- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.781
Allahımm herkese nasİp etsİnn
Hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm arkadaŞlarr allahıma ŞÜkÜrler olsun
GEçmiş olsun canım malesef benimkilerde geldi :gitme:kızlar iyi akşamlar benim kırmızılar geldi neyse kısmet değilmiş artık önümüzdeki ay inşallah öpüyorum canlarım by byyyyyy
duygu sen nasılsın canım
güle güle tatlım sende artık kendine dikkat et
alkisalkisalkis
GEçmiş olsun canım malesef benimkilerde geldi :gitme:
Yok canım almıyorum ilaç filan bu ay cok garip gecti zaten benim için cok gecikti adetim ve tuhaftı pıhtılaşmış gibi... Bence bekle en az 1 hafta gecsin öyle test yap yoksa her gun test yapmak zorunda kalırsıncanım sende kaç gün gecikme oldu adetinde ; ilaç falan alıyormusun gecikmesini engelleyebilecek , bende çok merak ediyorum . test falan da yapmayacağım sadece beklemek istiyorum ama çok merak ta ediyorum.
kızlr ben buqn gttim doktora 11 de evdn bi çıktm saat 4 te hastanedn çıkıyordum tahlil verdi doktr yaptırdım küçük bi kistim varmış fındk büyüklüğünde ama ilçla yok oljkmış hiç korkulck bişi yokmş önüzmzdeki hafta hsg filmi çekilcmk çok korkuyorum ama anestezi aljm bayıltark kızlr para yetiştiremiom artık buqün muayne 22 tl tahll 65 tl hsg filmi 235 tl ilç altm 15 tl bitmyor allah yardımz olsun artık dua edn koly atlatalım
TEŞŞEKKKÜRLER neşecimm inan bende çokk heycanlıyım we buradaki arkadaşlarrla paylaştım tüm herşeyimi buradaki arkadaşlarımın hepsinede nasip etsin
resimdeki bebişş kim neşecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?