- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.321
slm canlarım ben biraz daha iyiyim artk hergün serum alıyorum yemek yiyemedgm için yedigimi de çıkarttıgım için tansiyonum çok düşüyo sizleri çok özlüyorum canlarım bnm nilse burcum yavruceylanım küçük memeli zilliler ve diger arkadaşlar ümidinizi kaybetmeyin bende en umutsuz anımda hamile oldugumu ögrendm bi çok bunalım krizlerini buradaki arkadaşlarım sayesinde atlattım o yüzden burası bambaşka şun 2 aylık oldu düşük ve erken dogum riskim var ama yinede hep bi yerlerde sakladıgım ufak umutlarım var şimdilik bu kadar yine gelirim hala annemdeym çünkü öptm sizleri
bir ihtimal genelde olmaz ama yine de ihtimal var
amaaaaaa
bence sen hamilesiiiin:dance:
Bence sen hamilesiiiin:dance:
CANIM CİDDİMİSİN SEN ÇOK SEVİNDİM TATLIM CANIM ARKADAŞIM BİLEMEZSİN HAYIRLI OLSUN DUALARIM SENİNLE TATLIM:Saruboceqgünaydın canım arkadaşlarım.... ben çocuk çok isteyen ama bir okadar umutsuzluk içinde ve asla anne olamıycamı düşünerek tam 1 yılımı geçirdim her nekadar zamana bırakalım elbet olacak vakti zamanı var desekte birbirimize ben buna kendimi asla inandıramadım her ay yaşadığım hayal kırıklığını bir ben bir allahım bilir her ay farklı belirtiler vardı ve her ay belki hamileyimdir diye bir umut içersinde kendimi kandırdım ama sonuç maalesef hüsran en son incir kürü yaptım bu ayda sevgili burcum ile soğan kürüne başlıycaktım ve bugün benim hasta olma tarihim kaç gündür kafam beynim hep hamilemiyim acaba diye beni yedi bitirdi çünkü bazı belirtilerim vardı önceki gün bir alışveriş merkezine gittim ağlayarak geldim hasta olduğumu hissettim çünkü ama eve geldiğimde yoktu sadece akıntıydı bunlarıda sizinle paylaşmadım aslında kimseyle paylaşmadım çünkü umutlanmak istemiyordum dün beynimdeki bu kuruntulardan kurtulmak için test aldım yaptım idrarı damlatır damlatmaz anında 2 çizgi oldu gözlerime inanamadım ve tekrar eczaneye gittim ve farklı bir marka aldım oda anında 2 çizgi çıktı:sm_cool: şok oldum çok şaşırdım ve inanılmaz mutlu olduk eşimle ama bir yıldır bekliyorumya hala inanamıyorum allahımın izniyle bugün kan tahlili vericem ve aklımdan hep sizler geçtiniz allahım inşallah sizede nasip etsin çok istedim çok şükür oldu gözüyle bakıyorum bundan sonra allahımdan tek dileğim daha vardır oda sağlıklı olması sizleri çok seviyorum arkadaşlar a.s.
inanın çok mutluyum allahım sizlerede nasip etsin inşalla çok teşekkür ederim :))))
amin canım inşaallah kan testini yaptırınca haber ver bize sonuçlarındanda tatlım ok
tamam bitanem sen daha hasta olmadınmı kuzum ya var bunda bişeyler deyim sana yaniiiiii:dance:
yok canım hastalanmadım daha inşaallah tatlım birlikte büyütürüz bebişleri kızz beşikkertmesi yaparız bacımkaydirigubbakcemile3:roflol:
iyiyim tatlım senin yazdığın sırda ben çıkmıştım netten o yüzden görmedim yazdığın adet günlerini ama arkadaş hesaplamış kolay gelsin size inşaallah bu ay hamiş kalırsın sende tatlım ben hala hastalanmadım 12 gün geçti dokjtorum pazartesiye kadar bekle dedi geç döllenmiş olabilirsin dedi belkide haplar yapmıştır ama inşaallah hamileyimdir bi bilginiz varmı acaba sizin haplardan olabilirmi:Saruboceq:
haplardanda olabilir cnm ama nedense içim hep senn hamiş olduğunu sölüo ümit vermk gibi olmasın ama ne bilim bakalım ben ne oljm off allhım inş hamişizdir cnm yha bi bilgin varmı belirtiler 2-3 gün sonra başlıomu ilişkiye girdiktn bebk anne rahmine düştüktn 2-3 gün sonra yani
günaydın canım arkadaşlarım.... ben çocuk çok isteyen ama bir okadar umutsuzluk içinde ve asla anne olamıycamı düşünerek tam 1 yılımı geçirdim her nekadar zamana bırakalım elbet olacak vakti zamanı var desekte birbirimize ben buna kendimi asla inandıramadım her ay yaşadığım hayal kırıklığını bir ben bir allahım bilir her ay farklı belirtiler vardı ve her ay belki hamileyimdir diye bir umut içersinde kendimi kandırdım ama sonuç maalesef hüsran en son incir kürü yaptım bu ayda sevgili burcum ile soğan kürüne başlıycaktım ve bugün benim hasta olma tarihim kaç gündür kafam beynim hep hamilemiyim acaba diye beni yedi bitirdi çünkü bazı belirtilerim vardı önceki gün bir alışveriş merkezine gittim ağlayarak geldim hasta olduğumu hissettim çünkü ama eve geldiğimde yoktu sadece akıntıydı bunlarıda sizinle paylaşmadım aslında kimseyle paylaşmadım çünkü umutlanmak istemiyordum dün beynimdeki bu kuruntulardan kurtulmak için test aldım yaptım idrarı damlatır damlatmaz anında 2 çizgi oldu gözlerime inanamadım ve tekrar eczaneye gittim ve farklı bir marka aldım oda anında 2 çizgi çıktı:sm_cool: şok oldum çok şaşırdım ve inanılmaz mutlu olduk eşimle ama bir yıldır bekliyorumya hala inanamıyorum allahımın izniyle bugün kan tahlili vericem ve aklımdan hep sizler geçtiniz allahım inşallah sizede nasip etsin çok istedim çok şükür oldu gözüyle bakıyorum bundan sonra allahımdan tek dileğim daha vardır oda sağlıklı olması sizleri çok seviyorum arkadaşlar a.s.
kuzum sende inşallah hamile kalacaksın ben sana şunu söyleyim sadece benim en ilk belirtim yani şüpelendiğim durum ilk taa 15-20 gün önceden göğüslerim şişti ve ara ara karnım ağrıdı bitanem
slm canlarım ben biraz daha iyiyim artk hergün serum alıyorum yemek yiyemedgm için yedigimi de çıkarttıgım için tansiyonum çok düşüyo sizleri çok özlüyorum canlarım bnm nilse burcum yavruceylanım küçük memeli zilliler ve diger arkadaşlar ümidinizi kaybetmeyin bende en umutsuz anımda hamile oldugumu ögrendm bi çok bunalım krizlerini buradaki arkadaşlarım sayesinde atlattım o yüzden burası bambaşka şun 2 aylık oldu düşük ve erken dogum riskim var ama yinede hep bi yerlerde sakladıgım ufak umutlarım var şimdilik bu kadar yine gelirim hala annemdeym çünkü öptm sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?