Gebe kalamayanlar buraya.....

olsaydı görürdü diosunnnnbilmiyorumkismile

ha onu bilmim ben klomenden bahsediyo sandım benim öyle sorunum olmadığı için bilgim yok kız sen yumurta takibi yaptırdınmı

yaptırdım canım
İğnemi yedim
bu gün 9. gün iğneden sonra canım
Dr benden progestron istedi emin olmak için
yumurta çatlamış mı diye
ki sonuca göre çatlamış
Senden niye istemedi ki acaba???
emin olması lazımdı

canım ultrasyondan baktı catlamış yumurtam ceylan yumurta takibine girerken sıkışıkmı gidiodun

canım ultrasyondan baktı catlamış yumurtam ceylan yumurta takibine girerken sıkışıkmı gidiodun

yooo canım
benden sıkışık olmamı istemedi
Bi de zaten bana bi kere baktı
5. gün başladım.
9. gün bitti ilaç
13. gün çağırdı baktı 17 milim olmuştu
ertesi güne iğne verdi
36 saat sonra ilişki istedi
O kadar
bi de 21. gün progestron istedi emin olmak için

aaaa...niye unutiiim kıs
Kız nilsecim uzuuuun zaman uğradı canım
Son zamanlarda pek uğramıyooo
o uğradığı ıralarda topik sakindi
yusuf burcuda son bi kaçgündür yok be

bana bak küçük memeli zilli koca popolu karı seni ben burdayım hep esinteyle falan muhabbet ediyoruz geçmişi okumadın mı tatlım neden yoksun aramızda ya özledim ama seni
ayrıca yoksunyok ve nilse bayağıdır yok ne oldu bunlara bilmem allah allah merak ettim doğrusu neler yapyorsun bitanem anlat bakimolumunekankayizsmile

slm, hanımlar, muhabbetinize katılabilir miyim a.s

çatlatma iğnesi vurduran var sanırım arasmızda, ben geçen haziran ayında yaptırmıştım ama sonuç alamadım, üstüne 6-7 tane kist bırakarak gitti bende, sonra kistlerle mücadele dönemi.... uzun bi süreç bu tedaviler, moral bozmayıp stres yapmayıp devam etmek gerekiyor... umarım iğneyi yaptıran arkadaşlar tezzz zamanda sonucunu alır ve bebişine ulaşır....

gunaydın koca memeli canım buarada senın bebiş varmı bebişkaydirigubbakcemile3:Saruboceq::Saruboceq:sırnaşık şey:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…