- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.401
Kirmizi geldi...ama atesim 37.1Canim Günaydın ne oldu
Caniimmmm resgl oldum ama daha 3gun var...Canımmmm
Caniimmmm resgl oldum ama daha 3gun var...
Offf ne bileyim yaa bi agrim oldu gittim lavaboya markete cikicam diye...baktim kirmizi geliyo...Aaa cidden mi . ateşinde yuksek halbuki. Acaba sende tekrar yumurta oluyor ya ateş ondan mi yuksek ki . üzülme ama bak benim ki gibi çok beklemedi seni .
AaaaCaniimmmm resgl oldum ama daha 3gun var...
Offf ne bileyim yaa bi agrim oldu gittim lavaboya markete cikicam diye...baktim kirmizi geliyo...
Günaydinn kizlar :)
Aklimdayken bi bilgi daha bebisin topuk izi ile annenin parmak izi ayniymis ne kadar güzel dimiii
Gunaydinnn canimm nasilsinn hava ne güzell dimii :) gerci ist.damisin sende :)Günaydın
Kirmizi geldi...ama atesim 37.1
Ya canim simdi de yok boyle sadece leke varNe desem bos simdi.
Yok tamamen sokulmedimkesin oldun mu canım yoksa geldi kesildimi söküldün mü tamamen?
Ya canim simdi de yok boyle sadece leke var
Benim icin 28 gune inmezdi...mevsimsel galiba..Aaaa(( hadi yaa bende gecen ay erken olduydum cnm adetin iki gun 3 gun once yada sonra gelmesi gebelik istedigimiz icin rahim kendini hazirliomus insaaalaah bu ay deilse bile diger ay senin ayin olur skma canini dicem ama ilk gun biliom koyuo insana..hakkinda hayirlisi canim
Ya canim simdi de yok boyle sadece leke var
Kaskta skismam var...heralde gun icinde sokulurum bugunde bi yere davetliyim kayinvalidem falan gelcek benim ilk gun cok agrim olur yandim ya beeen!..Biraz bekle bakalım canım belki lekelenmenin devamıdır .
Gunaydinnn canimm nasilsinn hava ne güzell dimii :) gerci ist.damisin sende :)
Insallah canim adette olsa kabullnemek istemiyo insan...belkide sökülmicen canım ayy kafam karıştı şimdi bekle bugün bakalım ne olcak
Canim brn doktora sordum direk dedim ben 28 gunde bir olurdum simdi 30 31 buluo kendi dedi rahim hazirlio die..insaallahh diger aya bebis seninle olur cnmBenim icin 28 gune inmezdi...mevsimsel galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?