Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlr ben buqn gttim doktora 11 de evdn bi çıktm saat 4 te hastanedn çıkıyordum tahlil verdi doktr yaptırdım küçük bi kistim varmış fındk büyüklüğünde ama ilçla yok oljkmış hiç korkulck bişi yokmş önüzmzdeki hafta hsg filmi çekilcmk çok korkuyorum ama anestezi aljm bayıltark kızlr para yetiştiremiom artık buqün muayne 22 tl tahll 65 tl hsg filmi 235 tl ilç altm 15 tl bitmyor allah yardımz olsun artık dua edn koly atlatalım

kızlar iyi akşamlar benim kırmızılar geldi neyse kısmet değilmiş artık önümüzdeki ay inşallah öpüyorum canlarım by byyyyyyopuyorumnanaktan

canım sende kaç gün gecikme oldu adetinde ; ilaç falan alıyormusun gecikmesini engelleyebilecek , bende çok merak ediyorum . test falan da yapmayacağım sadece beklemek istiyorum ama çok merak ta ediyorum.
Yok canım almıyorum ilaç filan bu ay cok garip gecti zaten benim için cok gecikti adetim ve tuhaftı pıhtılaşmış gibi... Bence bekle en az 1 hafta gecsin öyle test yap yoksa her gun test yapmak zorunda kalırsın

allah yardımcın olsun ama korkulacak bıse olmadıgını soyluyolar . gercekten cok masraflıymıs neyse sen ıyı ol bebişini kucagına al yeter onemlı olan oo sıkma canını herşey oluruna varır sen saglıklı ol yeter :Saruboceq:

tirecim allah analı babalı buyutsun kucagına almak nasıp olsun inşallah kendıne dıkkat et aman ne guzel yaa baska bebısı olan oh ne guzel allah hepımıze versın teyze olduk kizlarrrrrr heeeezemuszemus

TEŞŞEKKKÜRLER neşecimm inan bende çokk heycanlıyım we buradaki arkadaşlarrla paylaştım tüm herşeyimi buradaki arkadaşlarımın hepsinede nasip etsin

TEŞŞEKKKÜRLER neşecimm inan bende çokk heycanlıyım we buradaki arkadaşlarrla paylaştım tüm herşeyimi buradaki arkadaşlarımın hepsinede nasip etsin

amin canım amın buarada hamıle oldugunu nerden anladım bılelım barı sadece bas donmesı mıde bulantısımı oluyo bazıların da olmaz dıye soyluyolarda merak ıste

canımcım ööle belirgin bişey hissetmedim adetimden 5. 6 gün geçmeye başladı bende mide yanması ekşimesi mide kalkması oldu ama hiç kusmadım degişiklikte halen yaşamiom 2 we 3 ayda nolurr bilmiomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…