- Emoji Skoru
- 18.439
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #40.881
Cok kararlı gördüm aferin5 gun sonra senliiikk varrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok kararlı gördüm aferin5 gun sonra senliiikk varrr![]()
İlerlemesi ne kdr pki yani harektlş harektsz?en ekimde baktırdık sayısı 44 milyondu gelişme var diyorlar ilerlemesi yavaştı bekleyin biraz deneyin diyo doktor
Da bunu neden bir hafta kostuktan sonra dedi onu bilmiyorum
Benim 35.5 çıkıyor normalde yumurtlama sonrasi 36 lara çıkıyor :)Bende hergun olcuyorum not ediyorum
demişş ya boşver :) ya hiç demeseydiDa bunu neden bir hafta kostuktan sonra dedi onu bilmiyorum![]()
Oyle oyle cok pis gaza geldimCok kararlı gördüm aferin![]()
Adet olmadan once de dususe geciyorBenim 35.5 çıkıyor normalde yumurtlama sonrasi 36 lara çıkıyor :)
yarın arayıp gün söyleyecekler heralde cuma günü çekerlerSöyledin ama unuttum ne zaman arayacaklar seni film icin
Yoğun bu ara o da kiyamamdemişş ya boşver :) ya hiç demeseydi![]()
Hadi hayırlısı :)yarın arayıp gün söyleyecekler heralde cuma günü çekerler
ilerleyici 25.hızlı ilerleyici 15.lokal hareketli 15 hareketsiz 50 bu ilk yarım saatte olanİlerlemesi ne kdr pki yani harektlş harektsz?
Evet 36.4 den 36.2ye düştü adet oldum akşamAdet olmadan once de dususe geciyor
amin cnmHadi hayırlısı :)
bnmde gecikmeli geldi bu ayBenim 3 gundur geliyorum diyordu bugun geldi 5 gun mola sonra yine stresli donem![]()
evet yaa bnmle beraber 3 kişi aynı sanırım inşallah hepimizde güzel haberi veririzbu ay hemen hemen herkesşn adet aynı anda :)
Hayır zaten konudan uzaklasmaya çalışıyoruz biz![]()
aynen canım yoksa içine at at nereye kadaraynen cnım iyi ki varız :)
Bzmde hareketlilkte sorn vrya o bi duzelse..ilerleyici 25.hızlı ilerleyici 15.lokal hareketli 15 hareketsiz 50 bu ilk yarım saatte olan
doktorun yanındada açıp bakmak.. bunadın mı derler yahu :)bu sefer gitmeden not kağıdına yazıp yanıma alıcam sonra pişman oluyorum