- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.521
Ayy adet tarihlerimiz ayni 22 benimdeben yokmmuyumm
21 nisan 3. deneme
hadi bakalım:) ovulasyndamı aynıydı canımAyy adet tarihlerimiz ayni 22 benimde
O ck güzl bi his.. arada bn burdaymndie tekmelio o kdr gzl bseki o karnının bitarafndan bi tarafna gecio yda öne toplanıo ck gzl bi duygu rabbm o gleri tkrar yasatsn insallah cok özledm cnküOy Kıyamam ya :) benimki pirpirlaniyo arada dünyam duruyor :))
Tatlım bi ara çok bunalmistin bir iki ay kadar soramadim ki cekindimBi ara bu listede bebde vardimm ki noldu.. Acep
Amin tatlım bizim kızlara da yasatsin mevlam :)O ck güzl bi his.. arada bn burdaymndie tekmelio o kdr gzl bseki o karnının bitarafndan bi tarafna gecio yda öne toplanıo ck gzl bi duygu rabbm o gleri tkrar yasatsn insallah cok özledm cnkü
Refakatçi de mi yokYok canim yaa bomboss..
Bilmiom ki gecen hafta cumartesi olduydu ovulasyon benim :)hadi bakalım:) ovulasyndamı aynıydı canım
Ehh artikk bunalim gecti cok sukurr.. Insallah yasanmazdaa...Tatlım bi ara çok bunalmistin bir iki ay kadar soramadim ki cekindim
Refakatci kalcak kmsem yok.. Ahada simdi dogum icin biri geldi. Yanima sismiss iyceee..Refakatçi de mi yok
Amin tatlım inşallah soyle ekleyeyim iyi oluyor dobis dobisEhh artikk bunalim gecti cok sukurr.. Insallah yasanmazdaa...
Ow bizde olacaz o durumda :) Allah yardimcisi olsunRefakatci kalcak kmsem yok.. Ahada simdi dogum icin biri geldi. Yanima sismiss iyceee..
Bir sayfa onceki listeye bi bak derim keşke öyle olsagoruyorum ki gebe kalamayanlarin cogu gebe burada :)
Ahh canim aslinda ben yapamdim galibaNeden tatlım?
Ben kolyeme geçirdim alyansimi dumduz tuttum karnimin uzerine daire cizmeye başladi ayni yere esimi oturttum acaba yerle mi alakası var diye onda düz gitti geldi bugün arkadaşimda denedim kiz olacak onunki o da daire çizdi :)Ahh canim aslinda ben yapamdim galiba
yok benimki inanmaz ki canım biliyor neler konuştuğumuzu ama bi görsen beni de uyarıyor sizden biri sanırsınız erkek çıkarsa diyoEbrar deki dantel tarifi veriyoz de...ben oyle atlattim
ay canım bende 1-2 ay önce aynı senin gibi rüya gördüm eşim bebeği kucağıma verdi emzirdim çok güzeldi o anı hissettim resmen ve gülüyordu.. inşallah rüyalarımız gerçek olurRuyamda gormustum gecen ay bi erkek ve kiz bebegi emzirdigimi bebek memeyi agzina aliyo donup kailyorum kafami yulari kaldirip Allahim ne guzel bi duygu bu diyodum aklima geldi canim yaa.
Insallah canim...ruya gercek olur insallah...ay canım bende 1-2 ay önce aynı senin gibi rüya gördüm eşim bebeği kucağıma verdi emzirdim çok güzeldi o anı hissettim resmen ve gülüyordu.. inşallah rüyalarımız gerçek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?