- 3 Kasım 2014
- 319
- 182
- 83
- 41
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #32.061
bekleyiş bende ufakta bi kist vardı bebek oluşumunu engellermi senceGünaydın herkese kızlaaarrr,nerelerdesiniz zynpcim TG351 hiç sesiniz çıkmıyorrrr,benim moralim bozuk ben dayanamayıp bu sabah test yaptımçok erken daha ama dayanamadım napym yaa negatif tabiki :) bakalım nolcak 6 gün war regl e,sizde ne haberler war kızlar,bu ara da yeni yazan arkadaşlar bende klomen kullandım ağrılar normal telaş yapmayın
Canım ya ben hastanede çalışıorum,burda kaç aydır kan vermekten millete etiket oldum :) utanıorum artık bilsinler istemiorum o yuzden kan vermycem,başka bi yere gitme şansım da yok izin alıpcanım eyer idrar testiyse erken yapmışın bence... bekleseydin biraz yada kan testi yaptırsaydın garanti olurdu.. idrarda hemen çıkmayabiliyo...
Canım benim bir sürü pko lu tanıdığım var en başta da kuzenim ve bebeği oldu imkansız demelerine rağmen,hiç sorun etme veren Allah verior işte istediğine :) kafana takma bnce cnm :)bekleyiş bende ufakta bi kist vardı bebek oluşumunu engellermi sence
hayırlara vesile olur inşallah ne gördünn :)Canım inşallahhhh hepimize nasip etsin bu güzelliği Allahım,kızlar bi de bişey dicem bu gece çok garip rüyalar gördümmmmm
inş canım benim inş çok istiyorummmmCanım benim bir sürü pko lu tanıdığım var en başta da kuzenim ve bebeği oldu imkansız demelerine rağmen,hiç sorun etme veren Allah verior işte istediğine :) kafana takma bnce cnm :)
Benimde cok agrim oldu adette yakin.sanki icimde bisi hamissin diyo icime oyle dogduKuzum bnmde bugun 6 gün war adete,yani biliordum aslında çıkmayacağını ama yaptım yinedeartık yapmam test adetimin geçmesini beklycem artık,yalnız iki saattir feci ağrı geldi sol tarafıma oturup kalkamıyorum resmen
günaydın zeynep :) ne güzel moral verdin bana şimdi inş rabbim bana ve tüm isteyenlerede nasip eder
Ya bı hastane odasındayım bi kadın doğum yapıyor eşi de başında ikiz erkek bebek doğurduğunu görüorum nasıl seviniorum ama,sonra başka bi yerde görüorum kndimi o an etrafımda bi kaç kız war bnden çok afedersiniz kan gelior biraz,kızlar dior ki kesin yerleşme lekesi bu kesin hamilesin diorlar ama bn inanmıyorumhayırlara vesile olur inşallah ne gördünn :)
yok iyi yapmışsın o zaman.gününün geçmesini bekle bi idrar testi alırsın , ilk zamanlar silik çıkabilir ikinci çizgi .eyer negatif olmaz ise kan testini yaptırırsın. hayırlısı olsun canım...Canım ya ben hastanede çalışıorum,burda kaç aydır kan vermekten millete etiket oldum :) utanıorum artık bilsinler istemiorum o yuzden kan vermycem,başka bi yere gitme şansım da yok izin alıpo yuzden idrar tahliline baktim
inşallah canım yaaa,dayanamayabilirim 6 gün doğru diorsun :) 4 tane test aldım ewde duruorBenimde cok agrim oldu adette yakin.sanki icimde bisi hamissin diyo icime oyle dogdudayanamassan bbak gorursun yine test yapcan kendimden biliyom,
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun canımmmmyok iyi yapmışsın o zaman.gününün geçmesini bekle bi idrar testi alırsın , ilk zamanlar silik çıkabilir ikinci çizgi .eyer negatif olmaz ise kan testini yaptırırsın. hayırlısı olsun canım...
kıyamam sana ya güzel bi rüya bebekler görmüşsün ne güzel aklımızda hep o var çünki bide adet olma korkusuYa bı hastane odasındayım bi kadın doğum yapıyor eşi de başında ikiz erkek bebek doğurduğunu görüorum nasıl seviniorum ama,sonra başka bi yerde görüorum kndimi o an etrafımda bi kaç kız war bnden çok afedersiniz kan gelior biraz,kızlar dior ki kesin yerleşme lekesi bu kesin hamilesin diorlar ama bn inanmıyorumböyle işte :))
Hahahaha ayni bn bn de tam 6 test almistim eczaneci bana sordu abla yanlis anlamazsan ne yapcan bu kadar teste dedi bnde satac a m dediminşallah canım yaaa,dayanamayabilirim 6 gün doğru diorsun :) 4 tane test aldım ewde duruor
puahahahahaHahahaha ayni bn bn de tam 6 test almistim eczaneci bana sordu abla yanlis anlamazsan ne yapcan bu kadar teste dedi bnde satac a m dedim
Amin canımmmm hayırlara vesile olsun hepimizi içinnnn :)kıyamam sana ya güzel bi rüya bebekler görmüşsün ne güzel aklımızda hep o var çünki bide adet olma korkusuiyi olucak inş rabbim gönlümüze göre versin :)
Hadi güzel haberleri bekliyoruz inşallahHadi bakalim bekleyis icin safak 6merakla bekliyoruz..
İnşallah canlarımmmm:)) burda sizinle yazışmak çok iyi geldi bana walla yaa iyi ki varsınızzzzHadi güzel haberleri bekliyoruz inşallah
kuzummmm sende iyiki varsın sizlerde bana iyi geliyosunuz umuduma umut katıyosunuz iyiki bu siteye üye olup sizlerle sohpet edebiliyorummİnşallah canlarımmmm:)) burda sizinle yazışmak çok iyi geldi bana walla yaa iyi ki varsınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?