- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #71.741
Benim kuzenmde vardı kist onun komple yumurtalklarını aldılar. Cikolata değildi başka bi seydi adı ama hatırlayamadım. Tüp bebek tedavisi gördü. Embriyo dondurdular.Şimdi maşallah 2 aylık bebeği var. İnşallah hayırlı haberler alırsın sen de kısa zamanda. Rabbim hayırlısını versin.Merhaba arkadaşlar basarisiz bi asilamadan sonra bir başarısızlık daha . Tup bebek operasyonunda olumsuzlukları sonuçlandı.bu sefer gercekten yikildim. Napicam ne yapmalıyım bikmiyoru.
Sağ yumurtaligimda çikolata kostüm var. Acaba aranızda çikolata kisti olupta hamile kalan varmi? Yada çikolata kisti ameliyatı hakkında düşünceleriniz neler lutfen bilgisi olan varsa yardim etsin. Cunku doktorum muhtemelen bu randevuda bana ya dondurulmuş embriyo ile tekrar deniyelom diyecek. Yada ameliyat sizce ne yapmalıyım. Ameliyattan korkuyorum cunku hiç bebeğim yok.ya ameliyatta sikinti olursa
Burdayim abla evin isleriyle ugrasiyorum donra dinlenmeye baslicam insallah...Hadibebeem ev yerleştiriyor. A amorevole zeynepsibel nurun_ala_nur aysima00 tm26 B Benbirlaydii nerelerdesiniz siz
bnm yokluğumu bugün farkettin demek sabahtan beri okudum farkedilmemişimHadibebeem ev yerleştiriyor. A amorevole zeynepsibel nurun_ala_nur aysima00 tm26 B Benbirlaydii nerelerdesiniz siz
Fark etmez tatlim ister ac ister tok gidebilirsinkızlar adetin 3. günü yapılan hormon tahlili için aç karnına mı gitmek lazım hastaneye ben doktoruma sormayı unuttum perşembe günü gideceğim tahlil için
Burdayim elektrikler kesilmisti yaaHadibebeem ev yerleştiriyor. A amorevole zeynepsibel nurun_ala_nur aysima00 tm26 B Benbirlaydii nerelerdesiniz siz
Hadibebeem ev yerleştiriyor. A amorevole zeynepsibel nurun_ala_nur aysima00 tm26 B Benbirlaydii nerelerdesiniz siz
Tekrar merhaba kızlar, regl olmama 5 gün var ama dayanamayıp kan testi yaptırdım. Sonuç negatif çıktıSelam kızlar, bizde 5 aydır uğraşıyoruz maaalesef bebek işini ertelemiştik evliliğimiz ilk yılları. Bu ayda olmayınca doktor kontrolüne başladık. Yumurta takibi yapıldı, hsg çekildi, sperm sayımı, hormanlar falan herşey normal. Doktor ovulasyon zamanımda baktı ve inş. bu ay olacak dedi. Birşey mi gördü de dedi bizde umutlandık. İşim çok stresli eğer bu ayda olmazsa işi bırakıp stressiz deneyeceğim. İnşallah olur, 10 gün kaldı regl dönemimeDualarınızı bekliyorum. Ayrıca hsg çok kolay birşey korkmaya gerek yok
GEÇ DÖLLENMEYSE ZARTEN şimdi çıkmaz ki canım benim komşum adetine 3gün kala yaptı çıkmadı ama meğer hamişmiş kanda çıkmamışTekrar merhaba kızlar, regl olmama 5 gün var ama dayanamayıp kan testi yaptırdım. Sonuç negatif çıktıTekrar bir yıkım yaşadım, ama benim başım dönüyor çok akıntım var. Doktor kesindir sonuç dedi ama anlaşılmamış olamaz mı? Çok fena grip oldum ilaç almıyorum ne olur ne olmaz diye, sizce ne yapmalıyım?
Ne olur ne olmaz alma ilaç. Uyu dinln sıvı tüket. Çok kötüysen gebelere verilen düşük doz ilaçlar var. Onlardan al.Tekrar merhaba kızlar, regl olmama 5 gün var ama dayanamayıp kan testi yaptırdım. Sonuç negatif çıktıTekrar bir yıkım yaşadım, ama benim başım dönüyor çok akıntım var. Doktor kesindir sonuç dedi ama anlaşılmamış olamaz mı? Çok fena grip oldum ilaç almıyorum ne olur ne olmaz diye, sizce ne yapmalıyım?
Bugün değil dünden beri farkettim dedim ilaçlar yaramadi doktorami gitti bu kiz.ama artik bugün aaaa dedim yani.kiz sen bide kenara pisip ne zaman beni farkedeceklermi yapiyosun bize :)bnm yokluğumu bugün farkettin demek sabahtan beri okudum farkedilmemişimaşk olsun
Burdayim elektrikler kesilmisti yaa
Calusamiyoruz 12:40 dan beri bomboş oturuyoruz.hic bilmiyorum bilen varsa banada söylesin :)Ya burdaym abla ben ama sarjm yok giremiyorum elektrikler ne zaman gelcek bilen varmi? Sen bide calisiyon nasi yapiyonuz isleri hayat felc yaa off
cevabın için teşekkürler canım çok yardımcı oldun bulunduğum yer merkeze 70 km çünkü boş yere git gel olmasın dedimFark etmez tatlim ister ac ister tok gidebilirsin
Bizim burda daha şimdi geldi.Niye kesildi bu elektrikler bileniniz varmi?bizim az once geldi yaklask yarim saat oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?