- 14 Mart 2015
- 113
- 85
- 18
- 35
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #71.761
Valla kendimide cok umutlandirmak istemiyorum ama ne adet belirtisi var venede hamilelik belirtisi var bilmiyorum artik en son alti martta olmustumvalla canım ben kullandım bu ay rahimdeki iltihaptan dolayı ama günü günüme adet oldum dün oldum
Rica ederim tatlim benim doktorum farketmez demisticevabın için teşekkürler canım çok yardımcı oldun bulunduğum yer merkeze 70 km çünkü boş yere git gel olmasın dedim
çoban çökerten ne için canımKızlar ya bugünde dişimin kanallarından biri açılmadı mecbur çekilecek doktor antibiyotik ve ağrı kesici yazdı. İlaç bitiminden sonra dişim çekilecekbu ay da çalışmalar yalan olacak. Eşim için çoban çökerten aldık birde keçiboynuzı pekmezi alsam diyorum inşallah işe yarar yaa
Faydaları işte bunlar canımçoban çökerten ne için canım
Kızlar ya bugünde dişimin kanallarından biri açılmadı mecbur çekilecek doktor antibiyotik ve ağrı kesici yazdı. İlaç bitiminden sonra dişim çekilecekbu ay da çalışmalar yalan olacak. Eşim için çoban çökerten aldık birde keçiboynuzı pekmezi alsam diyorum inşallah işe yarar yaa
Nefret ettim bugünden bu elektrik kesintisinden bu nedir yaa sabahın 10 undan beri kesikti daha yeni 1 saat önce geldi hâlâ inanamıyorum kv bile 65 yaşındayım ilk defa böyle yaşadım duydum dedi. Bütün hayat felç oldu ya ne bankalar çalışıyo ne esnaf ne insanlar yazık günah yaa yemin ederim hâlâ sinirim geçmedi bide sular da kesilmeye başlamıştı bizim lanet olsun yaa
Kızlar ya bugünde dişimin kanallarından biri açılmadı mecbur çekilecek doktor antibiyotik ve ağrı kesici yazdı. İlaç bitiminden sonra dişim çekilecekbu ay da çalışmalar yalan olacak. Eşim için çoban çökerten aldık birde keçiboynuzı pekmezi alsam diyorum inşallah işe yarar yaa
Aynen cnm ben eskisehir de oturuyorum nerdeyse yeni geldi sayilir sikintidan nereyi temizlicemi sasdim
BİZ DE DE FAZLA SÜRMEDİ AĞRI...YARIM SAAT FALANBizim burda 2 saat oldu geleli elektrik zaten 1 bucuk saat surdu kesinti
Bende eskişehirdeyim canım dişçiden sonra çarşıya uğradık ilaç alacaktık eczanedeyken geldi ohh çok şükür dedik eve geldik yok ve şu saat oldu hala yoookkkAynen cnm ben eskisehir de oturuyorum nerdeyse yeni geldi sayilir sikintidan nereyi temizlicemi sasdim
Ben varım ama şarj çok azzz offf burası kapkaranlıkKimsecikler yok mu
Ben varım ama şarj çok azzz offf burası kapkaranlık
Bende bugün şarj magduruydum ama bizim 5ten sonra geldi gitti geldi gitti şuan var az sonra nolur onu bilemiyorum sarjlari fulledim
Canım aktardaki adama sorduk eşim için 21 gün içmesi lazım dedi ama internette 1 ya da 2 ay yazıyor. Bunlar kapsül halindede satılıyormuş.Bende ılınmasını bekliyorum içmek için :)) yalnız bunu regl olunca da içecek miyim onu bilmiyorum
Canım aktardaki adama sorduk eşim için 21 gün içmesi lazım dedi ama internette 1 ya da 2 ay yazıyor. Bunlar kapsül halindede satılıyormuş.
sAllahım bizimde geldi ama bu seferde sular kesildi ne diyim bilmiyorum artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?