- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.341
yha cnm bilmiyorum belki psikolojikmn ama biz bebeiş için çarşamba perşembe bide bu sabh ilişkiye giiirdik ama bu sabh ilişkiden sonra fln kasıklarım ağrıo ara ara yha kendimi fasla kaptırdm yada var bişiler inş sizce hmn 2-3günde olurmuki öle bişi die sordum inş bende kalırım ama yha
aaa bende varım ama benide unutmayınamin bitanem çok sağol ben sizlere zaten hep dua ediyorum canlarım beni allah kısa zamanda sizlerede nasip etsin bak teker teker hepimizin oluyo inşallah sıra burcumda arkasındanda performansına göre sende hadi bakalım :)
aaa bende varım ama benide unutmayın
günaydın canım arkadaşlarım.... ben çocuk çok isteyen ama bir okadar umutsuzluk içinde ve asla anne olamıycamı düşünerek tam 1 yılımı geçirdim her nekadar zamana bırakalım elbet olacak vakti zamanı var desekte birbirimize ben buna kendimi asla inandıramadım her ay yaşadığım hayal kırıklığını bir ben bir allahım bilir her ay farklı belirtiler vardı ve her ay belki hamileyimdir diye bir umut içersinde kendimi kandırdım ama sonuç maalesef hüsran en son incir kürü yaptım bu ayda sevgili burcum ile soğan kürüne başlıycaktım ve bugün benim hasta olma tarihim kaç gündür kafam beynim hep hamilemiyim acaba diye beni yedi bitirdi çünkü bazı belirtilerim vardı önceki gün bir alışveriş merkezine gittim ağlayarak geldim hasta olduğumu hissettim çünkü ama eve geldiğimde yoktu sadece akıntıydı bunlarıda sizinle paylaşmadım aslında kimseyle paylaşmadım çünkü umutlanmak istemiyordum dün beynimdeki bu kuruntulardan kurtulmak için test aldım yaptım idrarı damlatır damlatmaz anında 2 çizgi oldu gözlerime inanamadım ve tekrar eczaneye gittim ve farklı bir marka aldım oda anında 2 çizgi çıktı:sm_cool: şok oldum çok şaşırdım ve inanılmaz mutlu olduk eşimle ama bir yıldır bekliyorumya hala inanamıyorum allahımın izniyle bugün kan tahlili vericem ve aklımdan hep sizler geçtiniz allahım inşallah sizede nasip etsin çok istedim çok şükür oldu gözüyle bakıyorum bundan sonra allahımdan tek dileğim daha vardır oda sağlıklı olması sizleri çok seviyorum arkadaşlar a.s.
Çok sevindim,mutlu oldum anlattıkların biran gözümün önünden geçti kendim yaşamışcasına çok sevindim.Dilerim bundan sonra da hakkınızda hayırlısı olur
amin canım çok sağol darısı hepinize inşallah kaydirigubbakcemile3
kafanı takma sen iş yap yeter tamam elbet olur ozamanalkisalkisalkis
canım bende o zamanları bekliyorum. acaba olmussa şimdi döllenmişmidir diye merak ediyorum nasıl gececek bu 15 günaa o işler olmadn olurmu hiç biz o işleri sabhın 5şinde gecenin 1-2 kaç olursa yapıoz performansımız yüksek yani anlıcağın bakalım ayın 1ni2sini zor bekliyorum
canım bende o zamanları bekliyorum. acaba olmussa şimdi döllenmişmidir diye merak ediyorum nasıl gececek bu 15 gün
canım benim 1 sene önce oldu ama kaybettim bebişimi kalp atışları halen gözümün önünden gitmiyorsonra 2 ay öncesine kadar korunuyordum yeni bıraktım korunmayı.bebeğimi düşürdüğümden beri adetlerim çok düzensizleşti onun için tedirginim doktor kilo ver dedi herhangi bir tadaviye başlamak istemiyorum nepıcağımıda bilmiyorum
1.5 yıllık evliyim canım 2 aydırda cocuk istiyorum aslında ben evlendiğim zamandan beri istiyordumda eşim erken olduğunu düşündüğü için kurunuyorduk pko da var bende diane 35 kullanıyordum cok düzensiz kullandım sanırım içmeyi unutuyordum şimdide adetim iyice sapıttı en son 2 ekimde oldum bu ay normal gecerse ümidim var ama bakalım canım.senin ne sorunun var?
inşallah canım benim ya ikimizde hayırlısıyla bu ay kalırız hamile.soğan suyu hayıt tohumu filan bunları kullandınmı canım faydası oluyor diyorlar bende 10 gündür hayıt tohumu kullanıyorum soğan suyunada başlıcam valla ne kaybederimki deneyeyim dedimbende dediğim gibi işte cnm 1 sene 3 aydır ewliyiz ilk günden beri istiyorum eşimde öle ama olmadı bakalım bu aydn ümitliyim bende adet düzensizliği vardo kızkendn beri 5 ay ilaç kullandım bu ayda klomenle folik asit kullandm sonrada iğne vuruldum çatlatma iğnesi işte bakalım doktorum bu ay olur dedi ama bekliyorum işte
kuzum adet tarihim bugün ama dün yaptım ve anında çift çizgi oldu çok şaşırdım olabilirmi acaba bi problem yoktur demi bitanem
seninkide eminim geç döllenme olabilir ben senden çok umutluyum burcum inşallah
haplardanda olabilir cnm ama nedense içim hep senn hamiş olduğunu sölüo ümit vermk gibi olmasın ama ne bilim bakalım ben ne oljm off allhım inş hamişizdir cnm yha bi bilgin varmı belirtiler 2-3 gün sonra başlıomu ilişkiye girdiktn bebk anne rahmine düştüktn 2-3 gün sonra yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?