- 21 Nisan 2015
- 23
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.921
Bulldm sonunda ama cvb veren yokAh canım bende onu beceremedim yapan arkadaslar varsa yardim ederler :)
Son adet tarihimi dimi yani 20 nisanCanimbebeem Ilgilenio bunla..adet tariihinde yazcan cnm
Canm allah şifa versin bende kayınvalidemle ilgileniyorum herkes hasta ya allahım acılarını dindirsin sağ salim ayağa kalkmasını nasil etsin nerde varsa hasta[/QUOTE]
Amin canım amin rabbim bütün hastalara şifa versin sizede çok geçmiş olsun kendi derdimizden başka hiç bişeye bakamaz oldum allah acılarını yaşatmasın çok zortekrar geçmiş olsun canım..
Su topladılar canım. Bi kısmı karardı bi kısmı daha yeni su topladı. Kurumasını beklicrz iste . ilaç kullandığım için artış yok olanlarda evresini tamamlıyor 10 günü bulur dedi doktor. Dun gece kaşıntı çöktü hic uyuyamadim bu aksam biraz daha iyiyim. KV nasıl oldu sen nasılsın. Bu arada kablo bağlandı bugün
Evet is olanagi cok fazla bir yer denize yakin oldugu icin ama bende isinamadim nedense babam hatta dugunumu orda yapmak istedi karsi ciktim sonra memleketimize geldik zaten. Esin ne is yapiyo canim
Cnm oldun mu sen adet simdi 20 nisan gecti..olduysan eger kacinci deneme ooldugunu ve gelecek ayi sölucenn.ben mesela 21 nisanda adet oldum..simdi 11.deneme 20 mayis..bole yani :)Son adet tarihimi dimi yani 20 nisan
kız verimli günlerdeyiz :))çalışmaları aksatma bu aralar:)))Cnm oldun mu sen adet simdi 20 nisan gecti..olduysan eger kacinci deneme ooldugunu ve gelecek ayi sölucenn.ben mesela 21 nisanda adet oldum..simdi 11.deneme 20 mayis..bole yani :)
Ama mecbur kendi kendine geçebilecek bişey değiki en azından burda sürekli kontrol ediliyor. Biz onları iyiliğini düşünüyoruz ama anlamıyorlarAh su inatlari yokmu benimde annem öyle zar zor götürürüm hastaneye
bnm 8 mayıs adet tarıhım:)kız verimli günlerdeyiz :))çalışmaları aksatma bu aralar:)))
Kizzz ne verimiii adetliyim ben3.gunumdeyim dahaaa :))alllah senii :)kız verimli günlerdeyiz :))çalışmaları aksatma bu aralar:)))
Ins olmasssin adet :)kacinci deneme olacakbnm 8 mayıs adet tarıhım:)
Sağol canım benim rabbim kayınvalinede acil şifalar versinikizlerclub Allah razı olsun bitanem. Rabbim babana da acil şifalar versin doğru diyon vala çok zor allah yokluklarını yaşatmasın. Allah sabır versin kuzum
Tam 1ay sayıyoruz ozaman dimi 20 nisanda oldum 19mayis ozamanCnm oldun mu sen adet simdi 20 nisan gecti..olduysan eger kacinci deneme ooldugunu ve gelecek ayi sölucenn.ben mesela 21 nisanda adet oldum..simdi 11.deneme 20 mayis..bole yani :)
Sağol canım benim rabbim kayınvalinede acil şifalar versin
Yok canım hemşireler doktorlar iyi davranıyor ben doktorla konuştum çıkamazsın deyim dedim geldi babama daha burdasın dedi ama babam dursa işte..Ala ala nie bole yapio baban ya..doktorlar kizmiolar mi..rabbim yardimcin olsun cnm vallaa
Canimmmm bi ayy saymiyoruz..benim adet döngüm 30 gunde bir..adet döngünü bilmiomusun..hesapla cnmTam 1ay sayıyoruz ozaman dimi 20 nisanda oldum 19mayis ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?