Gebe kalamayanlar buraya.....

yaaaaaaa lütfen canımm bööle düşünme sadece rahat bırak kendini elbet olucakk ya ben 10 ay agladımm sankii olcakmışş gibii bak şimcikk hamileyim keremgül belli bi sorun waymı peki benim prolaktin waydı

yaaaaaaa lütfen canımm bööle düşünme sadece rahat bırak kendini elbet olucakk ya ben 10 ay agladımm sankii olcakmışş gibii bak şimcikk hamileyim keremgül belli bi sorun waymı peki benim prolaktin waydı

yok tatlım çok şükür eşimdede bendede herşey normal hiçbi sorun yok :icecream:

arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim ama bebiş yok.bi sorun gözükmüyor.yine doktora gidecem bakalım ne olur hayırlısı allah hayırlı evlat nasib etsin allaha emanet olun

doğru teyzesi bebiş iyi ellerinden öper büyüyo kardeşler bekliyo yanına alkisalkisalkis

inşallah nilsecim kardeşler gelır yanınaa herkes senın beğin yanlız kalmamasını isterizzz inşallahhh:Saruboceqpuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

yaa bıse soracam ben kapatınca herkes gelıyo bukadar cok yazı gerı kaldım hehehehehesırnaşık şeysırnaşık şey

kız tire sendedemi bebiş vardı anammm ne guzel baska kım hamiş bu sıtede ne guzel allah hepimizede versin heeealkisalkisalkis:roflol:

Hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm arkadaŞlarr allahıma ŞÜkÜrler olsun

canım benim durucum çok sevindim tatlım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin gözünüzaydın bu arada tebrikler canım kendine iyi bak gerçekten çok sevindim bi bebeiş daha geldi yine teyze olucaz desenehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…