- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.001
hım tamm canım sonucu bana yazarmısın. denemeye baslayalım ozaman.Havuç suyu ve keçi boynuzu özünün iyi geldiğini faydasını görenler var . bizde kullanıyoruz ama daha testi yenilemedik .
hım tamm canım sonucu bana yazarmısın. denemeye baslayalım ozaman.
tamm canım teskur.1 ay sonra yaptiracagiz testi canım . ama KK arastirirsan faydasını görenleri bulursun. Keçi boynuzu özü sperm sayisini, havuç suyu da sperm hızını artiriyormus .
Ahh ben bayılırım buryanaEvet canim aydinin bir ilcesinin kasabasindanim ben bizim orda ramazan bayraminin 1 ve 2 gunleri buryan kebabi olur yani biz tandir deriz eskilerden gelen bir gelenek herkesin akrabasi disardaysa
turkiyenin bi ucu bile o gun mutlaka gelirler.esim ve ailesi aydinli olmasina ragmen onlarda pek
bilmiyolarmis benim sayeme bir kac yildir biliyolar
artiksizde gelin kuzum davet edeyim
Evet guzeldir ama ben pekSağol kuzum benm. Biz Bitlisliyiz de bizde de var büryan ondan şaşırdım görünce. Yıllardır gidip geliriz Bitlise Van'a hiç yemek nasip olmamıştı geçenlerde babam ısmarladı da tatmış oldum ama ne tatmak anlatmam imkânsız yani dedim siz biliyonuz ağzınızın tadınıııı
Buyur gel canim beklerim hepinizi:)Ahh ben bayılırım buryana
Birgun yolum duserse insallah canimBuyur gel canim beklerim hepinizi:)
Hvuc suyunun faydasnı bz gördk cnm tbi yanında muzda yedrdm gnde btane. hftda bkz de olsa hatta 2ble oldgu oldu tavk da yedrdmtamm canım teskur.
teskur canım bilgin için deneyecez bakalım.Hvuc suyunun faydasnı bz gördk cnm tbi yanında muzda yedrdm gnde btane. hftda bkz de olsa hatta 2ble oldgu oldu tavk da yedrdm
Faydası olr insallah canmteskur canım bilgin için deneyecez bakalım.
Ben :) kalite olarak bilmiyorum ama sayi artmisti :)ablalarım biraz arastırdımda sperm kalitesni artıran kurler varış kullanan oldumu.
ne kullanmıştınız.Ben :) kalite olarak bilmiyorum ama sayi artmisti :)
Benimki de ters köşe yapti ya :) kac ay gun asirilar bi taktikler falan tutmadi amaaan dedim salladim neyse dedi yumurta hanim da bi spermcik begendi cok şımartmisiz yımırtayıBnm yumrtlama gnm 2martmş bndan snra son adet tarihini 2mart dicksn dedilr. bAk martı beklems bzm minnak kedilerden hevese geldk
Evet guzeldir ama ben pek
yemiyorum et Halama
cekmisim biz onunla ayri
kizartma yapar yeriz babam
kizar bu senede bir defa olur ye diyeama genel olarak gercekten cok guzel bide altina kozune pilav ve guvec konur
Keçiboynuzu pekmezi kürü. Esim icin sayi az tüp bebek bile zor demişti bin şükür kullandığım ay hamile kaldımne kullanmıştınız.
Bebeeem sozunu dinliyorumKeçiboynuzu pekmezi kürü. Esim icin sayi az tüp bebek bile zor demişti bin şükür kullandığım ay hamile kaldım
tamam canım.Keçiboynuzu pekmezi kürü. Esim icin sayi az tüp bebek bile zor demişti bin şükür kullandığım ay hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?