- 31 Ekim 2014
- 176
- 86
- 38
- 36
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #32.041
ayyy canımmm çok sewindimmm gözün aydınnnnn :))Daha 3 gün vardı ama değerim 225 çıktııı
canım burdaki herkes o dertten muzdarip :) bizler hep beklemedeyiz benim 1 sene olacak nerdeyse diğer arkadaşlardan daha fazla olanlarda war,ama az önce bi arkadaşımız yazmış bak hamileyim diye :) darısı başımıza senin daha çok erken bekle bi kaç ay daha bnceMerhaba hanımlar. Hamile kalanlara hayırlısıyla güzel bir doğum nasip olur inşallah. Bebek isteyenlerede rabbim en kısa zamanda dileklerini nasip etsin inşallah. Ben bir yıllık evliyim. Bu süre içinde vajinusmus ile mücadele ettim ve yendim. 2 ay önce olması gerektiği gibi ilişkiye girmeye başladım. Bu ay hamile kalacağımdan çok emindim ancak tekrar adet gördüm. Uzun süre nedensiz hamile kalamayan ve sonradan hamile kalan arkadaşlar var mı?
Hayırlı olsun. Çok güzel bir haber.Daha 3 gün vardı ama değerim 225 çıktııı
ayyy canımmm çok sewindimmm gözün aydınnnnn :))
Sağolun bacilar. Allahm isteyen herkese tez vakitte nasip eder inssHayırlı olsun. Çok güzel bir haber.
Sağolun bacilar. Allahm isteyen herkese tez vakitte nasip eder inss
Merhaba hanımlar. Hamile kalanlara hayırlısıyla güzel bir doğum nasip olur inşallah. Bebek isteyenlerede rabbim en kısa zamanda dileklerini nasip etsin inşallah. Ben bir yıllık evliyim. Bu süre içinde vajinusmus ile mücadele ettim ve yendim. 2 ay önce olması gerektiği gibi ilişkiye girmeye başladım. Bu ay hamile kalacağımdan çok emindim ancak tekrar adet gördüm. Uzun süre nedensiz hamile kalamayan ve sonradan hamile kalan arkadaşlar var mı?
Slm inciii canm benim klomen verdi bana bu gidişimde dr yumurta oluşumunu sağlıyomuş sanırım ama felaket bi ağrı yapıyo neden n yapıyo normalmi bu ağrı bilmiyorumklomen nedır bende bılmyorum kullanan varsa bızı aydınlatsın lutfen hanımlar:)
Slm kurdalecik benim yengemde vardı bu vajinismus hamile kalsan bile düşük oluyo rahim kasılıyo bebeği dışarı atıyo yengemin 3 yıl çocuğu olmadı bundan dolayı sonrasında ilaç tedavileriyle 2 kızı olduSlm canim vajinusmus tanisi nasil oluyor. Bende cok zor iliskiye giriyorum esimle. Hamile kalamama nedenimi vajinusmu. Gerektigi gibi iliski nasil oluyor acaba. Kimseye soramiyorum bunlari. Off ne zor bi durum
İnş canım benim bende çok istiyorum bi bebişim olsun dr banada verdi klomen bugün ikinci günüm ve şiddetli bi şekilde sol yumurtamda sancı var buda normalmi hiç bilmiyorum.benimde cumartesi kontrolüm var hayırlısı olsun inş rabbim tez zamnda versin kuzucuklarımızı bizearkadaşlar bugün klomenin 3.gunundeyim ve hiçbir yan etkisini görmedim henüz,karnım bile şişmedi yani,kimileri çok kasık ağrısı çektim karnım çok şişti falan diyorlardı ama hiç öyle olmadı.Cuma günü kontrolum var bakalım ne diUmarım hepimiz kavuşuruz bebişlerimize...Çok istiyorum çok...
