Gebe kalamayanlar buraya.....

bak bensana anlatayım adetimin 4 günü klomen kullandım 5 gün ondan sonra yumurta takibi yumurtam oluştu sonra iğne vurdular 24 saat sonra yumurtam catladı ve ogün aşılama yaptılar ve bitti sonra gel demediler adet olursan gel dediler bende yarın kan testi yaptırcam 12 gün oluyo yarın

Aşılamayı enjekte ile yaptılar değil mi canım????

nasıl ya anlamadımmm nasıl kullanılıyobilmiyorumkismile

canım bizim yumurtalarımız ulaşması gereken olgunluğa ulaşamadan ya çatlıyor ya da hiç çatlamıyor
Bu da döllenmenin gerçekleşmesine engel oluyor
O yüzden yumurtalarımızın gerekli olgunluğa ulaşması için kullandığımız bir ilaç

bende öle bişi olsaydı çıkardı dimi hem alttan muyenbe oldum hemde göbekten ya bide adet günüm çok sancılı geciyo belki o yüzdende hamile kalamıyo olabilirmiyim acaba işte şimdi bu hapı kullanıyom hem adteimi düzenlicekmiş hemdehamile kalmama yardımcı olucakmış..

canım evet catalda yapıldı ya ben tam görmedim ama bildiğimiz iğne gibi ya hiç farketmiyosun aşılama yapılırken korkulcak telaşlancak bişey yok bu arada canım yumurta takibine gittinmi

canım pko derin mevzuuu
yani her dr anlamayabilir
bir çok belirtisi olduğu gibi hiç beliti vermeyedebilir
1 adet düzensizliği
2 kilo
3 tüylenme
4 hormonal dengesizlik LH hormonun FSH dan 2 yada 3 kat fazladır
5 usg görüntüsü

Bend sadece görüntü ve hormonal dengesizlik var canım
hepsi bir arada da olabilir
sadece biri de ama bunu ancak dr anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…