Gebe kalamayanlar buraya.....

amin bitanem çok sağol ben sizlere zaten hep dua ediyorum canlarım beni allah kısa zamanda sizlerede nasip etsin bak teker teker hepimizin oluyo inşallah sıra burcumda arkasındanda performansına göre sende hadi bakalım :)

kafanı takma sen iş yap yeter tamam elbet olur ozamanalkisalkisalkis

aaa bende varım ama benide unutmayın

Çok sevindim,mutlu oldum anlattıkların biran gözümün önünden geçti kendim yaşamışcasına çok sevindim.Dilerim bundan sonra da hakkınızda hayırlısı olur

arkadaşlar klomenden sonra çatlatma iğnesi olark doktorunz sizlere ne verdi kullananlar yazarsa sewinirim bana pregnyl 5000 verdi

aa o işler olmadn olurmu hiç biz o işleri sabhın 5şinde gecenin 1-2 kaç olursa yapıoz performansımız yüksek yani anlıcağın bakalım ayın 1ni2sini zor bekliyorum
canım bende o zamanları bekliyorum. acaba olmussa şimdi döllenmişmidir diye merak ediyorum nasıl gececek bu 15 gün

canım benim 1 sene önce oldu ama kaybettim bebişimi kalp atışları halen gözümün önünden gitmiyor sonra 2 ay öncesine kadar korunuyordum yeni bıraktım korunmayı.bebeğimi düşürdüğümden beri adetlerim çok düzensizleşti onun için tedirginim doktor kilo ver dedi herhangi bir tadaviye başlamak istemiyorum nepıcağımıda bilmiyorum

geçmiş olsun cnm bol bol dua et cnm yapjk başka bişi yok en olmadı tedaviye başlıcn kaç senelk ewlisin... zate sana bişi diyimmi adet düzensizliğinden nefret ediyorum...

1.5 yıllık evliyim canım 2 aydırda cocuk istiyorum aslında ben evlendiğim zamandan beri istiyordumda eşim erken olduğunu düşündüğü için kurunuyorduk pko da var bende diane 35 kullanıyordum cok düzensiz kullandım sanırım içmeyi unutuyordum şimdide adetim iyice sapıttı en son 2 ekimde oldum bu ay normal gecerse ümidim var ama bakalım canım.senin ne sorunun var?

bende dediğim gibi işte cnm 1 sene 3 aydır ewliyiz ilk günden beri istiyorum eşimde öle ama olmadı bakalım bu aydn ümitliyim bende adet düzensizliği vardo kızkendn beri 5 ay ilaç kullandım bu ayda klomenle folik asit kullandm sonrada iğne vuruldum çatlatma iğnesi işte bakalım doktorum bu ay olur dedi ama bekliyorum işte

inşallah canım benim ya ikimizde hayırlısıyla bu ay kalırız hamile.soğan suyu hayıt tohumu filan bunları kullandınmı canım faydası oluyor diyorlar bende 10 gündür hayıt tohumu kullanıyorum soğan suyunada başlıcam valla ne kaybederimki deneyeyim dedim

bünyeden bünyeye değişebilir tabiiki tatlım eğer sen hamişsen belkide önceden belirtilerin oluyordur bu gayat normal inşaallah hamişizdir tatlım yaa çok istiyorum:Saruboceq:mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…