- Emoji Skoru
- 3.437
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.641
Yapacam cano saat 22.00Test yapsana hele sen daha zaten kanaman bitmedi yımırta kapidadir da cikmamistir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapacam cano saat 22.00Test yapsana hele sen daha zaten kanaman bitmedi yımırta kapidadir da cikmamistir![]()
He valla önce karnını doyur sonra ruhunu![]()
O zaman biz yine sana eşlik ederiz sıkıntı yok :) sperm testi ni pazartesiye denk getirmek lazım o zaman bu aksam Pers aksami sonra bekle pazartesi devam :)Çok özendim size az bekleyin bi kaç güne geliyorum![]()
Anam Pers den pazara yumurtlarsam nolacak acaba önümüzdeki hafta da çalışıp sonra mı yapsa testi yarın Dr görür mu ne zaman yimirta olacaginiO zaman biz yine sana eşlik ederiz sıkıntı yok :) sperm testi ni pazartesiye denk getirmek lazım o zaman bu aksam Pers aksami sonra bekle pazartesi devam :)
O zaman biz yine sana eşlik ederiz sıkıntı yok :) sperm testi ni pazartesiye denk getirmek lazım o zaman bu aksam Pers aksami sonra bekle pazartesi devam :)
Aynen ben de çok eğlendik bu aksam canlarim yaaYavrum benim yürüüü kim tutar seni :))
Ayy yazdıklarımıza öldüm gülmekten yaa
Benim evde bi salonun açık petegi :) ev ılık bitişik bina alttaki üstteki körüklüyo bana yariyo :) ama ayacıklar buz![]()
Sicak su torbası candirBende mutfak ve yatak odası açık ama kimse yakmıyo sanki soğukkkk ben kötükledikçe daha da soğuk :)))
Ayacıkları sıcak tut önemli onlar kuzumm![]()
Anam Pers den pazara yumurtlarsam nolacak acaba önümüzdeki hafta da çalışıp sonra mı yapsa testi yarın Dr görür mu ne zaman yimirta olacagini
Yımırta koca test bermuda şeytan üçgeninde çırpınan hatunu izliyoruz![]()
Hayatım yımırta kovalamakla geçiyor yeminle bu nedir arkadaşım
hangisi öncelikli olmalı bilemedim.simdi
![]()
Napim canom valla buzdolabının kapağını açıyorum ne yesem ne yesem diye yimirta görünce bile dygulaniyirum artikinLaaaaynn kanamalı bi insanım dimi güldürme artıkkkkk![]()
Napim canom valla buzdolabının kapağını açıyorum ne yesem ne yesem diye yimirta görünce bile dygulaniyirum artikindavuk bile ne güzel yımırta yapmış diye :)
inşallah olmaz yaIyi bari :) gerci erken daha bazen bulantilar kalp atisindan sonra başlıyor
Bana sahan da yımırta yap arkadaşım oturup karşılıklı yiyelim
Gel bana kuzum ya yemeğim var doyururum seni keşke yaz olsaydı valla gelirdin gelmesen de ben gelip alırdım seni kışa gelmemiz kötü oldu
Gıt gıtt gıdaaak yımırtam sıcaaakkkkk![]()
Allah canını almasın kız çok koptum nasıl bağlantı kurmuşsunnn Allahım bir an önce evlat tatdırsın sanaNapim canom valla buzdolabının kapağını açıyorum ne yesem ne yesem diye yimirta görünce bile dygulaniyirum artikindavuk bile ne güzel yımırta yapmış diye :)
Sağol annisim :) düşün ne haldeyiz miden bile bulansa tadını çıkar kuzumAllah canını almasın kız çok koptum nasıl bağlantı kurmuşsunnn Allahım bir an önce evlat tatdırsın sana![]()
Bana sahan da yımırta yap arkadaşım oturup karşılıklı yiyelimyazın valla evler sokaklar bizim hacım diyim sana
kıyamam çok iyi anlıyorum tatlımm seniSağol annisim :) düşün ne haldeyiz miden bile bulansa tadını çıkar kuzum