- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.161
seneler öyle cabuk geciyoki ben evleneli 3.5 sene oldu siteye yeni uye oldum bebek özlemi çekmeseydim buradan haberim olmazdı allah herkesin kucağını doldursun:ecrin_bebek:
bizim bi komşu vardı 18 yıllık evli kadıntüp bebek aşılama her şeyi yaptırmış sonra usnanıp bırakmış şimdi ise oğlu oldu günün birinde olacağını bilseydim hiç ağlayıp üzülmezdim diyo allahtan tek duam onca yıl bu üzüntüyle beklememek allah herkese versin....
nilsecim olmuyor işte zaten bayağıdır kafamdan atmıştım çocuğu felan kist çıkınca tekrar döndüm başa....
şimdi de ne uğraş bulsam bilmiyorum
aklımda müzik dersi felan almak var gitar felan aman ne biliym saçmalıyorumdur belkkide...
kaçmak için yöntemler arıyorum kendime
yok bebişim bende çooooook istiyom amamafoldumben
kızlar şırnagın bi köyündeyiz görev nedeniyle.k.ırağa 15 km.hastane rezalet.yollar berbat ve köyle şırnağın arası 50dk.hastaneye gitsek bir günde iş bitmiyo git gel.cok zor inanın sabah cıkıyosun erkenden, akşam geliyosun.işte bundan gitmiyoruz.
nuray diye bana diyosan adım nurunayn memnun oldum
Merhaba arkadaşlar,
Bende 5 aylık evliyim 29 yaşındayım adet düzensizliğim vardı pko teshisi koydu
ve klomen verdi kullanmaya başladım ama çok heyecanlıyım hemen hamile kalmak istiyorum zemuszemus
bakalım aynı problemi yaşıyan varmı
bende bi sorun yok cok şukür eşimin sprem sayısı sınırda dr olur diyo ama ben hemen istiyom
bişey sorcam sizin yazılarınız bana gec geliyo neden acaba bi bilginiz varmı
evet inş hepimiz yazarız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?