• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

daha zamanınız var canımm moralini bozma:)))

Ya moralden ziyade bıkkınlık oldu bu durum artk. Bide ben çok sıkılganım sanırım o yüzden bıkmış vaziyetteyim. Eşim de 27 yaşında olsun artk diyo e bende istiyorum napim artk yeter diyom ama olmuyo öf

adetim yaklaşınca benim hep önce sol sonra sağ bacağım ağrır tatlım hatta bacağımdan bilirim adet olacağım ama benim hep öyleydi sende yeni bişeyse belki belirti falandır inşallah canım
Bende daha önce olmazdi cnm valla bacak agrisi ama psikolojik biliyorum daha 11 gun felan var adete

yok kııızzz şakacıktan dedim:)))küsme beee daha beraber çocuklarımız falan olcak kız:)

Ayy canm benm inşaallah :KK15:
Kız napim alamıyorum kendimi bildim bileli Böyleyim 43ü geçemedim Hiç :( ablamın bebeği var 7 aylık 8 kilo olmuş diyorum ki ona abla vay bee yeğenimle aramda sadece 30 kilo var :KK70:

Ayy canm benm inşaallah :KK15:
Kız napim alamıyorum kendimi bildim bileli Böyleyim 43ü geçemedim Hiç :KK43: ablamın bebeği var 7 aylık 8 kilo olmuş diyorum ki ona abla vay bee yeğenimle aramda sadece 30 kilo var :KK70:
:)valla öylesi een güzeli keşke bende öyle olsam canım benim bende 53 kiloyum ama doktorda demişti bana 5 kilo kadar ver diye o zaman sallamamıştım ama yavaş yavaş dank etti vereyim bari dedim:)sen hamile olsan nasıl olur kız karnına top koymuş gibi olur

:)valla öylesi een güzeli keşke bende öyle olsam canım benim bende 53 kiloyum ama doktorda demişti bana 5 kilo kadar ver diye o zaman sallamamıştım ama yavaş yavaş dank etti vereyim bari dedim:)sen hamile olsan nasıl olur kız karnına top koymuş gibi olur
Ama kilon yok ki senin :(

adetim yaklaşınca benim hep önce sol sonra sağ bacağım ağrır tatlım hatta bacağımdan bilirim adet olacağım ama benim hep öyleydi sende yeni bişeyse belki belirti falandır inşallah canım

Yok olmadı daha önce bende. Bende grip falan olcam heralde dedm. Kızlar bakın hepinize söylüyorum bence bunlar SIYIRMA BELİRTİLERİ :KK70:

Back
X