Gebe kalamayanlar buraya.....

Aaaaa gecmiss olsun bebeimm canim korkma canim yaa insanlahh bisi cikmaz uzme kendini.

Canm benim çok geçmiş olsun üzülme korkma kötü bişey olmaz inşallah dualarım sizinle olacak

arkadaşlar bana da bir yardım edin 12 aydır bebek için uğraşıyoruz olmuyor doktorlar sorun görmüyor( 8 doktora gittim) ama benim adetlerim son 1 yıldır 12 ya da 13 gün sürmeye başladı.adet sonrası kahve lekeler şeklinde ne yapayım bilemiyorum artık hangi doktora gideceğimi de bilemiyorum

Mrb canım kist falan olabilir mi acaba bişey demediler mi hormon tahlilleri falan yapılmıştır heralde dimi,bu kadar uzun sürüyorsa ve lekelenme dewam ediorsa bi sorun vardır bnce,burdaki çoğu insanda bende dahil bi sorun olmamasına rağmen bebeğimizi beklioruz ama gelmior :) inşallah Allahım sanada nasip eder ama böyle adet düzensizliklerine soğan suyu çok iyi gelior diye biliorum cnm

canım hormon testi yapıldı 3 defa hepsi normal,bir kez rahim filmi çekildi normal,hiç kist var demediler hep özel hastane ve proflara gittim ama onlarda bir sebep bulamadılar adetimin bu kadar uzun sürmesine benim aklıma derin endometriosis geliyor ya hadi bakalım

Kızlaaar sağ göğsüm çok ağrımaya başladı ilk defa böyle ağrı oldu daha öncede şişerdi göğüslerim regl den önce ama hiç böyle ağrı olmamıştı Allahım nolur göster belirtileri artık anlayım bişeyler olduğunu yaa milletin başı döner kusar bizde tık yok niye filmlerdeki gibi olmuoruz ki :) Annemin konusunu doktorla tekrar görüştüm korkulacak bişey değil dedi buarada beni ferahlattı biraz kızlar dua edin olur mu bnden önce onun iyi haberlerini alalım inşallah

İnşallah bebeğim inşallah hem anneden hemde senden hayırlı haberler alıcaz inşallah

Hanimlar bir sey soracaktim.. ornegin ben ekimin 7sinde adet olmus olayim.. kasim ayinin 7 sinde degilde iki gun ya erken ya gec oluyorum bazende 1er gun oynuyor.. bu adet duzensizligi midir ? Cok fazla kafaya taktim da.
Yada normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…