Gebe kalamayanlar buraya.....

Benim kuzenmde vardı kist onun komple yumurtalklarını aldılar. Cikolata değildi başka bi seydi adı ama hatırlayamadım. Tüp bebek tedavisi gördü. Embriyo dondurdular.Şimdi maşallah 2 aylık bebeği var. İnşallah hayırlı haberler alırsın sen de kısa zamanda. Rabbim hayırlısını versin.

kızlar adetin 3. günü yapılan hormon tahlili için aç karnına mı gitmek lazım hastaneye ben doktoruma sormayı unuttum perşembe günü gideceğim tahlil için

Tekrar merhaba kızlar, regl olmama 5 gün var ama dayanamayıp kan testi yaptırdım. Sonuç negatif çıktıTekrar bir yıkım yaşadım, ama benim başım dönüyor çok akıntım var. Doktor kesindir sonuç dedi ama anlaşılmamış olamaz mı? Çok fena grip oldum ilaç almıyorum ne olur ne olmaz diye, sizce ne yapmalıyım?

GEÇ DÖLLENMEYSE ZARTEN şimdi çıkmaz ki canım benim komşum adetine 3gün kala yaptı çıkmadı ama meğer hamişmiş kanda çıkmamış

Ne olur ne olmaz alma ilaç. Uyu dinln sıvı tüket. Çok kötüysen gebelere verilen düşük doz ilaçlar var. Onlardan al.

Merhaba hanimlar bende sarj magduruyum. 34 il genelinde yokmus elektirikler. Az once Esimle konustum bakirkoyde gelmis elektirikler bakalim buradada gelir insallah

Niye kesildi bu elektrikler bileniniz varmi?bizim az once geldi yaklask yarim saat oldu...

Kizlar bademciklerim icin bir antibiyotik aldim martin 6 regl baslangici ve dun bugun olam lazimdi hicbir belirti yok acaba antibiyotikten dolayi gecikme olabilirmi lutfen cevapp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…