Gebe kalamayanlar buraya.....

tatlım bende evlenmeden önce öyle konuştum aaa 2 sene yapmıcam dedim ama allah büyük işte görüyor,biliyor herşeyi

e bitanem sen buna yoruyosun peki ya biz neye yoralım bizimde sebepsiz olmuyor ?????? ozaman bizde öküzün altında buzağ arayalım herkez çok temiz biz kirliyiz suçluyuz demi klava:

teşekkürler arkadaşlar.cok sağolun valla bu gurbet ellerde ailemden daha yakınsınız ilk siz kutladınız d günümü.opuyorumnanaktan

kist hamileliğe engel değil miş
genelde geblik oluştumu kist kaybolur gidermiş
%80
ama bazen istisnalar olup yok olmaya biliyormuş bu da bebeğe bir tehdirmiş yani her an içerde patlayıp cerrahi bir müdahele gerektirebilirmiş
bir de bu kistlerin oğum kontrol hapıyla eridiğini biliyorum zaten doktor da bunu verdi ama ben kulllanmak istemiyorum çok zararlı onlar
doktor bunun tedavi amaçlı olduğunu ama bazen doğum kontrol haplarının bile kistleri küçültemediğini söylüyor
istersen bunu gözlem altında tutup ilaç kullanmadan erimesini de bekleyebilirsin dedi
bilmiyorum arkadaşlar kafam allak bullak..

ne güzel bir ömür boyu hayırlı mutlu günler canımopuyorumnanaktan.ilk yılınsa cok farklı oluyo söylyimde hediyeler falan ağır oluyo yani ona göre hazırlan:sm_cool:

tabi tabi benimki rezaletti beyim hastaydı malesef niyeyse benim bey özel günlerde hep hasta olur ne dersiniz :roflol:

yok ama şunu öğrendim
1.si hayatta hiç büyük konuşmayacaksın
2.si ise herşeyi Allaha bırakacaksın...

yok ikinci yılımbenim. ilk senem evet çok güzeldi
bu sene nasıl olur bilemem
sanırım bu sene biraz hüzünlü geçecek çünkü çok hayalini kurmuştum evlilik yıl dönümümüzde olursa nasıl eşime sürpriz yapar sevindirim diye ama olmadı işteee

ya kızlar şükür siz doktora falan gidiyosunuz ben doktorada gidemiyorum yaşadığım yer nedeniyle.tatilde temmuzda gittim genel testler yapıldı sorun yok.dr daha erken 2 3 ay bekle olmazsa eşinle birlikte başka testler yaparız dedi.3 ay oldu yok bebek .gidemiyorum dra neyim var bılmıyom belki eşim de vardır sorun ama işte gel gör ki gidemyorumm..Çok üzgünüm çoook.şükür edin yani dr gidebiliyosunuz.ben seneyi bekliycem.

seneler öyle cabuk geciyoki ben evleneli 3.5 sene oldu siteye yeni uye oldum bebek özlemi çekmeseydim buradan haberim olmazdı allah herkesin kucağını doldursun:ecrin_bebek:

bozma moralini canım olsun.şimdi yap bi güzel pasta hediye önemli degıl aslında bence başbaşa kutlayın.hem değerlendir bu günü şeker.:sm_cool:sırnaşık şey

zamana bırak bi süre olmazsa detaylı olarak gidersiniz bitanem sebepli yada sebepsiz allahım ne zaman isterse ozaman olacakkopuyorumnanaktan

zamana bırak bi süre olmazsa detaylı olarak gidersiniz bitanem sebepli yada sebepsiz allahım ne zaman isterse ozaman olacakkopuyorumnanaktan

mutlaka canım allah ne derse o olur. bekliyorum bakalım.eşim takmıyor zaten.olur merak etme erken daha falan diyor.hayırlısı bakalım. allah tüm isteyenlere versin.:Saruboceq:

valla eşimin planları var 2-3 günlüğüne bir yerler ayarlıyor ama ne biliym eşime hediye almaktan bşka birşey yapmak istemiyorum o da gönlü olsun diye yani...:)

mutlaka canım allah ne derse o olur. bekliyorum bakalım.eşim takmıyor zaten.olur merak etme erken daha falan diyor.hayırlısı bakalım. allah tüm isteyenlere versin.:Saruboceq:

allahaşkına yaa daha fındık gibi hatunlarsınız hepiniz ne acele ediyosunuz anlamadımki yaaa bırakın tadını çıkarın yaşı 25 ten aşşağı olan bütün hatunlar size diyorum daha küçüksünüz yapmayın kafaya takmayın bu kadar yaa klava:

bizim bi komşu vardı 18 yıllık evli kadıntüp bebek aşılama her şeyi yaptırmış sonra usnanıp bırakmış şimdi ise oğlu oldu günün birinde olacağını bilseydim hiç ağlayıp üzülmezdim diyo allahtan tek duam onca yıl bu üzüntüyle beklememek allah herkese versin....

eşinde gitsin dr özel değilse dr gidemediğinizin sebebini sorabilirmiyim

kızlar şırnagın bi köyündeyiz görev nedeniyle.k.ırağa 15 km.hastane rezalet.yollar berbat ve köyle şırnağın arası 50dk.hastaneye gitsek bir günde iş bitmiyo git gel.cok zor inanın sabah cıkıyosun erkenden, akşam geliyosun.işte bundan gitmiyoruz.

nilsecim olmuyor işte zaten bayağıdır kafamdan atmıştım çocuğu felan kist çıkınca tekrar döndüm başa....
şimdi de ne uğraş bulsam bilmiyorum
aklımda müzik dersi felan almak var gitar felan aman ne biliym saçmalıyorumdur belkkide...
kaçmak için yöntemler arıyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…