- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.141
hos geldin canimmmevet canim ben yanlizdim. simdi sizler geldinizz.
iyim cokk sükürr. dua nin üstünü tamamlamaya calisiyorum canim. simdi gördün senii.
sen nasilsin neler yapiyorsun tatlimmmm
ben de iyiyim tatlım ya okuldan sonra bi arkadaşta toplandık çay içtik sohbet ettik falan eve yeni geldim
eşim de nöbetçi bu gece yalnızım
buraya bi bakıyim dedim benim de dün adet olmam lazımdı da daha olmadı ama ağrılar başladı adet olmadan ben de duaları okuyim bu gece diyorum hiç fırsat bulamıyorum zaman nasıl da akıp gidiyor yaa... :86:
allah kabul etsın kızlarr. Ben topladımm. Sımdıye kadar 9675 olmuss
Tabıkı ben 2000 tane okudum. Sızler daha okumayın üstünü ben tamamlıyıp duamı hedıcem. Hepınızın ve kendım adımada.
bismillahırrahmanırrahım
İHLAS SURESI OKUYACAKLARRRRRR
Bırben ___1000 tane
esra___1000 tane
METUKA ___500
maonya__500+200=700
melike___300
ask melegi__500
davraz__1000
zirve__400+200
jelli__500
hurrem__300
zelalca_1000+100+300
aytası__25
leylıko__50
hasretlim_100
___dua edılecek ısımler ___
umutbırben
maonya
esra8
zelalca
jelli
deryaaa
melike
defne
askmelegı
betus
mınnasu
jose
hurrem
metuka
ZİRVE
ezgı
ebrusen
davraz
elif
sahgul
ubudi
sekerkız
obmar
leyliko
başka kim var ?
dolsun gobısler ınşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım herkesın dualrını kabul eyleeeeeee
kucagı bos olan herkese katından hayırlı bır soy ıhsan eyleeeeeeeeeee
amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnn
evet canim zaman su gibi akip gidiyorher gün ömrümüzden gidiyor canimm. INSALLAH adet olmazsin. bu dua nin ilk sevincini sende paylasiriz INSALLAHHHH
7975 çıkıyor canım kaç okuyacaktık 10bin mi?
hamile olan anne adaylarii kendinize iyi bakinn.
havlar sogudukca sizin icin hayat dahada zor olucak. kardesimin cokk zor bir hamilelik süreci gecirdigini demistim daha önce.
kardesimde sizin gibi bu aylarda hamile kalmsiti. en cook soguk midemi bulandiriyordu dedi.
sürekli kusuyrmus birde soguk olunca sankii sirtima bicak sapliyorlardi diyordu. bir gün arkadasi yatakta da corap giyin. yatak soguk oluyr seni cekiyor. miden iyice bulaniyor demis.
oda corap giyinip uyumaya baslamis. ondan sonra abla rahatladimm. eskisi gibi kusmuyordum dedi. tabiki eger önce bilseydim cokk daha hafif gecerdi hamilelgim dedi.
kardesime cook üzülmüstüm. cook kusuyor diye. sizlerle paylastim ki sizin de zor gecmesinn. INSALLAH bir faydasi olur sizlere
kızlarrr bende duayı okudummm az önce bittii rabim kabul etsin bizede dua edin hamile arkadslarımızında bebişleri saglıcakla gelsin diye inşallahhhhh
evet canim 10 bin okuyucaktikk. ben kagida yanlismi yazdim acaba. :26:
canim beni 2000 olarak hesapla. ben bin tane daha okudumm.
bende tekrar hesapliyimm.
selam canım hoşgeldin naber nasılsın??
hos geldin melikemm nasilsin bebsi nasil cicimm.ben su dua yi tekrar hesapliyimm. henüz bitmedii. haberin varmi esra dua sini okudumu acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?