- Emoji Skoru
- 3.152
- Puanlar
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #40.721
oooo sen benide geçmişin cnm peki naptı doktor nasıl ayarladınızbende bu ay öyle olmuştum 28 de olan ben 36 da oldum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooo sen benide geçmişin cnm peki naptı doktor nasıl ayarladınızbende bu ay öyle olmuştum 28 de olan ben 36 da oldum![]()
azimli hatunlarız bekleriz :)anaa 8,30dan beri bekliyon mu![]()
bnd istemiyodum her ay atlatıyodum ama başka bişey kalmadıki mecburen yapmak lazım bide ona baksın bakim ne çıkıcak ama korkuoyurm yaaof o nu yaptırmak istemiyorum![]()
ben hiç hormon testi yaptırmamıştım regli olunca yaptık ve prolaktin yüksek çıktı doktora dedim peki niye ilkdefa geciltim prolaktin dedi ondan dolayıoooo sen benide geçmişin cnm peki naptı doktor nasıl ayarladınız
aynen öyle hem ne kalmışki şunun şurasın daazimli hatunlarız bekleriz :)
bnm hepsi normal ama ilk defa gecikti doktorada görünmicem direk rahim filmi çekecekler tekrar test fln yokben hiç hormon testi yaptırmamıştım regli olunca yaptık ve prolaktin yüksek çıktı doktora dedim peki niye ilkdefa geciltim prolaktin dedi ondan dolayı
Sorma yoksa burada degil Bakırköyde toplasirdik kafayi yiyenler burayaaynen cnm neyseki burada sizler varsınız birz olsun moral oluyo
olsun cnaım benim üzülme sadece dikkat et bu haftada kaçırma da en azındna testiniz yapıslınçarş ben muayene olacam artık. haftaya eşim![]()
He ya cok değil 1saat 15 dakika kaldıanaa 8,30dan beri bekliyon mu![]()
aynen cnm kimsede bilmiyo herkes bizi çocuk istemiyo sanıyo derdimi anlatacak kimsede yok yoksa kafayı yerdikSorma yoksa burada degil Bakırköyde toplasirdik kafayi yiyenler buraya![]()
Günaydın tatlım dün hiç girmedin aklim sendeydi inşallah hayirlara çıksın rüyan![]()
Aynen ya uykudan da ölüyorum bu aradaaynen cnm kimsede bilmiyo herkes bizi çocuk istemiyo sanıyo derdimi anlatacak kimsede yok yoksa kafayı yerdik![]()
aynen cnm bnmde 28 di ama bu ay ilk defa geç oldu dün akşam başladı ama daha bişey bile dolmadı çok az geliyo bu bile anormel bu ay ne bu yaa hepimiz böyle
evet canım bakalım cuma ya yetiştiririz onu da belki :)olsun cnaım benim üzülme sadece dikkat et bu haftada kaçırma da en azındna testiniz yapıslın
ayy cnm napcan mecbur biraz daha dayanAynen ya uykudan da ölüyorum bu arada![]()
Amin canım inş hayır olsun
Eşimin babannesinin rüyasını anlatmıştım ondan birgün snr eşimin dedesi görmüş beni rüyasında bi erkek çocuğu varmış benim olduğunu söylüyolarmış evin önünde oynuyomuş çok güzel bi çocuktu diolar bugün eşim görmüş rüyasında beni ve bende kendimi gördüm eşimde bende öyle çok rüya görmeyiz ama aynı gün ikimizde beni görmüşüz hala baş dönmem devam ediyo ya ölücem ya ciddi bi hast yakalanıcam herkesin rüyasındayım
ana saçmalama ya lafa bakAmin canım inş hayır olsun
Eşimin babannesinin rüyasını anlatmıştım ondan birgün snr eşimin dedesi görmüş beni rüyasında bi erkek çocuğu varmış benim olduğunu söylüyolarmış evin önünde oynuyomuş çok güzel bi çocuktu diolar bugün eşim görmüş rüyasında beni ve bende kendimi gördüm eşimde bende öyle çok rüya görmeyiz ama aynı gün ikimizde beni görmüşüz hala baş dönmem devam ediyo ya ölücem ya ciddi bi hast yakalanıcam herkesin rüyasındayım
Tamam cnm haber bekliyo olucam çok yorgunum gece uyuyamıyorumkuzum ben çarş gidecem ya memnun kalırsam sende ona git
bende anlamadım cnm senin bu ay tedavin nasıl klomen mi rahim filmi çektirmişmiydinBenimde dün akşam başladı canım
Aynen bu ay herkesin gecikti sorun oldu hep ne var bu ayda anlamadım