- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.141
tatlım bende evlenmeden önce öyle konuştum aaa 2 sene yapmıcam dedim ama allah büyük işte görüyor,biliyor herşeyiben iki yıllık evliyim (artık)
ilk sene Allaha yalvardım neredeyse olmasın diye her regl dönemimde stres olup ağlıyordum hasta olmazsam felan diye soran herkese yok ben istemem bebek felan dedim
İnsanoğlu işte hiçbir zaman büyük konuşmasın şimdi de 8 aydır yok hormon yumurtalık testim temiz çok şükür bu ay doktor bir daha istedi temiz çıktı yine şükür
rahim filmi çektirmek istedim bu ay hatta aylardır doktorlar ertelletirip duruyorlar bir de bazı aksilikler yaşayınca geç kaldım(bana göre tabi filmi çektirmekte
doktor ön muayne yaptı kist çıktı 5 cm şimdi de önce bunu temizlemeliyşz diyor ama çok istersen
adetin bitsin(ki şuan adetliyim)
alttan muayne ile bakayım eğer iltihap yoksa yapayım diyor
bizim de doktoru gözümüz tutmadı başka doktora gideceğiz şimdi
ben iki yıllık evliyim (artık)
ilk sene Allaha yalvardım neredeyse olmasın diye her regl dönemimde stres olup ağlıyordum hasta olmazsam felan diye soran herkese yok ben istemem bebek felan dedim
İnsanoğlu işte hiçbir zaman büyük konuşmasın şimdi de 8 aydır yok hormon yumurtalık testim temiz çok şükür bu ay doktor bir daha istedi temiz çıktı yine şükür
rahim filmi çektirmek istedim bu ay hatta aylardır doktorlar ertelletirip duruyorlar bir de bazı aksilikler yaşayınca geç kaldım(bana göre tabi filmi çektirmekte
doktor ön muayne yaptı kist çıktı 5 cm şimdi de önce bunu temizlemeliyşz diyor ama çok istersen
adetin bitsin(ki şuan adetliyim)
alttan muayne ile bakayım eğer iltihap yoksa yapayım diyor
bizim de doktoru gözümüz tutmadı başka doktora gideceğiz şimdi
ne güzel bir ömür boyu hayırlı mutlu günler canımopuyorumnanaktan.ilk yılınsa cok farklı oluyo söylyimde hediyeler falan ağır oluyo yani ona göre hazırlan:sm_cool:
yok ikinci yılımbenim. ilk senem evet çok güzeldi
bu sene nasıl olur bilemem
sanırım bu sene biraz hüzünlü geçecek çünkü çok hayalini kurmuştum evlilik yıl dönümümüzde olursa nasıl eşime sürpriz yapar sevindirim diye ama olmadı işteee
ya kızlar şükür siz doktora falan gidiyosunuz ben doktorada gidemiyorum yaşadığım yer nedeniyle.tatilde temmuzda gittim genel testler yapıldı sorun yok.dr daha erken 2 3 ay bekle olmazsa eşinle birlikte başka testler yaparız dedi.3 ay oldu yok bebek .gidemiyorum dra neyim var bılmıyom belki eşim de vardır sorun ama işte gel gör ki gidemyorumm..Çok üzgünüm çoook.şükür edin yani dr gidebiliyosunuz.ben seneyi bekliycem.
zamana bırak bi süre olmazsa detaylı olarak gidersiniz bitanem sebepli yada sebepsiz allahım ne zaman isterse ozaman olacakkopuyorumnanaktan
mutlaka canım allah ne derse o olur. bekliyorum bakalım.eşim takmıyor zaten.olur merak etme erken daha falan diyor.hayırlısı bakalım. allah tüm isteyenlere versin.:Saruboceq:
eşinde gitsin dr özel değilse dr gidemediğinizin sebebini sorabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?