Gebe kalamayanlar buraya.....

canim ben normal insablar arasinda yani kadilar arasinda ben anne olmayi hakketmiyorum diyorum.
yoksa insanliktan nasibini almamis kadinlar yada erkekler icin demiyorumm. ben bebk fikrini aklimdan yavas, yavas cikariyorumm. artik hiv hevesimde kalmadii :18:

bebek ve anne öbür topikteydimm cnm kaçırmışım seniii.bizde seni çok özledikk.biz iyiyiz sen nasılsınnn cnm bneimmmm

Bende 2 yillik evliyim hic korunmadik buzamana kadar ama beBegimiz olmuyor. dr bisey yok diyor AMA olmuor iste ne diyorsunuz kizlar ilaci falan varmi kullansam yumurtlamayi hizlandiran?

Son düzenleme:
slm kızlar
slm maonya nasılsınız bakalım.
özledim sizleriiiii

hos geldin canimm bizde düneyin gül arkadasla seni konustuk. gül bebk anneden haberin varmi. benden 2 hafta önce hamileydi. dogum yapmistir dedi.
bende onunki oglandi sen yapmadigina göre bebkannede daha dogum yapmamistir dedim
bizde seni özledikk nasilsin neler yapiyorsun. dogum ne zaman :26:

hayırlı sabahlar kızlar....ben yazdıgımdan beri baya bı ılerlemiş topik
inş. buraya da bakacagım..bayagı bı moral oluyo burayı okumak
inş..hepımız gelecegın hayırlı evlatlarının hayırlı annelerı oluruz...

bugün kalp atışlarını dinlemeye gitcez rabbimin izniyle inşallah hayırlı haberlerle gelmeyi nasip eder yüce rabbim duanızı esirgemeyin lütfen bizden güzel teyzeleriiiii

kızlar kendini bilmezin bitanesi az önce bana msnde demedik bırkamadı benim psikilojim bozukmuş ben bankacı olmusum ama adam olamamışım rabbime burdan gercekten yürekten sesleniyorum allahımmm kim benim hakkımda ne düşünüyosa sen ona on katını ver milyon katını ver demiyorum cünkü kaldıramazzz bu kadar da olmaz yaaa bu kadar da ugrasılmaz bi insanla ne istiyosunuz benden neee hamile kaldıkk basımıza gelmeyen duymadımız laffff kalmadı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeterrrrrrrrrrrrrr artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…