- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #75.241
Bende ilk duydugumda bayag gulmustumeşin ne gusel demıs oyle heheeheheee seslı guldum cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ilk duydugumda bayag gulmustumeşin ne gusel demıs oyle heheeheheee seslı guldum cnm
Ohh mis köy sütü yogrdu gbisi varmı ya mis gbi mis.. portakalnda zamanı gecti ya bgn baktm agzı burnu bitarafa gtmş portakallrn :) almadm :) ne buldysm yiorm bakalm tombiş tombiş olsnlr :)Benim de annemin inegi var sut alip buzluga atip cikartip yoğurt yapiyorum organik organik :)) meyve elma portakal muz kivi falan al simdilik ama yazin bol bol yeriz :)
Bende bir sorun yoktu tatlım ilk bebeğimi kaybettik bir sene sonra oldu düştü sonra olmadı bir süre esimde Varikosel çıktı kür falan yaptim klomen kullandim asilama yapilacak diye ama igne vurulmadim sonra asilamadan vazgecirdi esimin doktoru kendiliginden tuttu şüküramın cnm pko mu wardı sende
Ooooooowww tabi yaaa biz ancak kaynanaya kacalim pehhhh....Iyi aksamlar canlar
Ne zamandir dogru durust giremedim sayfalarin hepsini okuyamadim ne var ne yok bakalim.
Benim bata 3 gun var ama erkende gelebiliyor kasik agrim var esim ve eltimlerle kucuk bi kacamak yaptik pamukkaleye kaplicalara kactik 2 gunluguneher an adet olacak gibiyim akintim var olmuyayim diye dua ediyorum
Esim burda ne konusuyosunuz dedi herseyi dedim bizde onlarin esleriyle whatsaap grubu kuralim bizde dertleselim diyo![]()
Valla abla bazen yazarken goruyo hani herseyimizi anlatip dertlesiyoruz ya kiskaniyo gibime geliyo. Eslerinizde bu duruma sicak baksa hemen kurar grubuYemezler deseydin sonra bize nispet yaparlar :)
Kızlar uzun bir aradan sonra Merhaba
Ben baktım gebe kalamıyorum tüp bebeğe başladım. Igneler bugün bitti. Salı yumurtalar toplanacak. Hepimiz den bol.bol şans ve dua bekliyorum.![]()
Tatlım doktora git istersen bi normalde gecikmiyorsaKizlar bugun gecikmede 8. Gunumdu ya. Idrar testi yaptım su eczanede 5 liraya satilanlardan negatif ciktiacaba kan tastine gerek varmi ki ya ne dersiniz..
Sağol canım inşHayirlisi olsun insaallah
Sağol kardesOoo devrim abla sana da merhaba rabbim yardımcın olsun işlerin yolunda gitsin bebişin tutsun inşaallah :)) bi dahakine hayırlı haberlerini alalım emi![]()
Sola yatmak gerekiyormus bebis kilo alsin diye ben alistirdim kendimi :))Ohh mis köy sütü yogrdu gbisi varmı ya mis gbi mis.. portakalnda zamanı gecti ya bgn baktm agzı burnu bitarafa gtmş portakallrn :) almadm :) ne buldysm yiorm bakalm tombiş tombiş olsnlr :)
Topramm hdi hayrlısı rabbim insallah gönlüne göre.verir dualarmdasn sende canım benimm..Kızlar uzun bir aradan sonra Merhaba
Ben baktım gebe kalamıyorum tüp bebeğe başladım. Igneler bugün bitti. Salı yumurtalar toplanacak. Hepimiz den bol.bol şans ve dua bekliyorum.![]()
Iy[/QUOTE]İyi Akşamlar canim kursalar süper olur ama NerdeeeeUOTE="melegggm, post: 40451948, member: 657534"]
Vallı mı bnde hp saga yatıorm ama :/ sag olsa olmuoms mu ya:)Sola yatmak gerekiyormus bebis kilo alsin diye ben alistirdim kendimi :))
Allah'im güzel yüzünü güldürmek için tüm sebepleri versin kuzum öncelikle sağlıklı bir gebelik... seviyom seniSağol kardesinşallah canimm hayırlısı allah in takdiri artık bakaljm inşallah güzel haberler veririm
Topramm hdi hayrlısı rabbim insallah gönlüne göre.verir dualarmdasn sende canım benimm..[/QUO
Sağol hemso inş guzel haberler vereceğim :)
Bende hep sağa yatardim sunnet diye ama gecen dogum yapan arkadaş da dedi sola yat demis doktoru sagda büyük bir kan damarı varmıs sola yatinca daha iyi kan gidermis bi de fark ettim sola yatinca pitirdaniyorVallı mı bnde hp saga yatıorm ama :/ sag olsa olmuoms mu ya:)
Amin cnm inşallah güzel olacak stres heyecan bekleyiş bakalimmAllah'im güzel yüzünü güldürmek için tüm sebepleri versin kuzum öncelikle sağlıklı bir gebelik... seviyom seni![]()