Gebe kalamayanlar buraya.....

hamile olan anne adaylarii kendinize iyi bakinn.
havlar sogudukca sizin icin hayat dahada zor olucak. kardesimin cokk zor bir hamilelik süreci gecirdigini demistim daha önce.
kardesimde sizin gibi bu aylarda hamile kalmsiti. en cook soguk midemi bulandiriyordu dedi.
sürekli kusuyrmus birde soguk olunca sankii sirtima bicak sapliyorlardi diyordu. bir gün arkadasi yatakta da corap giyin. yatak soguk oluyr seni cekiyor. miden iyice bulaniyor demis.
oda corap giyinip uyumaya baslamis. ondan sonra abla rahatladimm. eskisi gibi kusmuyordum dedi. tabiki eger önce bilseydim cokk daha hafif gecerdi hamilelgim dedi.
kardesime cook üzülmüstüm. cook kusuyor diye. sizlerle paylastim ki sizin de zor gecmesinn. INSALLAH bir faydasi olur sizlere

canım arkadaşım herkeside düşünürmüş rabbim hamişlere rahat güzel bi doğum nasip etsin darısı başımıza inş. k.i.b.canım öpt. byyyyyyyyyy

ESRACIMM bugün dr a gitcektin inş. güzel haberler almışsındır canım ben 300 ihlas daha okudum allah kabul eder inş. öpt. canım byyyyyyyyyyyy

Merhaba arkadaslar, merhaba esra,

duanizi cok beyendim, benide eklermisiniz lütfen
100 Ihlas + 100 Salavat-i-Serif yazabilirsin canim )

zelalllll gördüm seniii, lütfen sende benden önce görürsen esrayi hatirlativer zilli zelalim .. gezenti zelalimm. suan cuma oldugu icin insallah bugün cok güzel haberlerle gelirsin, Rabbim cümlemizin hakkinda hayirlisini versin ..

:86:

bismillahırrahmanırrahım

İHLAS SURESI OKUYACAKLARRRRRR

Bırben ___1000 tane
esra___1000 tane
METUKA ___500
maonya__500+200=700
melike___300
ask melegi__500
davraz__1000
zirve__400+200
jelli__500
hurrem__300
zelalca_1000+100+300
aytası__25
leylıko__50
hasretlim_100
___dua edılecek ısımler ___

umutbırben
maonya
esra8
zelalca
jelli
deryaaa
melike
defne
askmelegı
betus
mınnasu
jose
hurrem
metuka
ZİRVE
ezgı
ebrusen
davraz
elif
sahgul
ubudi
sekerkız
obmar
leyliko
başka kim var ?

dolsun gobısler ınşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım herkesın dualrını kabul eyleeeeeee
kucagı bos olan herkese katından hayırlı bır soy ıhsan eyleeeeeeeeeee
amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnn

ESRACIMM bugün dr a gitcektin inş. güzel haberler almışsındır canım ben 300 ihlas daha okudum allah kabul eder inş. öpt. canım byyyyyyyyyyyy

allh razı olsun kızlar
evet dun doktordan geldım canım dgm kontrol hapının 1 tanesı bende lekelenme yaptıgı ıcın gunde 2 taneye cıkardı

günaydınn kızlarrrr.kaynanamın toplantısı var kaç aydır gitmiodum şimdi gider gitmez daha bebek yokmu die sorucaklarrr bıktım artıkkkkkkkk.ben bugün ordayımm.ne güzel kafam rahattı

esracımm neyinn varrrrrr??hayırdır nolduuu.
zelall kızzzz sen hangi topikte takılıosun burdan başka arkadaşlarının yorumlarına bayılıyrmm gezintii zelal demiş yaaa:)))))

ben de varım :))

bismillahırrahmanırrahım

İHLAS SURESI OKUYACAKLARRRRRR

Bırben ___1000 tane
esra___1000 tane
METUKA ___600
maonya__500+200=700
melike___300
ask melegi__500
davraz__1000
zirve__400+200
jelli__500
hurrem__300
zelalca_1000+100+300
aytası__25
leylıko__50
hasretlim_100
___dua edılecek ısımler ___

umutbırben
maonya
esra8
zelalca
jelli
deryaaa
melike
defne
askmelegı
betus
mınnasu
jose
hurrem
metuka
ZİRVE
ezgı
ebrusen
davraz
elif
sahgul
ubudi
sekerkız
obmar
leyliko
yosunnk
başka kim var ?

dolsun gobısler ınşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım herkesın dualrını kabul eyleeeeeee
kucagı bos olan herkese katından hayırlı bır soy ıhsan eyleeeeeeeeeee
amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

of canım yhaaaaaaa herkes bırınden cekıor sankı su hayatta
benm fıtıl kanama yaptı bnde ayrıca kasıklarımda sıddetlı agrı
sorun cıkacak dıe korkuyorum

allah kabul etsın kızlarr. Ben topladımm. Sımdıye kadar 9675 olmuss
Tabıkı ben 2000 tane okudum. Sızler daha okumayın üstünü ben tamamlıyıp duamı hedıcem. Hepınızın ve kendım adımada.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…