- 12 Haziran 2013
- 72
- 34
- 88
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #32.081
Aaaaa gecmiss olsun bebeimm canim korkma canim yaa insanlahh bisi cikmaz uzme kendini.Kızlar orda mısınız moralim çok bozuk ya,gördüğüm rüyalar hayırlı çıkmadı annem geldi az önce bizim profa göründü rahimde polip warmış perşembe günü alınacak biyopsiye gönderilecek çok korkuorum kotu bişey çıkar diye çok
Insallahh canim cok tesekkur ederimm allahim herkese nasip etsin bu duyguyu .Tebrikler Zeynep çok sevindim senin adına darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
Kızlar orda mısınız moralim çok bozuk ya,gördüğüm rüyalar hayırlı çıkmadı annem geldi az önce bizim profa göründü rahimde polip warmış perşembe günü alınacak biyopsiye gönderilecek çok korkuorum kotu bişey çıkar diye çok
Canm benim çok geçmiş olsun üzülme korkma kötü bişey olmaz inşallah dualarım sizinle olacakKızlar orda mısınız moralim çok bozuk ya,gördüğüm rüyalar hayırlı çıkmadı annem geldi az önce bizim profa göründü rahimde polip warmış perşembe günü alınacak biyopsiye gönderilecek çok korkuorum kotu bişey çıkar diye çok
Insallah canim cok endiseliyim walla sonuc gelene kadar olan olacak banaAaaaa gecmiss olsun bebeimm canim korkma canim yaa insanlahh bisi cikmaz uzme kendini.
Canimsin cok sagol Allah razi olsun insallah Allahim bize boyle bi dert wermezCanm benim çok geçmiş olsun üzülme korkma kötü bişey olmaz inşallah dualarım sizinle olacak
Uzme kendini yaaa bak belki bebis vardir tutunma zamani uzersen olmaz biliyorum cok zor bi durum ama sen dikjat et kendiniInsallah canim cok endiseliyim walla sonuc gelene kadar olan olacak bana
Sagol canim haklisin daha ortada bisey yok olmayacak da insallah kotu bisey uzulmycemUzme kendini yaaa bak belki bebis vardir tutunma zamani uzersen olmaz biliyorum cok zor bi durum ama sen dikjat et kendini
Insalllah bebisim..Sagol canim haklisin daha ortada bisey yok olmayacak da insallah kotu bisey uzulmycem
Canim benim yaBekleyis icin safakk 5 yupiiiiiii
Mrb canım kist falan olabilir mi acaba bişey demediler mi hormon tahlilleri falan yapılmıştır heralde dimi,bu kadar uzun sürüyorsa ve lekelenme dewam ediorsa bi sorun vardır bnce,burdaki çoğu insanda bende dahil bi sorun olmamasına rağmen bebeğimizi beklioruz ama gelmior :) inşallah Allahım sanada nasip eder ama böyle adet düzensizliklerine soğan suyu çok iyi gelior diye biliorum cnmarkadaşlar bana da bir yardım edin 12 aydır bebek için uğraşıyoruz olmuyor doktorlar sorun görmüyor( 8 doktora gittim) ama benim adetlerim son 1 yıldır 12 ya da 13 gün sürmeye başladı.adet sonrası kahve lekeler şeklinde ne yapayım bilemiyorum artık hangi doktora gideceğimi de bilemiyorum
canım hormon testi yapıldı 3 defa hepsi normal,bir kez rahim filmi çekildi normal,hiç kist var demediler hep özel hastane ve proflara gittim ama onlarda bir sebep bulamadılar adetimin bu kadar uzun sürmesine benim aklıma derin endometriosis geliyor ya hadi bakalımMrb canım kist falan olabilir mi acaba bişey demediler mi hormon tahlilleri falan yapılmıştır heralde dimi,bu kadar uzun sürüyorsa ve lekelenme dewam ediorsa bi sorun vardır bnce,burdaki çoğu insanda bende dahil bi sorun olmamasına rağmen bebeğimizi beklioruz ama gelmior :) inşallah Allahım sanada nasip eder ama böyle adet düzensizliklerine soğan suyu çok iyi gelior diye biliorum cnm
Sagol canim haklisin daha ortada bisey yok olmayacak da insallah kotu bisey uzulmycem
Hem hamilelik belirtisi hemde adet belirtisi gögüs şişkinliği amaa bizim duamızla inşallah bebiş gelcekCanim benim yaewet 5 :) yalniz goguslerim patlamak uzere bugun ne bicim oldu yaa
İnşallah bebeğim inşallah hem anneden hemde senden hayırlı haberler alıcaz inşallahKızlaaar sağ göğsüm çok ağrımaya başladı ilk defa böyle ağrı oldu daha öncede şişerdi göğüslerim regl den önce ama hiç böyle ağrı olmamıştı Allahım nolur göster belirtileri artık anlayım bişeyler olduğunu yaa milletin başı döner kusar bizde tık yok niye filmlerdeki gibi olmuoruz ki :) Annemin konusunu doktorla tekrar görüştüm korkulacak bişey değil dedi buarada beni ferahlattı biraz kızlar dua edin olur mubnden önce onun iyi haberlerini alalım inşallah
Amin cnmm insallah annem bi iyi olsunda ya baska bisey istemiyorum suan walla yaİnşallah bebeğim inşallah hem anneden hemde senden hayırlı haberler alıcaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?