Gebe kalamayanlar buraya.....

günaydın canım arkadaşlarım.... ben çocuk çok isteyen ama bir okadar umutsuzluk içinde ve asla anne olamıycamı düşünerek tam 1 yılımı geçirdim her nekadar zamana bırakalım elbet olacak vakti zamanı var desekte birbirimize ben buna kendimi asla inandıramadım her ay yaşadığım hayal kırıklığını bir ben bir allahım bilir her ay farklı belirtiler vardı ve her ay belki hamileyimdir diye bir umut içersinde kendimi kandırdım ama sonuç maalesef hüsran en son incir kürü yaptım bu ayda sevgili burcum ile soğan kürüne başlıycaktım ve bugün benim hasta olma tarihim kaç gündür kafam beynim hep hamilemiyim acaba diye beni yedi bitirdi çünkü bazı belirtilerim vardı önceki gün bir alışveriş merkezine gittim ağlayarak geldim hasta olduğumu hissettim çünkü ama eve geldiğimde yoktu sadece akıntıydı bunlarıda sizinle paylaşmadım aslında kimseyle paylaşmadım çünkü umutlanmak istemiyordum dün beynimdeki bu kuruntulardan kurtulmak için test aldım yaptım idrarı damlatır damlatmaz anında 2 çizgi oldu gözlerime inanamadım ve tekrar eczaneye gittim ve farklı bir marka aldım oda anında 2 çizgi çıktı:sm_cool: şok oldum çok şaşırdım ve inanılmaz mutlu olduk eşimle ama bir yıldır bekliyorumya hala inanamıyorum allahımın izniyle bugün kan tahlili vericem ve aklımdan hep sizler geçtiniz allahım inşallah sizede nasip etsin çok istedim çok şükür oldu gözüyle bakıyorum bundan sonra allahımdan tek dileğim daha vardır oda sağlıklı olması sizleri çok seviyorum arkadaşlar a.s.

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KENDİNE ÇOK DİKKAT ET NE OLUR BİTANEM BİZDE SENİ ÇOK ÖZLEDİM TATLIM AMA OLSUN SEN YETERKİ İYİ OL DİNLEN HEP OLURMU BEBEĞİM SENİ ÇOK SEVİYORUZa.s.

CANIM CİDDİMİSİN SEN ÇOK SEVİNDİM TATLIM CANIM ARKADAŞIM BİLEMEZSİN HAYIRLI OLSUN DUALARIM SENİNLE TATLIM:SaruboceqpuyorumnanaktanzemuszemusŞeniz

nilse canım cok sevindim Allah sağlıkla kucağına versin.ınşallah burda bebiş bekleyen herkes bu mutluluğu tadar.
Rabbim herkese hayırlısını versin.

kuzum adet tarihim bugün ama dün yaptım ve anında çift çizgi oldu çok şaşırdım olabilirmi acaba bi problem yoktur demi bitanem

haplardanda olabilir cnm ama nedense içim hep senn hamiş olduğunu sölüo ümit vermk gibi olmasın ama ne bilim bakalım ben ne oljm off allhım inş hamişizdir cnm yha bi bilgin varmı belirtiler 2-3 gün sonra başlıomu ilişkiye girdiktn bebk anne rahmine düştüktn 2-3 gün sonra yani

kuzum sende inşallah hamile kalacaksın ben sana şunu söyleyim sadece benim en ilk belirtim yani şüpelendiğim durum ilk taa 15-20 gün önceden göğüslerim şişti ve ara ara karnım ağrıdı bitanem

cnm bnm çok sewindim hamişlerin duası çabuk kabul olurmuş bizede et dua yaosunyok esinte sizlerde edin lütfn allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsiin inş

kuzum sende inşallah hamile kalacaksın ben sana şunu söyleyim sadece benim en ilk belirtim yani şüpelendiğim durum ilk taa 15-20 gün önceden göğüslerim şişti ve ara ara karnım ağrıdı bitanem

yha cnm bilmiyorum belki psikolojikmn ama biz bebeiş için çarşamba perşembe bide bu sabh ilişkiye giiirdik ama bu sabh ilişkiden sonra fln kasıklarım ağrıo ara ara yha kendimi fasla kaptırdm yada var bişiler inş sizce hmn 2-3günde olurmuki öle bişi die sordum inş bende kalırım ama yha

cnm sana bişi diyimmi bnm eltimde senin gibi çok bulantısı oluyordu gözünü açmıyordu hiç bişi yiyemiyordu onada serum falan taktılardı ama 4. ayındn sonra düzeldi takma kafana sakın çoğu kişin öle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…