- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.961
senn gözlerın çok gzel bacım:))
:))tmm cnm ıyı uykularAllah razı olsun kuzum seninde öyle
Senden de canım. . ortak sorunlar vesilesiyle tanıştık ama yakınımızda ki insanlardan bile daha çok samimi olduk . . birbirimizi sadece hamile kaldı mi diye merak etmiyoruz . inşallah beraber güzel günler göreceğiz. .
Oh yarenim yine dokundun yüreğimeAynen de öyle rabbim görüyo bizi aynı derdi. Güzel günler bizim olsun. Sevgiyle kucaklıyorum
herkesler ggttı mi:))Bende opuyorumben kasiniyorum uyumaya calissam iyi olacak iyi geceler canım
Ama mecbur kendi kendine geçebilecek bişey değiki en azından burda sürekli kontrol ediliyor. Biz onları iyiliğini düşünüyoruz ama anlamıyorlar
Allah yardımcınz olsun cnmAh canım bilsen ne diller döküyoruz o komaya girince hemen öleceğini sanıyor allah korusun komadan sonra felç olabilir çok tehlikeli ama anlatamıyoruz
Ateşten anlamıyorm ama en garantisi bi test yap cnmCanlarim gunaydin bugun adet gunum daha gelen giden ykk bakalım aman gelmesinde :) atesim de artıyor yumurtlama doneminde 35.8 e kadar indiydi dun 36.5 bugunde 36.7 olmus bugun adet gunum olduguna gore dusmesi gerek dimi
Ay hadi Allah hayırlı etsin cnm. 2 gün bekle bi daha kan ver cnm doktora da bi git ultrasonda baktır.kızlaaarrr günaydınnn:)))
dün ikinci kan verdin 40 saat sonra oluyor yükselmişmi diye normal gebelik olduğunu biraz oncdan anlaşılıyrmuş ya:))
39.69 olan değerim 96.89 ol)muş yuppiii:))
Hayırlı olsun insallahAy hadi Allah hayırlı etsin cnm. 2 gün bekle bi daha kan ver cnm doktora da bi git ultrasonda baktır.
Gece uyumusum canimAnladım canm işte bana da öyle dedi eşim ama bi türlü oturup konuşamadık ki. Krom kaplama işi yapıyo canm
Amin canım benimhey alllahim yaa Isiniz zor gercekten canim..rabbim sabir ve sifa versin canim..
Amin canım şu mübarek gün hatrına rabbim bütün hastalara şifa derdi olanlara deva versin inşallahhAllah yardımcınz olsun cnm
Oyy masallah canim bak ne guzel artmis, hadi hayirlisi haftaya gidip gorursun ins keseyikızlaaarrr günaydınnn:)))
dün ikinci kan verdin 40 saat sonra oluyor yükselmişmi diye normal gebelik olduğunu biraz oncdan anlaşılıyrmuş ya:))
39.69 olan değerim 96.89 ol)muş yuppiii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?