Gebe kalamayanlar buraya.....

bekleyiş bende ufakta bi kist vardı bebek oluşumunu engellermi sence

canım eyer idrar testiyse erken yapmışın bence... bekleseydin biraz yada kan testi yaptırsaydın garanti olurdu.. idrarda hemen çıkmayabiliyo...
Canım ya ben hastanede çalışıorum,burda kaç aydır kan vermekten millete etiket oldum :) utanıorum artık bilsinler istemiorum o yuzden kan vermycem,başka bi yere gitme şansım da yok izin alıp o yuzden idrar tahliline baktim

Benimde cok agrim oldu adette yakin.sanki icimde bisi hamissin diyo icime oyle dogdudayanamassan bbak gorursun yine test yapcan kendimden biliyom,

hayırlara vesile olur inşallah ne gördünn :)
Ya bı hastane odasındayım bi kadın doğum yapıyor eşi de başında ikiz erkek bebek doğurduğunu görüorum nasıl seviniorum ama,sonra başka bi yerde görüorum kndimi o an etrafımda bi kaç kız war bnden çok afedersiniz kan gelior biraz,kızlar dior ki kesin yerleşme lekesi bu kesin hamilesin diorlar ama bn inanmıyorum böyle işte :))

yok iyi yapmışsın o zaman.gününün geçmesini bekle bi idrar testi alırsın , ilk zamanlar silik çıkabilir ikinci çizgi .eyer negatif olmaz ise kan testini yaptırırsın. hayırlısı olsun canım...

kıyamam sana ya güzel bi rüya bebekler görmüşsün ne güzel aklımızda hep o var çünki bide adet olma korkusu iyi olucak inş rabbim gönlümüze göre versin :)

Kızlar orda mısınız moralim çok bozuk ya,gördüğüm rüyalar hayırlı çıkmadı annem geldi az önce bizim profa göründü rahimde polip warmış perşembe günü alınacak biyopsiye gönderilecek çok korkuorum kotu bişey çıkar diye çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…