- Emoji Skoru
- 448
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #40.341
ben şu andan itibaren kilo vermeye karar verdim pko lular kilo verince bebek şansları artıyomuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şu andan itibaren kilo vermeye karar verdim pko lular kilo verince bebek şansları artıyomuş
kızlarr yaşlarınız kaç merak ettim bn 30 yaşına giricemm olmazsa bebeğim çok zor olcak bundan sonra çok telaşlanıyorum ya:'(
daha zamanınız var canımm moralini bozma:)))20 aylık evliyim ve 24 yaşındayım![]()
kilo almaya çalışan insanlara gıcık oluyorum benAy benmde almam gerek sen bari bana ver yabancıya gitmemiş olur![]()
oda iyiymş![]()
Dimi ama önce teyzeBiz emin adımlarla gidiyoruz önce zemin hazırlıyoruz cnm önce teyzeler snr çocuk zaten olur![]()
24 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim ama bebek isteyeli 6 7 ay oldu.sıkma canını benim annem küçük kardeşimi 33 yaşında doğurdu:)kızlarr yaşlarınız kaç merak ettim bn 30 yaşına giricemm olmazsa bebeğim çok zor olcak bundan sonra çok telaşlanıyorum ya:'(
selam canımm nasılsın:)Slm canlarim nepiyonuz![]()
Ne yapalim ayni devam sen nasılsınSlm canlarim nepiyonuz![]()
kilo almaya çalışan insanlara gıcık oluyorum benbi 5 kilo kadar gönderme şansım olsaydı keşke
![]()
Kiz vallaha bak bendede bugun sag bacagim uyustu acaba belirtti mi diyom yine adete az kaldi ya bende psikolojik belirtiler basladiYa canm senin de oluyo mu bilmiyorum ama bnm son 2-3 gündür bacak ağrım var namazı bile zor kılıyorum şuan bile dökülüyo sanki. Sende de var mı bu tarz bişey?
Biz sanki 18 den yeni gün aldikkızlarr yaşlarınız kaç merak ettim bn 30 yaşına giricemm olmazsa bebeğim çok zor olcak bundan sonra çok telaşlanıyorum ya:'(
adetim yaklaşınca benim hep önce sol sonra sağ bacağım ağrır tatlım hatta bacağımdan bilirim adet olacağım ama benim hep öyleydi sende yeni bişeyse belki belirti falandır inşallah canımYa canm senin de oluyo mu bilmiyorum ama bnm son 2-3 gündür bacak ağrım var namazı bile zor kılıyorum şuan bile dökülüyo sanki. Sende de var mı bu tarz bişey?
Benimde kocis haftasonlari izinli ya pek giremiyom malum onla ilgilenmemi istiyo. Evdeym böyle tv izliyorum tatlm durumun nasılNe yapalim ayni devam sen nasılsın
ayyy ağzına bal kaymak inşallah canım benim inşallah![]()
Inşallah canim bende pıhtılaşmam var mi diye baktiracagim bir de genetik test lazim mi onu arastiracagimcanımm bakalım bnm de haftaya belli olcak sorunumun ne olduğu hem tırsıyorum hem seviniyorum garip ruh halindeyim:))yeni yıl inşallah hayırlı gelir bizlere
yok kııızzz şakacıktan dedim:)))küsme beee daha beraber çocuklarımız falan olcak kız:)Hımm bana da gıcık oluyosun yani öyle mi? Iyi öyle olsun küstüm işte hıh![]()