Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar ya bugünde dişimin kanallarından biri açılmadı mecbur çekilecek doktor antibiyotik ve ağrı kesici yazdı. İlaç bitiminden sonra dişim çekilecek bu ay da çalışmalar yalan olacak. Eşim için çoban çökerten aldık birde keçiboynuzı pekmezi alsam diyorum inşallah işe yarar yaa

çoban çökerten ne için canım

çoban çökerten ne için canım
Faydaları işte bunlar canım
Çoban Çökerten Otunun Faydaları
Vücut direncini arttırıcı, Yüksek tansiyonu normal seviyeye çeker, Kadınlarda yumurtlama problemlerine karşı kullanılır, Erkeklerde antrapoz belirtilerini azaltıcı, Erkeklerde testesteron arttırıcı, dengeleyici ve normal seviyesini koruyucu, Erkeklerde sperm sayısı,miktarını artırıcı etkisi vardır, İdrar söktürücüdür, Taş düşürücü etkiye sahiptir, Kolesterol düşürülmesinde etkilidir, Mide ve bağırsak gazlarının giderilmesinde kullanılır, İshali keser.

Bende ılınmasını bekliyorum içmek için :)) yalnız bunu regl olunca da içecek miyim onu bilmiyorum

Nefret ettim bugünden bu elektrik kesintisinden bu nedir yaa sabahın 10 undan beri kesikti daha yeni 1 saat önce geldi hâlâ inanamıyorum kv bile 65 yaşındayım ilk defa böyle yaşadım duydum dedi. Bütün hayat felç oldu ya ne bankalar çalışıyo ne esnaf ne insanlar yazık günah yaa yemin ederim hâlâ sinirim geçmedi bide sular da kesilmeye başlamıştı bizim lanet olsun yaa

Aynen cnm ben eskisehir de oturuyorum nerdeyse yeni geldi sayilir sikintidan nereyi temizlicemi sasdim

İnşallah yarar canım bende esim icin caksir suyu aldim bakalım ins o da yarar

Aynen cnm ben eskisehir de oturuyorum nerdeyse yeni geldi sayilir sikintidan nereyi temizlicemi sasdim

Bende anca duş alıp yemek yapmaya verdim kendimi sıkıntıdan elimi kolumu nereme koyacağımı şaşırdım yaa doğru dürüst bi açıklama da yok he terör olabilir diyo bide utanmadan hey allahım yaa neyse fazla konuşmiim söyleyecek çok şeyim var ama boşverelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…