Gebe kalamayanlar buraya.....

Allah korusun tatlım düşünme öyle şeyler kisttendir umutbitmz de öyle oldu ya
Insallah rabbim hakimizda hayirli olaniversin. Doktor geldi.. Ult. Girdik. Kist duruyo. Kesede bozulmamis duruyo dedi. Yinede bugun yat yarin ult tekrar gircen dedi. Canm skldi ki. Bebis gotunmezmi ufacikda olsa..

İyi bile dayandılar bize her ay kırmızı gelmesin gelmesin diye komut veriyoruz onlarda ne yapacaklarını şaşırdılar
Insallah bu erken adet gebelige hazirlik olur hayatimda erken olmadim gec oldum kizligimda 1 hafta falan da gecikirdi...ama ilk defa bu ay boyle oldu...

Çok naif zarif bi insansin, çok güzel terbiye vericek bi yapın var .. İnşallah nasip olur hepimize
Ayy bana dedii...senin de oyle tabiki canim kendimizi gunden gune gelistiryoruz...bebisimiz olunca daha da biliclli olucaz hem dini yonden hem de bilimsel...Rabbim bi an once hayrilisiyla kavustursun yavrularimiza...

Ayy bana dedii...senin de oyle tabiki canim kendimizi gunden gune gelistiryoruz...bebisimiz olunca daha da biliclli olucaz hem dini yonden hem de bilimsel...Rabbim bi an once hayrilisiyla kavustursun yavrularimiza...

İnşallah canım . ben şimdiden kitaplar alıp okumak istiyorum annelik nasip olmasa da bile bisiler öğrenmiş olurum

Insallah rabbim hakimizda hayirli olaniversin. Doktor geldi.. Ult. Girdik. Kist duruyo. Kesede bozulmamis duruyo dedi. Yinede bugun yat yarin ult tekrar gircen dedi. Canm skldi ki. Bebis gotunmezmi ufacikda olsa..
Yok kuzum görunmez ki daha çok erken sabırsızim benim. kist üçüncü aydan once kaybolmuyor zaten

Hamilelik Takvimi

bebeem -----------------------13 Ocak-10.deneme
tm26 ----------------------------3 Şubat- 3.deneme
@pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
umutbitmz ------------------17 Mart-12.deneme
ulkuu --------------------------18 Mart-6.deneme
A Ada Toprak -----------------20 Mart-7.deneme
accounter ---------------------23 Mart-5.deneme
melismailim -----------------23 Mart-1.deneme
winter_is_coming --------27 Mart-12.deneme
yaren92 ------------------------30 Mart-8.deneme
ikizlerclub --------------------31 Mart-4.deneme
@mdk35---------------------------7 Nisan-23.deneme
@emikra---------------------------31 Nisan-13.deneme
@siyahnci------------------------7 Nisan-11.deneme
gamzeli es ---------------------8 Nisan-14.deneme
mutlu umutlu ---------------9 Nisan-23.deneme
nuclear -------------------------11 Nisan-11.deneme
@ebrar09-------------------------14 Nisan-11.deneme
@zumrutanka------------------15 Nisan-23.deneme
zeynepsibel -------------------16 Nisan-12.deneme
ekim2013 -----------------------16 Nsan-6.deneme
ftsch ------------------------------17 Nisan-13.deneme
moryel88 -----------------------21 Nisan-10.deneme
M melegggm ----------------------23 Nisan-7.deneme
nurun_ala_nur ------------------------10 Mayıs-12.deneme

İnşallah canım . ben şimdiden kitaplar alıp okumak istiyorum annelik nasip olmasa da bile bisiler öğrenmiş olurum
Ne kadar guzel dusunmussun...ben gebe kalinca almayi dusunuyodum biyle buyuk bi kitap vardi...annelige dair...ilk aydan basliyo sonra adim adim bilgi veriyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…