- Emoji Skoru
- 18.439
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.621
Tencere dibin kara senininki benden karaCanavar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tencere dibin kara senininki benden karaCanavar![]()
He 10 gün oldu bari sperm testi verim dedi hastanedeki gulmis 10 gün mu yapamayız abi demiş :)Kıyamam yaa yılların hasretiDile kolay 10 günnn
![]()
Bu hafta çok fena gördüm bizi![]()
Bu sefer de böyle fena olalım yahuBu hafta çok fena gördüm bizi![]()
Az kaldı kuzum dayan şampiyon :)Hayır yapan var yapamayan var niye heveslendiriyosunuz ki şimdi beni![]()
Olsun gaza gel simdidenHayır yapan var yapamayan var niye heveslendiriyosunuz ki şimdi beni![]()
Evet bi de böyle deneyelim :)Bu sefer de böyle fena olalım yahu![]()
He 10 gün oldu bari sperm testi verim dedi hastanedeki gulmis 10 gün mu yapamayız abi demiş :)
Üzüm üzüm baka baka kararırTencere dibin kara senininki benden kara![]()
10 güne yapilir mi hiç zaten hareket edebilen mi kalmistir dede oldu hepsiHe 10 gün oldu bari sperm testi verim dedi hastanedeki gulmis 10 gün mu yapamayız abi demiş :)
Aynen ya başını one egmis çıkmış garibimAyy komedi yaa
Sende aşktan cok 10 kaplan gücü görüyorum benSen demedin mi aşk la çalışın diye He ondan yapacam![]()
Olsun gaza gel simdiden![]()
E şimdi onlar bebe yapmaz ki calissak nolacak peeeh10 güne yapilir mi hiç zaten hareket edebilen mi kalmistir dede oldu hepsi![]()
Iyi ki tv yok burayi izlemek daha güzelAynen ya başını one egmis çıkmış garibim![]()
Fenayim hacıSende aşktan cok 10 kaplan gücü görüyorum ben![]()
Test yapsana hele sen daha zaten kanaman bitmedi yımırta kapidadir da cikmamistirE şimdi onlar bebe yapmaz ki calissak nolacak peeeh![]()
He kadın yedi bitirdi biziHep gaynana yüzünden hepp yazik canoya![]()
Benim evde bi salonun açık petegi :) ev ılık bitişik bina alttaki üstteki körüklüyo bana yariyo :) ama ayacıklar buzAy gaz dedin de bu doğal gaza doğal olmayan gazmı karıştırıyorlar anlamadım kombiyi yüksekttikçe üşüyorum![]()