Gebe kalamayanlar buraya.....

Canim benimde prolaktinim coook yüksekti dostinex ve testere disli aslanpencesi kullandim kullandığım ay hamile kaldim insallah sende hemen kalirsin
Canım bende dostinex kullanıyorum düşüyo geri yükseliyo tutturamadık gitti ya testere dişli aslan pençesini ibrahim saraçoğlundan bende dinledim ama yapmadım doktora danışın diyodu videoda

Canım bende dostinex kullanıyorum düşüyo geri yükseliyo tutturamadık gitti ya testere dişli aslan pençesini ibrahim saraçoğlundan bende dinledim ama yapmadım doktora danışın diyodu videoda
Doktora danismana gerek yok bence tatlim, bu arada senin kkac prolaktinin? Benimki 70 idi cok yuksek yani

Aynen canim neler neler belkide unuttuklarim vardir daha ama ovulasyon testi bana yaradi gibi kullandigim ay hamile kaldim belkide vesiledir tabi Rabbim oyle uygun görmüş , insallah oglusum olacak
Hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına canım bende oğluşum olmasını çok isterdim canım bu ovulasyon testleri nasıl kullanılıyo nasıl oluyo ya benim o konuda hiç bilgim yok

inş Rabbım kucagına almayı nasb etsın cnm.nası yaptın owulasyon testını
Aminn canim.. Allah razi olsun. Rabbim insallah en yakın zamanda sana ve tum isteyenlere nasip etsin.. Ovulasyon testini nett ten siparis verdim laboquick kulladim ben. Ustunde kullanma kilavuzunda yaziyo tatlim kullanisi, cift cizgiyi gördüğün gun iliski oluyo

Hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına canım bende oğluşum olmasını çok isterdim canım bu ovulasyon testleri nasıl kullanılıyo nasıl oluyo ya benim o konuda hiç bilgim yok
Ahh canim insallah Rabbim sanada nasip eder hic umudunu kaybetme tek sorunun prolaktin olsun. Emin ol Rabbim ne zaman yazdiysa o biz kedimizi yirtsakta nasibin onune gecemeyiz elbet zwmani var canım sabir sabir...CCanım ovulasyon testini sen al ben sana kullanimini detayli anlatirim olur mu?

Canim o kadar yuksek degilki senin prolaktin. Bak benimki cok yuksekti ya doktor bana 3 gunde 1 tam doz olarak kullanmami soyledi dusun. Sen heralde yarim doz aliyon
Canım ben endokrin bölümüne muayene için gittim orda çıktı bu sonuç daha henüz dostinex kullanmadım kendi doktorum verdiği zaman pazartesi perşembe tam doz alıyodum ama ozamanki değerlerim kaçtı bilmiyorum doktorum yükselmiş diyip yazıyodu dostinex

Hmm tam doz verdigine gire yuksek olmali. Ama sen kullan dostinexi cok guzek bir ilac. Benim doktorum ger ihtimale karsi adete 1 hafta kala birak kulkanmayi demisti gebelik varsa risk olusmasin demisti

Adetimin son günlerindeyim şuan ve yeni bi umut başlıyo bu ay için tamam canım ben alınca yine konuşuruz tecrübelerinden yararlandır bizi peki senin prolaktin nekadar zamandır yüksekti

Adetimin son günlerindeyim şuan ve yeni bi umut başlıyo bu ay için tamam canım ben alınca yine konuşuruz tecrübelerinden yararlandır bizi peki senin prolaktin nekadar zamandır yüksekti
Hadi insallah bu ay tutar canim. Aslinda ben ilk basta yuksek oldugunu bilmiyordm prolaktinimn. Ben su an 8 aylik evliyim biz hic korunmadik ama olmadi olmayinca doktora gittim son gittigim doktor hormon tahlullerime bakti prl yuksek cikti yani 5.ci ayda gittim doktora yuksek old ogrendigim ay dostinex aslanpencesi ve ovulasyon testini denedim. Acikcasi pek umudum yoktu ama Rabbim nasip etti yani dostinexi 1 ay kullandim tatlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…