Gebe kalamayanlar buraya.....

ya esinte birde bişey sorcam sana bana yardımcı olurmusun? Ben bir kaç gündür kayıtlıyım bu siteye, yazılanları daha hızlı almam için bir yol var mı, yani sayfa yenileme gibi yada başka bir yöntem

ya esinte birde bişey sorcam sana bana yardımcı olurmusun? Ben bir kaç gündür kayıtlıyım bu siteye, yazılanları daha hızlı almam için bir yol var mı, yani sayfa yenileme gibi yada başka bir yöntem

canım tek yolu var sürekli olarak sayfayı yenileyeceksin
Başka yolu yok maalesef

yavru ceylan kız beni hatırladınmı 3 4 aydır yoktum yeni geldim nasılsın canım koca memeliler nilse yusuf burcu ve diğwer rakadaşları hepsi tek tek ayrıldı bisen yusuf burcu ben kaldık eskilerden

yavru ceylan kız beni hatırladınmı 3 4 aydır yoktum yeni geldim nasılsın canım koca memeliler nilse yusuf burcu ve diğwer rakadaşları hepsi tek tek ayrıldı bisen yusuf burcu ben kaldık eskilerden

aaaa...niye unutiiim kıs
Kız nilsecim uzuuuun zaman uğradı canım
Son zamanlarda pek uğramıyooo
o uğradığı ıralarda topik sakindi
yusuf burcuda son bi kaçgündür yok be

kız o dediğin ne anlamadım

yavrum yumurtanı çatlatmak için iğne yaptılar
daha sonrada spermleri enjekte ettiler yaa
bir hafta sonra
yani adetinin 21. günü progestron hormonuna bakılması lazımdı canım benim
bu hormon ancak yumurtan çatladıktan sonra salgılanır ve bebek rahme yerleşsin kolay tutunsun diye salgılanır
hiç baktırmadın mı daha önce???
detin 3. günüde yumurtanın olup olmadığını gösterir canım

aaaa...niye unutiiim kıs
Kız nilsecim uzuuuun zaman uğradı canım
Son zamanlarda pek uğramıyooo
o uğradığı ıralarda topik sakindi
yusuf burcuda son bi kaçgündür yok be

evet ya o zamanlar burası baya doluydu şimdi fazla kimse uğramıyo sen nasılsın canım asyanur seni unutmadık tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…