- Emoji Skoru
- 3.437
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #40.841
hadi bakalım :)Ben başladım benimkine gidelim demeye geleceğiz söz verdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım :)Ben başladım benimkine gidelim demeye geleceğiz söz verdi![]()
Hemen araştırdım adamin tipi bile ikna edici ya güven verici bi tipi var duzcedekiler gibi at hirsizina benzemiyorşimdi aradım aldım :)![]()
Yok tatlim bu benim klasik doktora bakisimyok yavrum benden emir gelmez.. naçizane ricaaa ederim![]()
hee... anladımm ezan okunuyor yavrum ben namaza gider haydi toplanında cemaat oluşturalım..Yok tatlim bu benim klasik doktora bakisim![]()
E öyle oluyor kaç saattir beklemem sifira sıfır elde var sifirla bittizaten doktorun karşısına geçince ne diyecemi unutup donup çıkıyorum ben ne dese tmm diyoz el mahkum
bu sefer gitmeden not kağıdına yazıp yanıma alıcam sonra pişman oluyorumaynen bende o durumdayım doktora gitmeden kafamdan yazıyorum hpsini soruları kapıdan içeri girince tık unutuyorum hepsini doktor ne derse tamam.. tamam![]()
Burada bi beş on dakika daha var :))hee... anladımm ezan okunuyor yavrum ben namaza gider haydi toplanında cemaat oluşturalım..
Ben yazmistim gecen :)bu sefer gitmeden not kağıdına yazıp yanıma alıcam sonra pişman oluyorum
bnd yazıcam bu sefer şimdiden düşünüyorumBen yazmistim gecen :)
Devamli gebe kalamıyorum demekle ömür mü gecer?Nidiyonuz burda böyle... Başlık ve siz ne işsiniz
Can sıkıntısı almış başını gitmiş yahu ...
yani napalım birbirimizi avutuyoruzDevamli gebe kalamıyorum demekle ömür mü gecer?
gebe kalamıyoruz evet o da şimdilik ama sohbet edebiliyoruzyani napalım birbirimizi avutuyoruz
ah ahh inşallah bu aydan sonra bi daha beklemeyizE öyle oluyor kaç saattir beklemem sifira sıfır elde var sifirla bitti
yoksa kafayımı yiyelim zaten ailelerden çevreden kimseyle konuşmuyoruz dert anlatmıyoruz bi burası var iştegebe kalamıyoruz evet o da şimdilik ama sohbet edebiliyoruz![]()
bnm daha dün başladı ki yine gün saymaya devammmSu adet donemim gecsede baslasak cocuk calismalarina![]()
Hayır zaten konudan uzaklasmaya çalışıyoruz bizyani napalım birbirimizi avutuyoruz
aspirini sormadın mı doktora hadi hayırlısı cnm bekleyelim hep beraberşimdi doktordan geldim ben size ne olduğunu anlatmadim doktorum dedi ki senin ilk kaybın yapısal bir bozukluk çocuğun kendi yapısında bir problem vardı dedi ikinci kaybında gelişimi ile alakalı gelişimi ilerlememiştir dedi e dedim kimyasal gebeliğimde var benim o zaman istersen kan pıhtılaşma testini yaptır şimdiden ama genetik araştırmaya şimdilik bir ihtiyaç yok ister sen yaptır istersen yaptırma gibilerinden konuştu biraz hamile kalırsam öğrendikten 1 hafta sonra gelmemi istedi ona göre o zaman test yaparız dedi bende ne olur ne olmaz diye eve gelirken bir tane bebe aspirini aldım her gün bir tane yutalım bakalım madem genetikle ilgili bir sıkıntımız olup olmayacağı belli olmuyor mademki genetik araştırma gerektirecek bir şeyim yok geriye bir tek pihtilaşma kalıyor pıhtılaşma için önlemimi alayım dedim yarin obur gun testimi yaptırıcam bakalım ne olacak![]()