- Emoji Skoru
- 1.879
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #40.761
aynen cnm bunların başımıza geliceni hiç bilmeden yaşıyoduk rabbim bizede verdi işte
Beterinden saklasın inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen cnm bunların başımıza geliceni hiç bilmeden yaşıyoduk rabbim bizede verdi işte
mrb ne kadardır çocuk istiyosunuz doktora gittinizmi hiç stres çok etkiliyo doktor zaten çoğunun bu yüzden olmuyo diyomrb lar bende 1,5 senelık evlıyım stres baya etkılıyor mu hamılelık durumunu 22 yasındayım bılgılendırrsenız sevınırım
amin cnm inşallahBeterinden saklasın inş
ordan bi tanede bana yollasakız gibi patlatalım
aslında yenı dusunmeye basladık henuz bır denememızde olmadı yorumlarınız dıkkatımı cektı sormak ıstedımmrb ne kadardır çocuk istiyosunuz doktora gittinizmi hiç stres çok etkiliyo doktor zaten çoğunun bu yüzden olmuyo diyo
Bilinç altımla kavga ediyoruz...
inşallah bi sorun yoktur bizim yaşadıklarımızı yaşamazsınızaslında yenı dusunmeye basladık henuz bır denememızde olmadı yorumlarınız dıkkatımı cektı sormak ıstedım
AMİN CANIMAllahım hepimizin yardımcısı olsun hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin inş tez zmnda
Bgece ikide yattim uyuyamadimayy cnm napcan mecbur biraz daha dayan
Ikinize de vursuninşallah bu ay güzel haberi veririz cnm bu ay ikimizinden tarihleri aynı hadi bakalım şans hangimize vurucak
canım yaa bu çetiklerimizin mükafatını inşşallah alırız dimiBgece ikide yattim uyuyamadim![]()
ilk defa adını duydum o niçinmiş cnmkızlar bu dostinex i içtim az önce inanılmaz başım döndübunu bi zamanı var mı dr pztsi prş bi tane dedei sadece yan etkisimi ki
bide ben soğan kürüne başladım acaba zararı olur mu ?
dayan canoSarj bitti taktim ama %33 dolabildi son yarim saaaaaatt![]()
ayyy inşallah cnm bizede nasip olur göbüşKızlar size bi hikaye anlatayım da moral olur belki..
Kuzenim yumurtalık kanseri atlattı. sağ yumurtalık tamamen alındı. sol yumurtalığın %60 ı alındı. Yeni evliydi ve cok zor zamanlar yaşadılar. Doktorlar tüp bebek de dahil bebeğinin olması imkansız dedi. Şimdi ikizleri okula başladı. Düşünün kü %40 yumurtalıkla ikiz bebek sahibi oldu normal yollardan hemde.Herşey Allahtan olumlu düşünmeye devam![]()
olacak inşallah canım :)ayyy inşallah cnm bizede nasip olur göbüş![]()