Gebe kalamayanlar buraya.....

canım burdaki herkes o dertten muzdarip :) bizler hep beklemedeyiz benim 1 sene olacak nerdeyse diğer arkadaşlardan daha fazla olanlarda war,ama az önce bi arkadaşımız yazmış bak hamileyim diye :) darısı başımıza senin daha çok erken bekle bi kaç ay daha bnce

Slm canim vajinusmus tanisi nasil oluyor. Bende cok zor iliskiye giriyorum esimle. Hamile kalamama nedenimi vajinusmu. Gerektigi gibi iliski nasil oluyor acaba. Kimseye soramiyorum bunlari. Off ne zor bi durum

Slm kızlar dr gittim bana klomen verdi.iki gün oldu kullanmaya başlayalı ve sol yumurtalığımda felaket ağrı var cumartesi günü kontrolüm var yine gidecem ama bu ağrı normalmi yaşayan oldumu bu durumu.

Slm canim vajinusmus tanisi nasil oluyor. Bende cok zor iliskiye giriyorum esimle. Hamile kalamama nedenimi vajinusmu. Gerektigi gibi iliski nasil oluyor acaba. Kimseye soramiyorum bunlari. Off ne zor bi durum
Slm kurdalecik benim yengemde vardı bu vajinismus hamile kalsan bile düşük oluyo rahim kasılıyo bebeği dışarı atıyo yengemin 3 yıl çocuğu olmadı bundan dolayı sonrasında ilaç tedavileriyle 2 kızı oldu inşallah sende tez zamnda sağlığına kavuşur evlat sahibi olursun canm

İnş canım benim bende çok istiyorum bi bebişim olsun dr banada verdi klomen bugün ikinci günüm ve şiddetli bi şekilde sol yumurtamda sancı var buda normalmi hiç bilmiyorum.benimde cumartesi kontrolüm var hayırlısı olsun inş rabbim tez zamnda versin kuzucuklarımızı bize

evet aynı muzdarip durumdayız 8. ayda hamile kaldım o da dış gebelik oldu ne eşimde ne de bende hiç bi sorun yok şimdi tekrar istiyoruz ama hayrlısıyla inşallh her isteyen dileyene rabbim aratmadan nasip etsin

Günaydın herkese kızlaaarrr,nerelerdesiniz zynpcim TG351 hiç sesiniz çıkmıyorrrr,benim moralim bozuk ben dayanamayıp bu sabah test yaptım çok erken daha ama dayanamadım napym yaa negatif tabiki :) bakalım nolcak 6 gün war regl e,sizde ne haberler war kızlar,bu ara da yeni yazan arkadaşlar bende klomen kullandım ağrılar normal telaş yapmayın

Merhabbaa canimm gunaydin.. kac gun kaldi adettebn 6 gun kaka yaptim cikmadi 4 gyn kalinca yaprigimida belirmisti cizgi..

Slm kızlar dr gittim bana klomen verdi.iki gün oldu kullanmaya başlayalı ve sol yumurtalığımda felaket ağrı var cumartesi günü kontrolüm var yine gidecem ama bu ağrı normalmi yaşayan oldumu bu durumu.
Canim cok normal bnde kulladim yuruyemiyodum agridan o derece agri yapti bnde ama ilk kullanmamdada hamile kaldimmm.

Canim cok normal bnde kulladim yuruyemiyodum agridan o derece agri yapti bnde ama ilk kullanmamdada hamile kaldimmm.
günaydın zeynep :) ne güzel moral verdin bana şimdi inş rabbim bana ve tüm isteyenlerede nasip eder

üzülmeee 6 gün varmış daha bak allah büyük hem hemen belli olmazmış inşallah hamişsindir :) mutlu olll

Merhabbaa canimm gunaydin.. kac gun kaldi adettebn 6 gun kaka yaptim cikmadi 4 gyn kalinca yaprigimida belirmisti cizgi..
Kuzum bnmde bugun 6 gün war adete,yani biliordum aslında çıkmayacağını ama yaptım yinede artık yapmam test adetimin geçmesini beklycem artık,yalnız iki saattir feci ağrı geldi sol tarafıma oturup kalkamıyorum resmen

canım eyer idrar testiyse erken yapmışın bence... bekleseydin biraz yada kan testi yaptırsaydın garanti olurdu.. idrarda hemen çıkmayabiliyo...

klomen yumurtaları uyarıp büyüttüğünden ağrı olur zaten bende kullanmıştım. bende çok ağrı olmadı her bünye bir değil benim yumurta rezervim azdı ondan olabilir. sonu hayırlı olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…