canım burdaki herkes o dertten muzdarip :) bizler hep beklemedeyiz benim 1 sene olacak nerdeyse diğer arkadaşlardan daha fazla olanlarda war,ama az önce bi arkadaşımız yazmış bak hamileyim diye :) darısı başımıza senin daha çok erken bekle bi kaç ay daha bnce
Merhabbaa canimm gunaydin.. kac gun kaldi adettebn 6 gun kaka yaptim cikmadi 4 gyn kalinca yaprigimida belirmisti cizgi..Günaydın herkese kızlaaarrr,nerelerdesiniz zynpcim TG351 hiç sesiniz çıkmıyorrrr,benim moralim bozuk ben dayanamayıp bu sabah test yaptımçok erken daha ama dayanamadım napym yaa negatif tabiki :) bakalım nolcak 6 gün war regl e,sizde ne haberler war kızlar,bu ara da yeni yazan arkadaşlar bende klomen kullandım ağrılar normal telaş yapmayın
Canim cok normal bnde kulladim yuruyemiyodum agridan o derece agri yapti bnde ama ilk kullanmamdada hamile kaldimmm.Slm kızlar dr gittim bana klomen verdi.iki gün oldu kullanmaya başlayalı ve sol yumurtalığımda felaket ağrı var cumartesi günü kontrolüm var yine gidecem ama bu ağrı normalmi yaşayan oldumu bu durumu.
Canim cok normal bnde kulladim yuruyemiyodum agridan o derece agri yapti bnde ama ilk kullanmamdada hamile kaldimmm.
günaydın zeynep :) ne güzel moral verdin bana şimdi inş rabbim bana ve tüm isteyenlerede nasip ederCanim cok normal bnde kulladim yuruyemiyodum agridan o derece agri yapti bnde ama ilk kullanmamdada hamile kaldimmm.
üzülmeee 6 gün varmış daha bak allah büyük hem hemen belli olmazmış inşallah hamişsindir :) mutlu olllGünaydın herkese kızlaaarrr,nerelerdesiniz zynpcim TG351 hiç sesiniz çıkmıyorrrr,benim moralim bozuk ben dayanamayıp bu sabah test yaptımçok erken daha ama dayanamadım napym yaa negatif tabiki :) bakalım nolcak 6 gün war regl e,sizde ne haberler war kızlar,bu ara da yeni yazan arkadaşlar bende klomen kullandım ağrılar normal telaş yapmayın
Kuzum bnmde bugun 6 gün war adete,yani biliordum aslında çıkmayacağını ama yaptım yinedeMerhabbaa canimm gunaydin.. kac gun kaldi adettebn 6 gun kaka yaptim cikmadi 4 gyn kalinca yaprigimida belirmisti cizgi..
canım eyer idrar testiyse erken yapmışın bence... bekleseydin biraz yada kan testi yaptırsaydın garanti olurdu.. idrarda hemen çıkmayabiliyo...Günaydın herkese kızlaaarrr,nerelerdesiniz zynpcim TG351 hiç sesiniz çıkmıyorrrr,benim moralim bozuk ben dayanamayıp bu sabah test yaptımçok erken daha ama dayanamadım napym yaa negatif tabiki :) bakalım nolcak 6 gün war regl e,sizde ne haberler war kızlar,bu ara da yeni yazan arkadaşlar bende klomen kullandım ağrılar normal telaş yapmayın
klomen yumurtaları uyarıp büyüttüğünden ağrı olur zaten bende kullanmıştım. bende çok ağrı olmadı her bünye bir değil benim yumurta rezervim azdı ondan olabilir. sonu hayırlı olur inş.Kuzum bnmde bugun 6 gün war adete,yani biliordum aslında çıkmayacağını ama yaptım yinedeartık yapmam test adetimin geçmesini beklycem artık,yalnız iki saattir feci ağrı geldi sol tarafıma oturup kalkamıyorum resmen
Canım inşallahhhh hepimize nasip etsin bu güzelliği Allahım,kızlar bi de bişey dicem bu gece çok garip rüyalar gördümmmmmüzülmeee 6 gün varmış daha bak allah büyük hem hemen belli olmazmış inşallah hamişsindir :) mutlu olll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?