Gebe kalamayanlar buraya.....

Canım mantar konusunda pek bilgim yok ama rahimde yumurtalıkta olan intihaplar falan gebeliği engelliyormus yazan arkadaslardi. Umarım sende en kısa surede iyileşir kavuşursun bebeğine .

Yumurtalıklarım cok normal yumurtluyo catliyo ama gebelik olusmuyo iki defa catlatma yaptılar 25 e kadar büyüdü yumurtaliklarim çok inandık olcak dedik olmadı eşimdede bi sknti yok.bu yazıları okuyunca hem güç alıyorum hem öğrenmiş oluyorum sabırla bekliyoruz. Allah razi olsun Rabbim isteyenlere bekleyenlere hayirlisiyla nasip etsin bizlere de insallah

İnşallah canım. Bizde burada hem dertlerimizi paylaşıp Hemde bisiler öğreniyoruz. Çoğumuzun ayni yumurta büyüyor çağlıyor döllenme olmuyor. Bekliyoruz bakalım ne zaman nasip olacak

İnşallah canım. Bizde burada hem dertlerimizi paylaşıp Hemde bisiler öğreniyoruz. Çoğumuzun ayni yumurta büyüyor çağlıyor döllenme olmuyor. Bekliyoruz bakalım ne zaman nasip olacak

Adetim cok düzenli her ay 11 de olurum 6 aydır çok düzenli eskiden iki gün önce yada sonra oluyodum. Dun olmam lazimdi belim ağrıyo çok yorgun hissediyorum kendimi biraz daha bekleyip test yapmayi dusunuyorum. Dua edin hayirlisiyla olursa buraya yazicam :)

Sağol kuzum benm iyi iyi çok şükür. Bandajını söktüm ya dün demin gösterdi de mosmor olmuş iyice. Biraz orası ağrıyomuş o kadar aman atlattık çok şükür yaa o strese değmedi vala :))

Aynen canım ya ameliyat falan diyordun çok şükür gerek kalmadı.

Geç döllenme falan olmadıysa idrar testinde çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…