Gebe kalamayanlar buraya.....

ne kadar bebek istediğimi Allahu teala biliyor ama yaptığım bazı yanlışlar yüzünden Allah bu sınavı bana veriyor biliyorum

ne kadar bebek istediğimi Allahu teala biliyor ama yaptığım bazı yanlışlar yüzünden Allah bu sınavı bana veriyor biliyorum

nasıl yani yanlışın nasıl bir yanlış bilemem ama hayatta ne yanlışlar yapan insanlar var bence bunu sakın buna yorma ozaman emin ol birçok insanın çocuğu olmazdı bizde hatalar yaptık ama önemli olan af dileyip tövbe edip bir daha yapmamak sakın böyle düşünme bidaha

ben iki yıllık evliyim (artık)
ilk sene Allaha yalvardım neredeyse olmasın diye her regl dönemimde stres olup ağlıyordum hasta olmazsam felan diye soran herkese yok ben istemem bebek felan dedim
ınsanoğlu işte hiçbir zaman büyük konuşmasın şimdi de 8 aydır yok hormon yumurtalık testim temiz çok şükür bu ay doktor bir daha istedi temiz çıktı yine şükür
rahim filmi çektirmek istedim bu ay hatta aylardır doktorlar ertelletirip duruyorlar bir de bazı aksilikler yaşayınca geç kaldım(bana göre tabi filmi çektirmekte
doktor ön muayne yaptı kist çıktı 5 cm şimdi de önce bunu temizlemeliyşz diyor ama çok istersen
adetin bitsin(ki şuan adetliyim)
alttan muayne ile bakayım eğer iltihap yoksa yapayım diyor
bizim de doktoru gözümüz tutmadı başka doktora gideceğiz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…