- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #71.781
s
Suyu çıktı
Bende eskişehirdeyim canım dişçiden sonra çarşıya uğradık ilaç alacaktık eczanedeyken geldi ohh çok şükür dedik eve geldik yok ve şu saat oldu hala yoookkk
Kızlar simdi sizden fikirler bekliyorum. Benim bat tarihim dün su fakat ben adet olmadım gecen hafta kan vermiştim 0 çıkmıştı . yarinda diş randevum var ama benim dünden beri göğüs hassasiyetim var. İdrara da sık çıkıyorum ama elektrikler yok kombi çalışmıyor acaba Üşütum de mi boyle oldu acaba. Bekleyeyim diyorum test için fakat ama bende kan pıhtılaşması var iğne olmam lazim . kafam karisik anlicaniz
Canim 1 hafta varken kan da belli olurdu saniyorum gebelik sen yarin birde idrar testi yap istrsen doktora gtmeden
Aaa sen de mi ağrıda oturuyon. Bizde baya kesikti ya. 10 buçuktan on ikiye kadar gitti. Sonra öğle bi daha gitti. Akşam yine gitmişti yeni geldiBİZ DE DE FAZLA SÜRMEDİ AĞRI...YARIM SAAT FALAN
Allah hayırlısıni versin ama doktorun gerekli görüyorsa bi bildiği vardır. Allaha sığın inşallah hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasib etsin. Her ay hüsrana uğramak kötü oluyo ama yine de vazgeçmemek gerek umudu yitirmemek gerek.çok kötüyüm kızlar 2. tüp bebek demesine geçiyoruz mart 12 de ilk tüp bebek transferim yapıldı sonuç negatifdoktorum ara vermeden 2. reglimde 2. demeyi öneriyor ama ben psikolojik olarak buna hazır değilim. her negatif beni umutsuzluğa sürüklüyor
Allah sabır versn canımm.. üzlme ama egr pskolojk olark hazr deilsn brz ara vr derm bn tbi ynede sn blrsn. Hrseyn bası moral nsl dusunrsn öle olrmşçok kötüyüm kızlar 2. tüp bebek demesine geçiyoruz mart 12 de ilk tüp bebek transferim yapıldı sonuç negatifdoktorum ara vermeden 2. reglimde 2. demeyi öneriyor ama ben psikolojik olarak buna hazır değilim. her negatif beni umutsuzluğa sürüklüyor
ben 4 5 ay sonra denerim diye düşünüyordum ama dr. yaşın 28 bu bebeği gerçekten istiyorsan ara vermeyelim dedi mecbur kabul ettim ama korkularımın önüne geçemiyorum. ilk transferde çok rahattım hatta transfer öncesi hemşireler ne kadar pozitifsin ilk kez böyle geleni görüyoruz falan diye geyik bile yaptılar ama negatif sonuç alınca kokularım başladı. Allahım tez zaman da alsın bu sıkıntılarımızıAllah sabır versn canımm.. üzlme ama egr pskolojk olark hazr deilsn brz ara vr derm bn tbi ynede sn blrsn. Hrseyn bası moral nsl dusunrsn öle olrmş
umudumu yitirmedim ama önümüzdeki aylardan yıllardan korkar oldum. çok şey istemiyorum sadece sağlıklı bir evlat. allahım en yakın zaman da bebişlerimizi versin inşallahhAllah hayırlısıni versin ama doktorun gerekli görüyorsa bi bildiği vardır. Allaha sığın inşallah hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasib etsin. Her ay hüsrana uğramak kötü oluyo ama yine de vazgeçmemek gerek umudu yitirmemek gerek.
Allah hayırlısıni versin ama doktorun gerekli görüyorsa bi bildiği vardır. Allaha sığın inşallah hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasib etsin. Her ay hüsrana uğramak kötü oluyo ama yine de vazgeçmemek gerek umudu yitirmemek gerek.[/QUO
Aminn insallah canım insallahh.. ama öle dusnme ynede ktu dusnme yani pozitf dusn rabbm cok buyk hp dua et bnmde hp dualarmdasnzzben 4 5 ay sonra denerim diye düşünüyordum ama dr. yaşın 28 bu bebeği gerçekten istiyorsan ara vermeyelim dedi mecbur kabul ettim ama korkularımın önüne geçemiyorum. ilk transferde çok rahattım hatta transfer öncesi hemşireler ne kadar pozitifsin ilk kez böyle geleni görüyoruz falan diye geyik bile yaptılar ama negatif sonuç alınca kokularım başladı. Allahım tez zaman da alsın bu sıkıntılarımızı
canım çoook teşekkür ederim.Aminn insallah canım insallahh.. ama öle dusnme ynede ktu dusnme yani pozitf dusn rabbm cok buyk hp dua et bnmde hp dualarmdasnzz
Aleykümselam hosgeldinnn :)Selam canlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?