşallah pazartesi doktora gitcez inşallah teyzesi darısıda size olsun inşalahhhhh haberim yok canımm sen napıyosun nasılsın kusumm

bende iyim canimm. cok sükürr. ohh ohh masalllahhh ALLAH dahada iyi etsin bebisini ve sizi
bende bu gün dua ici disari cikmadim. bitirelimde baska dua ya basliyicagiz cünküü. ALLAH kabul etsinn

bende iyim canimm. cok sükürr. ohh ohh masalllahhh ALLAH dahada iyi etsin bebisini ve sizi
bende bu gün dua ici disari cikmadim. bitirelimde baska dua ya basliyicagiz cünküü. ALLAH kabul etsinn

cok saol birbenimm okudum bende kendi temmuz anneleri topigimde de ayetl kürsi vardı onuda okudum sizede dua ettimm rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah kuzum benimmm seninde agzına saglık rabbim kabul etsin inşallahh hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeee

hadi inşallah tatlım benimm banada dua edin olurmu rabbim inşallah sizede hayırlı evlatlar nasip ederrrr en kısa zamanda inşallahhhh

amin canım inşallah
bizim dularımız hep seninle merak etme sen
gönlüne hiç kuşku sokma Allahın izniyle bebeğini sağ salim kucağına alacaksın

himmm ögretmenlik iyi bir meslek. benim yiyenim kac sene önce edebiyati tutturdu, neden türkceyi tutturamadim diye. üniversiteye gitmedi.
bende ögretmen yada mimar olmayi cook isterdimm. malesef büyüklerimiz bizleri okutmadi..

güzel ama biraz yorucu canım yaa çocuklarla uğraşmak baya zor..
hep korkuyorum başkalarının çocuklarıyla ilgilenmekten kendi çocuğuma ayıracak ilgim şefkatim kalmazsa diye..

ben bu isten hic bise anlamadimm iyice karisti kafammm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…