Gebe kalamayanlar buraya.....

canım ne yapayım ya korkudan geberıcem ama hersey olacagına varıyor malesef degılmı ben yıne cıkmak zorundayım cevaplarınıza bakmak ıcın gırmıstım
hayırlı sabahlar cnmm .hamilel,k nasıl gidiooooobebiş nasıll.
biliomsn bu ay ben korunuyrmmmm:2:fıdık çıktı belimdeee.bir an önce adet olup başlamak istiommm bebiş yapmayaa
canım hadı bakalım ınsllh olur bana da fılmımın temız cıkması ıcın dua edermısınız bu arada 200 okucam demıstım ya okudum hadı allaha emanet olun

inşş cnm benimm temiz çıkarr filminnn 200ihlas okudun dimmii esra yada umutluu not alın kızz ben siizn müdürünüzüm
umutluya disiplin cezası veriyrm bi milletin donunu salladı dieee

evet canım 200 ıhlas daha varmı okuncak hele bana verınde yarın yocuyum allah nasıp ederse hem daha makbul olur belkı yolda okumak hepınızın ısımlerını de yanıma alcam dua etmek ıcın ama lısteyı bı kere daha yollayın nolur aksam bakarım bı ara mutlaka

yolun acik olsun canimm.yolcunun dua si kabul olurmus. sanada 200 verelim. olurmu tatlimm. ALLAH kabul etsinn

Son düzenleme:

arkadaslar okuyan oldumu bu sayfayi alinti yapsin. okudugu kadarini yazsin. ne olur bu sefer karismasin canlarimmm

inşş cnm benimm temiz çıkarr filminnn 200ihlas okudun dimmii esra yada umutluu not alın kızz ben siizn müdürünüzüm
umutluya disiplin cezası veriyrm bi milletin donunu salladı dieee

kiz ben bise yapmaadimmm aslinda matamatigim cook iyidir. ama pc uzakta tutuyorum ki gözlerim agrimasin diye,
bide cuma saati gecmeden duayi bagislamak istedimm :26: birazda yaslilik olunca güleyinnn
ama gel görki donlarini salaldigim esra arti falan yazmis. onlari görmedim. bende senin hesabini fazla ttunca hesap bagdattan döndüü

2300 toplam birben, leyliko, hasretim.+500
600 metuka
700 maonya.
300 melike
500 ask melegii
1000 davran
600 zirve
500 jeli
300 hürrem
1400 zelalca
100 hasretim
200 ecrinn.
200 DERYA
toplam 9200

___dua edılecek ısımler ___

umutbırben
maonya
esra8
zelalca
jelli
derya
melike
defne
askmelegı
betus
mınnasu
jose
hurrem
metuka
ZİRVE
ezgı
ebrusen
davraz
elif
sahgul
ubudi
sekerkız
obmar
leyliko
başka kim var ?

dolsun gobısler ınşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım herkesın dualrını kabul eyleeeeeee
kucagı bos olan herkese katından hayırlı bır soy ıhsan eyleeeeeeeeeee
amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnn

ALINTI YAPAMADIM AMA BOLE YAPTIM HİHİ

hoşbulduk canım :) Ya ben bu layık olma işine katılmıyorum yaa... Niye böyle olsun ki.. Ben sadece "galiba henüz zamanı değil" diyorum ve sanırım beklemek gerekiyor. Ne bileyim, savunma mekanizmam bu işte.. Allah hepimize hayırlısını versin..

güzel olmus canim birde hamile olanlara da dua ediyoruz. sagilkila, hayirlisiyla kucaklarina alsinlar bebkleirni diyee..
birde emine ismini ekliyelimm oda hamilee

canim ben kendi adima öyle düsünüyorumm. annelige layik olmadigim icin. belkide dogrudur. bende inanmaya basladim artik. bu sözlere.
eminim sizler annelige layiksiniz ve en kisa zamanda da anne olucaksinizzz

güzel olmus canim birde hamile olanlara da dua ediyoruz. sagilkila, hayirlisiyla kucaklarina alsinlar bebkleirni diyee..
birde emine ismini ekliyelimm oda hamilee

okuduktan sonra ekliyicektimmm

canım tamama o zaman 200 daha aldım ben ama yolda okucam ben hamılelerı bılmıyorum balım onları da sen eklesene melıkeyle defneyı bılıyom bı tek

canim ben kendi adima öyle düsünüyorumm. annelige layik olmadigim icin. belkide dogrudur. bende inanmaya basladim artik. bu sözlere.
eminim sizler annelige layiksiniz ve en kisa zamanda da anne olucaksinizzz
aman birbencim allah aşkına saçma saçma şeyler düşünme kızıcam şimdi sana haa
çocuk doğurup çöp kutusuna atanlar, kendi öz çocuğuna tecavüz edenler, çocuğunu buz gibi havada dilendirip parasını yiyenler çok mu layık çocuk sahibi olmaya ki allah onlara çocuk vermiş?? herkesin bir imtihanı var bizimki de bu. şöyle bir bak etrafına dertsiz tasasız tek bir insan var mı?? herkesin bi derdi var allah dermansız dert vermesin.
böyle şeyler düşünme sakınn

canım tamama o zaman 200 daha aldım ben ama yolda okucam ben hamılelerı bılmıyorum balım onları da sen eklesene melıkeyle defneyı bılıyom bı tek

ayyy canim ya hic yook da demiyo canim benim.bütün ictenligimle diliyorumm YARADANIM tez zaman da sana hayirli, saglikli bebekler nasip etsinnnn
melike, defne , birde güll var. hic görünmüyor belkide güll dogum yapmistirr canim. birde esnte vardi bir zamanlar. hic sesi cikmiyor aklima geldi birde.
INSALLAH sonrada sen ve arkadaslar hamis kalirsinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…