- Emoji Skoru
- 3.437
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #40.861
aynen cnım iyi ki varız :)yoksa kafayımı yiyelim zaten ailelerden çevreden kimseyle konuşmuyoruz dert anlatmıyoruz bi burası var işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen cnım iyi ki varız :)yoksa kafayımı yiyelim zaten ailelerden çevreden kimseyle konuşmuyoruz dert anlatmıyoruz bi burası var işte
Bazen peceteye bazen test kagidinin zarfina :)))bnd yazıcam bu sefer şimdiden düşünüyorum![]()
bu ay hemen hemen herkesşn adet aynı anda :)bnm daha dün başladı ki yine gün saymaya devammm![]()
Sormadim kuzum onlara gore hava Hoş zaten hele kal bakariz diyoaspirini sormadın mı doktora hadi hayırlısı cnm bekleyelim hep beraber
sen yaptır yine de aklından çıksın canomşimdi doktordan geldim ben size ne olduğunu anlatmadim doktorum dedi ki senin ilk kaybın yapısal bir bozukluk çocuğun kendi yapısında bir problem vardı dedi ikinci kaybında gelişimi ile alakalı gelişimi ilerlememiştir dedi e dedim kimyasal gebeliğimde var benim o zaman istersen kan pıhtılaşma testini yaptır şimdiden ama genetik araştırmaya şimdilik bir ihtiyaç yok ister sen yaptır istersen yaptırma gibilerinden konuştu biraz hamile kalırsam öğrendikten 1 hafta sonra gelmemi istedi ona göre o zaman test yaparız dedi bende ne olur ne olmaz diye eve gelirken bir tane bebe aspirini aldım her gün bir tane yutalım bakalım madem genetikle ilgili bir sıkıntımız olup olmayacağı belli olmuyor mademki genetik araştırma gerektirecek bir şeyim yok geriye bir tek pihtilaşma kalıyor pıhtılaşma için önlemimi alayım dedim yarin obur gun testimi yaptırıcam bakalım ne olacak![]()
Benim 3 gundur geliyorum diyordu bugun geldi 5 gun mola sonra yine stresli donembnm daha dün başladı ki yine gün saymaya devammm![]()
Söyledin ama unuttum ne zaman arayacaklar seni film icinah ahh inşallah bu aydan sonra bi daha beklemeyiz
Stresli değil askla dolu dönemBenim 3 gundur geliyorum diyordu bugun geldi 5 gun mola sonra yine stresli donem![]()
Pıhtılaşma icin verirken onu da veririm diyorumsen yaptır yine de aklından çıksın canom
aynen canım içimiz rahat olsunPıhtılaşma icin verirken onu da veririm diyorum
ask böcüğüStresli değil askla dolu dönem![]()
Şu an daha cok ters dönmüş tosba gibiyimask böcüğü![]()
Stresli değil askla dolu dönem![]()
E yani başka birşey kalmıyor zaten Benimkinin tanidigi prof varmis hem ohh :)aynen canım içimiz rahat olsun
Hadi gaz benden yol almak sizdenWoooww
artik bende gorev aski oldu sanirim![]()
Bende hergun olcuyorum not ediyorumBu arada sabah ateşim 36 cikti galiba dün yumurtlama oldu bakalım tuttu tuttu artık![]()
E yani başka birşey kalmıyor zaten Benimkinin tanidigi prof varmis hem ohh :)
içinde aşk olsunda :)Woooww
artik bende gorev aski oldu sanirim![]()