Gebe kalamayanlar buraya.....

şunu anladımmm stres çokk etkilioo çokk taktımm 10 ay boyunca agladımm dostinex ilaçta kullaniommdum nolurr umutlarınızı kaybetmeyinn

ewett yaaaaaaa şimdiden ailem ayy kızmı oluy erkekmiii oluyy demeler başladı ama ben hiçmi hiçç umursamöıyorum allahım saglıklı werinn hayırlı wersinde daha ne isstimm bitanem nilsecim sizinkilerde diomuu

ewett yaaaaaaa şimdiden ailem ayy kızmı oluy erkekmiii oluyy demeler başladı ama ben hiçmi hiçç umursamöıyorum allahım saglıklı werinn hayırlı wersinde daha ne isstimm bitanem nilsecim sizinkilerde diomuu

tabiki hayırlısı olsun herkezin kendince bi fikri var allah hayırlısını versinde önemli değil ne olduğu :icecream:

ebet onu diyorum yoksa tabiki olacak bebemalkisalkisalkis

tatlım senin ne demek istediğini o kadar iyi anlıyorum ki bk şimdi seni iyi tanımışmıyım görelim
sen bana ümit vermek istemiyorsun çünkü olma olasılığı çok düşük hayal kırıklığı yaşamamı istemiyorsun olursada süpriz olsun diyorsun demi
bak kendi kendime nasıl gelin güvey oldum delikafaduldendelikafadulden

prolaktinn sayfasıı wayya sarışın bi bayan adınıda unuttum ya hamile oda ama kendisinin kalbi delik çıkmışş 25 yıl soona ögrendim dioo dogumdan soona ameliyata alcaklarmış kızı olcakk

eveeet ne acele ediyosun hamen tahlil yapıyosun kafana takma ve zamana bırak süprizi bozma tamam:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…