- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.361
As hg bcm bn burdayım
Eet canım ama degerler dustu tek bebek bılmıyom neoldu da cnm o kendisi dusecek sanırımhoşbuldum canım nasılsın dicem biraz saçma olcak ama eskileri okudum galiba düşük yapıyormuşun allah yardımcın olsun
Bu ikinci gebelk mi
Anladım canım Rabbim şifa versin.
Eet canım ama degerler dustu tek bebek bılmıyom neoldu da cnm o kendisi dusecek sanırım
Tek dılegım allah hayırlısı neyse onu wersın yapcak bısey yok cnm napalım tsk ederım Cnm bnm allah Sizinkilerı ıns kucagınıza werırüzüldüm çok zor gerçekten tekradan geçmiş olsun dua et allaha bi yol caresi vardır
Tek dılegım allah hayırlısı neyse onu wersın yapcak bısey yok cnm napalım tsk ederım Cnm bnm allah Sizinkilerı ıns kucagınıza werır
Amin cnm tsk ıns ama arastırdım dusuk sonuc yapanlar yukselmede yapmis allah buyuk ama benim epey dusmusaminnnn inşallahhh cümlemizinkini sizede tez zamanda tekrardan versin
bana pek miyomdan gibi gelmedi. Bi kan pıhtılaşması var mı diye bi test yaptr cnm.Eet cnm 2 cı oluyor bende miyom war ondan dusuk yapıom
Amin cnm tsk ıns ama arastırdım dusuk sonuc yapanlar yukselmede yapmis allah buyuk ama benim epey dusmus
Yanı orası belli olmaz tabi cnm allah bılıro zaman belli olmaz canım allah büyük tabi
bu arada herkese merhaba ben yeni katıldım
sağol canım hoşbuldumMRB hg aramıza bcm
bana pek miyomdan gibi gelmedi. Bi kan pıhtılaşması var mı diye bi test yaptr cnm.
iyi olmana sevindim abla.. ben geriye dönemedim çok sayfa var.. maşallah hepsini okudun mu??Daha iyiyim canim bu akşamda eve gelince yine bi ağlama seansi yasadim yani aklima gelince bazen tutamıyorum kendimi ama daha iyiyim .oku oku ben bugun 40-50 sayfa okudum :)
Ben bunu duymamıştm. Allah korusun ama düşükle sonuçlanrsa sen de hemen soğan başlaMıyomdan dedı doktor yer yapamıyor ya cocuk yapamayınca Neoluyor dusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?