• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

mrb lar bende 1,5 senelık evlıyım stres baya etkılıyor mu hamılelık durumunu 22 yasındayım bılgılendırrsenız sevınırım
mrb ne kadardır çocuk istiyosunuz doktora gittinizmi hiç stres çok etkiliyo doktor zaten çoğunun bu yüzden olmuyo diyo

mrb ne kadardır çocuk istiyosunuz doktora gittinizmi hiç stres çok etkiliyo doktor zaten çoğunun bu yüzden olmuyo diyo
aslında yenı dusunmeye basladık henuz bır denememızde olmadı yorumlarınız dıkkatımı cektı sormak ıstedım

kızlar bu dostinex i içtim az önce inanılmaz başım döndü :( bunu bi zamanı var mı dr pztsi prş bi tane dedei sadece yan etkisimi ki :(
bide ben soğan kürüne başladım acaba zararı olur mu ?

Kızlar size bi hikaye anlatayım da moral olur belki..
Kuzenim yumurtalık kanseri atlattı. sağ yumurtalık tamamen alındı. sol yumurtalığın %60 ı alındı. Yeni evliydi ve cok zor zamanlar yaşadılar. Doktorlar tüp bebek de dahil bebeğinin olması imkansız dedi. Şimdi ikizleri okula başladı. Düşünün kü %40 yumurtalıkla ikiz bebek sahibi oldu normal yollardan hemde.Herşey Allahtan olumlu düşünmeye devam :anneadayı:

Kızlar size bi hikaye anlatayım da moral olur belki..
Kuzenim yumurtalık kanseri atlattı. sağ yumurtalık tamamen alındı. sol yumurtalığın %60 ı alındı. Yeni evliydi ve cok zor zamanlar yaşadılar. Doktorlar tüp bebek de dahil bebeğinin olması imkansız dedi. Şimdi ikizleri okula başladı. Düşünün kü %40 yumurtalıkla ikiz bebek sahibi oldu normal yollardan hemde.Herşey Allahtan olumlu düşünmeye devam :anneadayı:
ayyy inşallah cnm bizede nasip olur göbüş :anneadayı:

Selam kızlar bn gldm hfta sonu gremedm cnkü esim evdeydi bde gezmektn zmn bulamadm :)

Back
X