- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.381
Cok güzel ya öyle dollenip sonra boyle güzel hatunlar oluyoruz iste :))aynen bnde cnm sasıp kaldım mucıze krsısında
ay ne tatlı derken cnm anlamadım?
Cok güzel ya öyle dollenip sonra boyle güzel hatunlar oluyoruz iste :))
Herşey nasip kısmet canım ya prolaktin falanda hikaye aslında, olucaksa her türlü olur zaten boşuna biz üzülüyoruz rabbim dert verip derman aratmasın yeterkiHadi insallah bu ay tutar canim. Aslinda ben ilk basta yuksek oldugunu bilmiyordm prolaktinimn. Ben su an 8 aylik evliyim biz hic korunmadik ama olmadi olmayinca doktora gittim son gittigim doktor hormon tahlullerime bakti prl yuksek cikti yani 5.ci ayda gittim doktora yuksek old ogrendigim ay dostinex aslanpencesi ve ovulasyon testini denedim. Acikcasi pek umudum yoktu ama Rabbim nasip etti yani dostinexi 1 ay kullandim tatlm
Aynen oyle tatlim herseyin zamani var o sure dolmadan napsakta bos.Herşey nasip kısmet canım ya prolaktin falanda hikaye aslında, olucaksa her türlü olur zaten boşuna biz üzülüyoruz rabbim dert verip derman aratmasın yeterki
thanks cnm
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahhhAynen oyle tatlim herseyin zamani var o sure dolmadan napsakta bos.
Bi serum daha yedik. Doktoru buhun beklicez. Sanmiyorum. Gelecegini. Gelsede yarin renkli ult. Var zaten.. Insallah korktugum basims gelmez..Onlar bekletiyorlar malesef tatlım ya bugün de cumartesi sansina
Birden bire gitti anlayamadik ararim bugun nasilmis. Rabbim kimseyi zorlukla intihan etmesin. Kolaykastirir insallah. Bu hastahanede gunler gecmiyo..Amaniiin kıyamam ya o kadar salmasın kendini bişey yok çok şükür yaa seni de üzüyo öyle yaparak allah korusun bide o hasta olmasın senin morale ihtiyacın var çünkü
Korkma canim benim.daha iyisini dimi.sabirla bekle doktoru tatmin.kontrol altında emniyette olduğunu düşün.inşaallah güzel haberlerle cikacasin Allahin izniyle.dua ediyoruz bak.Bi serum daha yedik. Doktoru buhun beklicez. Sanmiyorum. Gelecegini. Gelsede yarin renkli ult. Var zaten.. Insallah korktugum basims gelmez..
Cook saol ablacim. Moral cok sukur yerinde lekemde kesilmis dunden beri gelmedi. Ins. Gelmezde. Evet bi cok yasayan var rabbim cumlemizi bu sikintilardan bian once hayirlisyla kurtarir insallah..Korkma canim benim.daha iyisini dimi.sabirla bekle doktoru tatmin.kontrol altında emniyette olduğunu düşün.inşaallah güzel haberlerle cikacasin Allahin izniyle.dua ediyoruz bak.umutbitmz de yasadi o sikintiyi atlatti cok şükür.güzel şeyler düşün tatmin benim
Geçiyor geçiyor canimda iste insandan biseyleri alip götürüyor.Rabbim yalniz birakmiyor kullarini.Birden bire gitti anlayamadik ararim bugun nasilmis. Rabbim kimseyi zorlukla intihan etmesin. Kolaykastirir insallah. Bu hastahanede gunler gecmiyo..
Aynen oyle rabbim kimseyi dusurmesinn.. Dusenede yardimci olsun ins.. Kolum agriyo halaGeçiyor geçiyor canimda iste insandan biseyleri alip götürüyor.Rabbim yalniz birakmiyor kullarini.
Allah korusun tatlım düşünme öyle şeyler kisttendirBi serum daha yedik. Doktoru buhun beklicez. Sanmiyorum. Gelecegini. Gelsede yarin renkli ult. Var zaten.. Insallah korktugum basims gelmez..
Kizlarrr
Canim Günaydın ne olduKizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?