Gebe kalamayanlar buraya.....

Kizlar bugun gecikmede 8. Gunumdu ya. Idrar testi yaptım su eczanede 5 liraya satilanlardan negatif cikti :( acaba kan tastine gerek varmi ki ya ne dersiniz..

Benim de annemin inegi var sut alip buzluga atip cikartip yoğurt yapiyorum organik organik :)) meyve elma portakal muz kivi falan al simdilik ama yazin bol bol yeriz :)
Ohh mis köy sütü yogrdu gbisi varmı ya mis gbi mis.. portakalnda zamanı gecti ya bgn baktm agzı burnu bitarafa gtmş portakallrn :) almadm :) ne buldysm yiorm bakalm tombiş tombiş olsnlr :)

amın cnm pko mu wardı sende
Bende bir sorun yoktu tatlım ilk bebeğimi kaybettik bir sene sonra oldu düştü sonra olmadı bir süre esimde Varikosel çıktı kür falan yaptim klomen kullandim asilama yapilacak diye ama igne vurulmadim sonra asilamadan vazgecirdi esimin doktoru kendiliginden tuttu şükür

Iyi aksamlar canlar:KK68:
Ne zamandir dogru durust giremedim sayfalarin hepsini okuyamadim ne var ne yok bakalim.
Benim bata 3 gun var ama erkende gelebiliyor kasik agrim var esim ve eltimlerle kucuk bi kacamak yaptik pamukkaleye kaplicalara kactik 2 gunlugune :KK73: her an adet olacak gibiyim akintim var olmuyayim diye dua ediyorum
Esim burda ne konusuyosunuz dedi herseyi dedim bizde onlarin esleriyle whatsaap grubu kuralim bizde dertleselim diyo:KK70:
Ooooooowww tabi yaaa biz ancak kaynanaya kacalim pehhhh....

Kızlar uzun bir aradan sonra Merhaba
Ben baktım gebe kalamıyorum tüp bebeğe başladım. Igneler bugün bitti. Salı yumurtalar toplanacak. Hepimiz den bol.bol şans ve dua bekliyorum. :KK19:

Ooo devrim abla sana da merhaba rabbim yardımcın olsun işlerin yolunda gitsin bebişin tutsun inşaallah :)) bi dahakine hayırlı haberlerini alalım emi ;)

Vallı mı bnde hp saga yatıorm ama :/ sag olsa olmuoms mu ya:)
Bende hep sağa yatardim sunnet diye ama gecen dogum yapan arkadaş da dedi sola yat demis doktoru sagda büyük bir kan damarı varmıs sola yatinca daha iyi kan gidermis bi de fark ettim sola yatinca pitirdaniyor ;)

Back
X