Gebe kalamayanlar buraya.....

himmm gördük nasil liste yaptiginii,
insan azicik derli toplu yaparrr hesaplama zamani alt üst olduu.
bundan sonra benin hesabimdan gidelim. yazdimya. sende alinti yaptin. devam edelim. iste.

himmm gördük nasil liste yaptiginii,
insan azicik derli toplu yaparrr hesaplama zamani alt üst olduu.
bundan sonra benin hesabimdan gidelim. yazdimya. sende alinti yaptin. devam edelim. iste.

hadı ordan memnunıyetsız bır sen anlamadın :)
neyse tatlım hade ben cıktım kendıne ıı bak cok opüldün

kızlar 200 unu ben alıyorum bın tanenın haberınız olsun ya sızınle sohbet etmeyı cok ozledım ama malesef rastlasamıyoruz
nasılsınız ınsallah ıyısınızdır
off offf dertler adım gıbı derya oldu bende bır sandal neyse sızı bunaltmıcam bunlarla
kızlar aranızda hısteroskopı yada laparoskopı amelıyatı olan varmı
fıyat arastrması yapıyorum da hanı allah korusun rahım fılmı sonucunda gerek olursa dıye neyse kızlar bılgınız varsa bana haber edın nolur 200 taneyı de hemen okucam ınsallah

hadı ordan memnunıyetsız bır sen anlamadın :)
neyse tatlım hade ben cıktım kendıne ıı bak cok opüldün

yaslandigimi daha önce dimistimmm kiz ben cuma saati bitmeden dua yi toparliyim bitiriym. dua sini yapiyim diye.
sayende arap sacina döndünn. o kadar iiy bakmadim. yazilari topladim ve hesapladimm. sonuc vahim hala boynum agiriyorr
neyse ALLAH kabul etsinn. ayrica ayakalrim cook üsüyor onadan heralde karnimda agiriyorr ah ahh yaslilikta olur böyle seylerrr
sende öpüldünnn

Son düzenleme:
tamam canim ALLAH razi olsunnn canim ben yurt disindayimya fiyat konusunu hic bilmiyorumm. ben ameliyat olmustum. yumzrtalilarimin ve tüplerimin üstündeki zari kaldirmisti doktor.
bu ameliyatin adini bilmiyorumm canim.
nasilsin neler yapiyorsunnn. evet dertler adim adim. kaderin böylesine yaziklar olsunnnn

umutlum seninle esraya ne kadar güldüm ne komik görünüyodunuzhesap nasıl toparladınızmı hakkınızı helal edin canım rabbim kabul eder inş. dualarımızı bir ara sohbet adelim canım gene ara verdik sen nasılsın bu arada

2300 toplam birben, leyliko, hasretim.+500
600 metuka
700 maonya.
300 melike
500 ask melegii
1000 davran
600 zirve
500 jeli
300 hürrem
1400 zelalca
100 hasretim
200 ecrinn.

toplam 9000

doğru liste bu liste lütfen bu listeyi alıntılayın

Herkese Merhaba....
Ben bazen anlamıyorum, niye çocuk istemeyenlerin çocuğu olur da bizim gibi çok fazla çocuk isteyenlerin, çocuk için tam anlamıyla hazır olduğunu hissedenlerin çocuğu olmaz? Etrafıma bakıyorum da etrafımda bir sürü anne olmak istemeyen ve kazara hamile kalan bir sürü bayan var, bizler de istiyoruz istiyoruz olmuyor.. Bu nasıl bir iş yaa
Ben de pko var ve prolaktin yüksekliği.. Doktor cyclo progynovayı vermişti ama önümüzdeki bir iki ay içinde klomene geçmeyi düşünüyor.. ufffff... Adaletin bu mu dünya ( Rabbim hayırlısını versin hepimize... :85:

kız ne don meraklısıymışsın mlletin donunu sallıonnn
kızlarrr toplanın umutlunun donunu sallayalımmm

sorma canimm yaaa bende gülmekten sistimmm inana koptum yaniii sonra toparladikkk zar zor.
ben esranin camasirini sallyiyinca :92: :92: esra da toprladii dermisimmm
helal olsunn canimmm. hani benim gibi yasli bir kadina bu kadar azap cektirmek ayip oldu neyyyyseee

hos geldin canimm sende bizdensin malesef.. evet bazilari istemiyor oluyor, bitlerde istiyoruz olmuyor.
yakin birinin bana dedgi gibi. sen annelige layik degilsin ki ALLAH ta sana vermiyor demisti.
belkide o kisi hakli. ben annelige layik degilimm. en cook bu lafi duyuyorummm
ben biktim artikk. layik olmadigim bir bebek icin niye coook istimki diyorummm . hayat böyle iste canimmm malesefff

zelalca, seni kacirdim yaffff herifin leptopundan bakiyordum. yiyenimle msn de yaziyordum.
sarzi bitti. kendi pc mi actim. bir de baktimki sen cikmissinn hakkettin ama canim yaaa
moralim bozukkta kendimi cook yanliz hissediyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…