- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.321
Cnm içini ferah tut insallah güzel haber alrsn. Kanaman var mıKızlar HCG 29.85 ten 26 ya düşmüş doktoru bekliyorum. Hic katlamamis 2 günde daha düşmüş. Bu ayda olmayacak sanırım. Hemşire düşmüş degerin ama Dr u bekle dedi
Ben varim , nasilsin ablacimKimler varmis bakalim burada :)
Amin cnm insallahSagol bitanem insallah darisi basina saglikli hayirli bir evlat ile insallah
Amin cumlemızınkını ıns cnm bnmRabbim sifasini versin inşallah tatlm
Bende varım ablaKimler varmis bakalim burada :)
Kanama falan yok canım hic bise yok. Neden böle oldukiCnm içini ferah tut insallah güzel haber alrsn. Kanaman var mı
İyiyim canim sen nasilsin bebis iyiymis şükürler olsun.dinlenme tatlim boşver idi gücü.Ben varim , nasilsin ablacim
İnşallah canım. 2 gün sonra bidaha test demiş Dr. Kendisiyle gorusemedik zaten hemşire hnma not birakmisCanim yaa bugun hep kotu haberler aliyorum Rabbim sonumuzu guzel eylesin. Sende bekle Allahtan umut kesilmez insallah bi mucizen olurda degerlerin artar
Daha iyiyim canim bu akşamda eve gelince yine bi ağlama seansi yasadim yani aklima gelince bazen tutamıyorum kendimi ama daha iyiyim .oku oku ben bugun 40-50 sayfa okudum :)Bende varım abla
Bi 30 sayfa var hepsini okuyamadımNe yapıyon nasılsın abla iyileştin mi??
Adet günün kaç gün geçti güzelim seninİnşallah canım. 2 gün sonra bidaha test demiş Dr. Kendisiyle gorusemedik zaten hemşire hnma not birakmis
Amin cnm hepimizin ınsRabbim sifasini versin inşallah tatlm
Adet günün kaç gün geçti güzelim senin
Ama gecen aya göre degerlendirirsem 3 gün geçti. Gecen ay 32. Gün oldum çünkü. Normalde 28-29 günde bir olurdum6 gün geçti canim
Nasıl anladın. Değerin kaçtı canimBen dusuk yaptım kesınde
Kanaman yoksa korkma hemen bnce. Bi sakinleş içini ferah tut cnmKanama falan yok canım hic bise yok. Neden böle olduki
Öle ama normalde katlaması gerekmez miydiKanaman yoksa korkma hemen bnce. Bi sakinleş içini ferah tut cnm
Cnm parça gelmeden bilemezsn. Bende beyaz yuvrlak bi parça düşmüştü ona bitişik afedersn sümük gibi kanlı bi parça vardı.Ben dusuk yaptım kesınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?