• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Ah su şüpheler

ay daha yeni geldim doktor ultrasonda kanaman var başlamış adetin dedi.kan da 0 çıktı ben hala pembe diye olmamış olabilir miyim diyorum. negatif görünce dayanamıyorum psikopata bağlıyorum. 3. gün olmasına rağmen hala kırmızı değil ve çok az geldi hala gelen yok:KK43:

ay daha yeni geldim doktor ultrasonda kanaman var başlamış adetin dedi.kan da 0 çıktı ben hala pembe diye olmamış olabilir miyim diyorum. negatif görünce dayanamıyorum psikopata bağlıyorum. 3. gün olmasına rağmen hala kırmızı değil ve çok az geldi hala gelen yok:KK43:
:KK34:

Stresten gelmiyordur tatlım çünkü kan 0 çıkmış :( doktor ne diyor durumuna

ben soğuktan donduğum için yatıyorum hala. yarın beyim evde yaparız beraber temizlik :KK49::mad:
Ütü yapacagim yerleri ve kapıları bi silecegim o kadar bitiyor isim de bugün yapamam artık yeter :) yarin benimki bi kahvaltı hazirlasin yeter :KK60:

Ütü yapacagim yerleri ve kapıları bi silecegim o kadar bitiyor isim de bugün yapamam artık yeter :) yarin benimki bi kahvaltı hazirlasin yeter :KK60:

ben geçn gün üşüdüm ütü yaptım ısınayım diye :KK59: bnm kinin en beceriksiz olduğu yer mutfak :KK68:

Valla erkek dedigin zaten birseylerden anlayacak yarin bir gün hamile kalacağız bebek olacak yardım lazım :cool:

eşim o konuda çook iyi bana yatak bile kaldırttırmaz. ama yemek yapmayı felan sevmiyo o yuzden hazır söyler :kk77: ben hazır yerim o temizlik yapsın bana :kk77:

Back
X