Gebe kalamayanlar buraya.....

hos geldin canimmm evet canim ben yanlizdim. simdi sizler geldinizz.
iyim cokk sükürr. dua nin üstünü tamamlamaya calisiyorum canim. simdi gördün senii.
sen nasilsin neler yapiyorsun tatlimmmm

hos geldin canimmm evet canim ben yanlizdim. simdi sizler geldinizz.
iyim cokk sükürr. dua nin üstünü tamamlamaya calisiyorum canim. simdi gördün senii.
sen nasilsin neler yapiyorsun tatlimmmm

ben de iyiyim tatlım ya okuldan sonra bi arkadaşta toplandık çay içtik sohbet ettik falan eve yeni geldim
eşim de nöbetçi bu gece yalnızım
buraya bi bakıyim dedim benim de dün adet olmam lazımdı da daha olmadı ama ağrılar başladı adet olmadan ben de duaları okuyim bu gece diyorum hiç fırsat bulamıyorum zaman nasıl da akıp gidiyor yaa... :86:

hürreem canimm. 1 sayfa önceki esranin yazisindaki dua lari birde sen hespla . canimm kafam karisti. bak dogru hesaplamismiyim .

bu gün basim dönüyor. sanki asagiya düsüyor gibiyim canimm.

evet canim zaman su gibi akip gidiyor her gün ömrümüzden gidiyor canimm. INSALLAH adet olmazsin. bu dua nin ilk sevincini sende paylasiriz INSALLAHHHH

kızlarrr bende duayı okudummm az önce bittii rabim kabul etsin bizede dua edin hamile arkadslarımızında bebişleri saglıcakla gelsin diye inşallahhhhh

evet canim zaman su gibi akip gidiyor her gün ömrümüzden gidiyor canimm. INSALLAH adet olmazsin. bu dua nin ilk sevincini sende paylasiriz INSALLAHHHH

inşallah canım ama ben bu ay hiç umutlu değilim tam yumurta dönemimde ben memlekete gittim falan pek görüşemedik yani eşimle :78:
önümüzdeki ay klomene başlıycam, maydonoz süt buharı, preseed jel, keçiboynuzu, yakı ne varsa denicem bu ay
e artık daha da olmazsa ne yapayım de mi

çokkk tesekkürler benim canım arkadasımmm rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah tatlım benim

hos geldin melikemm nasilsin bebsi nasil cicimm. ben su dua yi tekrar hesapliyimm. henüz bitmedii. haberin varmi esra dua sini okudumu acaba :26:

tesekkürler kusum iyiyiz cok şükür bebişte iyidir inşallah pazartesi doktora gitcez inşallah teyzesi darısıda size olsun inşalahhhhh haberim yok canımm sen napıyosun nasılsın kusumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…