Gebe kalamayanlar buraya.....

saol cnm valla artık utanıyrum eşime hadi odaya demktn bundn önce hiç ben demzdm hep ondn beklerdm ama artık öle değil valla hiç koly değilmiş bu şeyler yha

saol cnm valla artık utanıyrum eşime hadi odaya demktn bundn önce hiç ben demzdm hep ondn beklerdm ama artık öle değil valla hiç koly değilmiş bu şeyler yha

yaaa işte ne sandın normalde onlar derler bu gibi durumlarda değişiyor, bende hiç demezken bu günlerin öneminden bahsediyorum artık :)

herşey onlar için kaydirigubbakcemile3

yaaa işte ne sandın normalde onlar derler bu gibi durumlarda değişiyor, bende hiç demezken bu günlerin öneminden bahsediyorum artık :)

herşey onlar için kaydirigubbakcemile3

öyle valla cnm artık böle sizden ve netten duyduğum her şeyide uyguluyorum yha gülyo bana artık bide akşm dedimki ona onca doktora taşınan ben haplar içn ğine vuruln ben hamile kalınca kilo aln onu taşıyan doğuran onca acıyı çekn yine ben sen napıon dedim bundn sonra bana çok ilgi göstercksin dedim ona oda dioki haklısın cnm çok eziyet çekilio ama sonunda çok mutluluk var ayrıcada bütün bi ömür boyu ikinzn sorumluluğunu alnda ben ne olck şimdi dio kıslar ben aslında çok istiyorum tmm ama doğumdanda çok korkuyorum ama olsun yine razıyım herşeyeyerimseniben

yusuf burcu sen nasılsın yha hiç sesin çıkmıo ne oldu sen hastalandınmı_?_ yoksa bişiler varmı inş

iyiyim tatlım senin yazdığın sırda ben çıkmıştım netten o yüzden görmedim yazdığın adet günlerini ama arkadaş hesaplamış kolay gelsin size inşaallah bu ay hamiş kalırsın sende tatlım ben hala hastalanmadım 12 gün geçti dokjtorum pazartesiye kadar bekle dedi geç döllenmiş olabilirsin dedi belkide haplar yapmıştır ama inşaallah hamileyimdir bi bilginiz varmı acaba sizin haplardan olabilirmi:Saruboceq:

slm canlarım ben biraz daha iyiyim artk hergün serum alıyorum yemek yiyemedgm için yedigimi de çıkarttıgım için tansiyonum çok düşüyo sizleri çok özlüyorum canlarım bnm nilse burcum yavruceylanım küçük memeli zilliler ve diger arkadaşlar ümidinizi kaybetmeyin bende en umutsuz anımda hamile oldugumu ögrendm bi çok bunalım krizlerini buradaki arkadaşlarım sayesinde atlattım o yüzden burası bambaşka şun 2 aylık oldu düşük ve erken dogum riskim var ama yinede hep bi yerlerde sakladıgım ufak umutlarım var şimdilik bu kadar yine gelirim hala annemdeym çünkü öptm sizleri

Canım biraz daha iyileşmene sevindim
dikkat et kendine
tesbihlere selam
bebişe selamzemuszemus

Bir ihtimal genelde olmaz ama yine de ihtimal var
Amaaaaaa
Bence sen hamilesiiiin:dance:

inşaalah vardır allah gönlüne göre versin canım ben hala adet olmadım ama hamile değilimdri kesin hiç bir belirti yok bulantılarımda gtti içimdeki heveste gitti zaten olmucak tedaviyle uğraşmak istemiyorum artık olmuyacaksa olmasın napıyım

canım yoksunyokunda hiçbir belirtisi olmamıştı
Bak şimdi kafasını kaldıramıyor
bu durum hiiiç belli olmaz
günün gecikti mi??:uhm:

canım yoksunyokunda hiçbir belirtisi olmamıştı
Bak şimdi kafasını kaldıramıyor
bu durum hiiiç belli olmaz
günün gecikti mi??:uhm:

evet canım 7 sinde olmam gerekiyodu 10 gün gecikti şimdiye belli olurdu herhale bend eyumurta çatlama sorunu da var bu yüzden olmaz dedim kendi kendime sabah bulantılarım falan oldu havaya girdim işte test yapmakta nefret ediyorum ya hepmi tek çizgi çıkar o testler asla 2 çigi çıkmaz ya

günaydın kızlar
rüyamda idrar testi yaptım ve çift çizgi çıktı ay ne büyük mutluluktu anlatamam birde çok gerçekciydi.uyandığımda cok üzüldüm yaa ama bir hamile kalayım 10 tane test alcam çift çizgiye gözlerim doysun diye bu nedir yahu fffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…