- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.301
valla canım benim, o dediğin akıntı benden de çok geliyor ama gelmesinin sebebi uzun zaman yatmıyoruz hemen kalkıyoruz ondan mesela ben ilişkiden sonra 5-6 saat kalkmadan yattığım zaman akıntım olmuyor yoksa sanki hepsi geri geliyormuş sanıyorum.
ama o şekilde bile hepsi gelmezmiş sperm rahime tutunuyormuş kalan sıvı akıyormuş, yinede dikkat etmek lazım hadi sana kolay gele kaydirigubbakcemile3
saol cnm valla artık utanıyrum eşime hadi odaya demktn bundn önce hiç ben demzdm hep ondn beklerdm ama artık öle değil valla hiç koly değilmiş bu şeyler yha
canım, senin yumurtlama günlerin 14-15-16-17-18-19-20. günler sen burada gün aşırı ilişkiye gireceksin
yaaa işte ne sandın normalde onlar derler bu gibi durumlarda değişiyor, bende hiç demezken bu günlerin öneminden bahsediyorum artık :)
herşey onlar için kaydirigubbakcemile3
yaaa işte ne sandın normalde onlar derler bu gibi durumlarda değişiyor, bende hiç demezken bu günlerin öneminden bahsediyorum artık :)
herşey onlar için kaydirigubbakcemile3
kıslar ben porgestan kullanmaya başlayacam içeniniz varmı?
çok uyku veriyormuş galiba
yusuf burcu sen nasılsın yha hiç sesin çıkmıo ne oldu sen hastalandınmı_?_ yoksa bişiler varmı inş
slm canlarım ben biraz daha iyiyim artk hergün serum alıyorum yemek yiyemedgm için yedigimi de çıkarttıgım için tansiyonum çok düşüyo sizleri çok özlüyorum canlarım bnm nilse burcum yavruceylanım küçük memeli zilliler ve diger arkadaşlar ümidinizi kaybetmeyin bende en umutsuz anımda hamile oldugumu ögrendm bi çok bunalım krizlerini buradaki arkadaşlarım sayesinde atlattım o yüzden burası bambaşka şun 2 aylık oldu düşük ve erken dogum riskim var ama yinede hep bi yerlerde sakladıgım ufak umutlarım var şimdilik bu kadar yine gelirim hala annemdeym çünkü öptm sizleri
iyiyim tatlım senin yazdığın sırda ben çıkmıştım netten o yüzden görmedim yazdığın adet günlerini ama arkadaş hesaplamış kolay gelsin size inşaallah bu ay hamiş kalırsın sende tatlım ben hala hastalanmadım 12 gün geçti dokjtorum pazartesiye kadar bekle dedi geç döllenmiş olabilirsin dedi belkide haplar yapmıştır ama inşaallah hamileyimdir bi bilginiz varmı acaba sizin haplardan olabilirmi:Saruboceq:
amin cnm amin bende adet düzensizliği vardı doktora gittim hormon tahlili yaptırdım yumurtlamam düşüük çıkıt sonra doktor bana 5 ay boyunca cyclo progynova die bi laç kullandırdı o ilaç bitti gittim klomen ve folik asit verdi salı günü gittim işte 2 yumurtam varmış iğne verdi 2 tane onları oldum işte bakalım önümüzdeki aya inş hamile gelirsin dedi onu bekliyorum dünden beri bütün hareketlerime dikkat ediyorum yha içimde bebişim varsa ona bişi olmasın die allah'ım herkesin gönlüne göre versin inş
inşaalah vardır allah gönlüne göre versin canım ben hala adet olmadım ama hamile değilimdri kesin hiç bir belirti yok bulantılarımda gtti içimdeki heveste gitti zaten olmucak tedaviyle uğraşmak istemiyorum artık olmuyacaksa olmasın napıyım
canım yoksunyokunda hiçbir belirtisi olmamıştı
Bak şimdi kafasını kaldıramıyor
bu durum hiiiç belli olmaz
günün gecikti mi??:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?