- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.481
Canım mantar konusunda pek bilgim yok ama rahimde yumurtalıkta olan intihaplar falan gebeliği engelliyormus yazan arkadaslardi. Umarım sende en kısa surede iyileşir kavuşursun bebeğine .
Yumurtalıklarım cok normal yumurtluyo catliyo ama gebelik olusmuyo iki defa catlatma yaptılar 25 e kadar büyüdü yumurtaliklarim çok inandık olcak dedik olmadı eşimdede bi sknti yok.bu yazıları okuyunca hem güç alıyorum hem öğrenmiş oluyorum sabırla bekliyoruz. Allah razi olsun Rabbim isteyenlere bekleyenlere hayirlisiyla nasip etsin bizlere de insallah
Kolay gelsin sana daKV iyi dimi
İnşallah canım. Bizde burada hem dertlerimizi paylaşıp Hemde bisiler öğreniyoruz. Çoğumuzun ayni yumurta büyüyor çağlıyor döllenme olmuyor. Bekliyoruz bakalım ne zaman nasip olacak
Canim ilk yaptigimda ileri geri gitti baska zamanda sanki daireler cizdi gibi sonra yine ileri geri gitti anlamadmne cıktı sende canım ?
Sağol kuzum benm iyi iyi çok şükür. Bandajını söktüm ya dün demin gösterdi de mosmor olmuş iyice. Biraz orası ağrıyomuş o kadar aman atlattık çok şükür yaa o strese değmedi vala :))
Adetim cok düzenli her ay 11 de olurum 6 aydır çok düzenli eskiden iki gün önce yada sonra oluyodum. Dun olmam lazimdi belim ağrıyo çok yorgun hissediyorum kendimibiraz daha bekleyip test yapmayi dusunuyorum. Dua edin hayirlisiyla olursa buraya yazicam :)
Geç döllenme falan olmadıysa idrar testinde çıkar inşallah
Aynen canım ya ameliyat falan diyordun çok şükür gerek kalmadı.
Canm pardon da ikidebir yazdığın bu şey ne oluyo acaba ??????
Canim ilk yaptigimda ileri geri gitti baska zamanda sanki daireler cizdi gibi sonra yine ileri geri gitti anlamadm
Daha pazara gitmedin mi yoksaa kizzMesaj sayısını doldurmak için yazıyorlar ama niye doldurmak gerektiğini bilmiyorum. Hatta mesaj sayısını doldurmak için sayfa bile açılmış dolanırken görmüştüm
Gecmis olsun canim kv allah sifalar versinnEvet ya doktorun beklediği kadar kötü çıkmamış allahtan. Çok şükür
Mesaj sayısını doldurmak için yazıyorlar ama niye doldurmak gerektiğini bilmiyorum. Hatta mesaj sayısını doldurmak için sayfa bile açılmış dolanırken görmüştüm
Gecmis olsun canim kv allah sifalar versinn
Daha pazara gitmedin mi yoksaa kizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?