- Emoji Skoru
- 2.756
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #42.361
Bn hediye fln görmem ztn yetrki öle bse olsnInşallah ya en büyük hediye o olur zaten bana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn hediye fln görmem ztn yetrki öle bse olsnInşallah ya en büyük hediye o olur zaten bana![]()
Bizinkinin arada tutuyor öyle :)Bn hediye fln görmem ztn yetrki öle bse olsn
Meyve kimin eseri :) pasta ve tatlilara bayıldım yaa![]()
A en güzel sizinki olmuşBzde öle işte kndi çapımzda oda ktlama denmz misafrlge gdioms gbi ama dun aksm evdydk snradamda kayınbanam gldi ormantik bi yıl basıydı![]()
Heee... pek dolu geçmiş maşallah3 farklı mekanda çekildi resimler :))
Yılbaşı ağacı benim evde meyve ve tatlılar akşam dışarı çıkmıştık orada çektim gece kayınvadilemlere geçtik pasta ve çerezlerde kayınvalidemlerde :))
bekleriz kuzum :) ne güzel olur du yağmur sesi altında Sahlep bol sohbet bol hayal :)Aynen tatlım zaten olması gerekende o
İyi bari güzel temizleyin sahlep içmeye gelicez daha :)))
Bzde öle işte kndi çapımzda oda ktlama denmz misafrlge gdioms gbi ama dun aksm evdydk snradamda kayınbanam gldi ormantik bi yıl basıydı![]()
Bu sene hayallerin gerceklesme senesibekleriz kuzum :) ne güzel olur du yağmur sesi altında Sahlep bol sohbet bol hayal :)
Z
Meyve kimin eseri :) pasta ve tatlilara bayıldım yaa![]()
Bence de kuzumBu sene hayallerin gerceklesme senesi![]()
Heee... pek dolu geçmiş maşallahayni tipki biz
![]()
bekleriz kuzum :) ne güzel olur du yağmur sesi altında Sahlep bol sohbet bol hayal :)
Z
Benimki geldi yemek yedik isim var dedi gitti elinde gülle geldi sonra anneannesine gittik guzel yemekler yapmışlar ama karnim oyle şişmişti ki pek birsey yiyemedim sonra eve geldik 3.30 a kadar oturduk bende seviyom len keratamiİlk önce benim ailemin yanında beslendik doyurduk karnımızı snr diğer yerler :)))
Aslında plan böyle değildi ama kendiliğinden gelişti herşey :)) olsun nerede olursam oluyum kocamlaydı önemli olan da bu benim içinseviyom len keratayı
![]()
Benimki geldi yemek yedik isim var dedi gitti elinde gülle geldi sonra anneannesine gittik guzel yemekler yapmışlar ama karnim oyle şişmişti ki pek birsey yiyemedim sonra eve geldik 3.30 a kadar oturduk bende seviyom len keratami![]()
Sen benden cok kalmissin ayakta :) benim dinc olmam lazimdi bugün uyudum ondanBizde kayınvalidemlerde 2 kdr oturduk illa kalın dediler yatmadım 15 dk zaten eve geldik film izlerken benim yorgun savaşçı uyuya kaldı beni de uyku tutmadı 6 da falan uyudum :))
Sen benden cok kalmissin ayakta :) benim dinc olmam lazimdi bugün uyudum ondan![]()
Elbet yapacağız canommmİnş tatlım bigün elbet yaparız onu da![]()
Elbet yapacağız canommm
Dıİyi yapmışsın güzellik ne o halvet mi var![]()
Bende haftaya pıhtılaşma icin kan vereceğim bakalım 3 haftayı buluyirmus cikmasi yuh dedimİnş 2015 bizim yılımız olur bende ocakta dr tedavi ne gerekiyorsa yapıcam şubat martta da çocuk olsun tabii inş Allahım kısmet ederse :))