- 2 Kasım 2014
- 138
- 78
- 103
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.341
Kaçıncı gününde olduki boyle doktorun ne dedi peki. Üzme kendini vardır bi hayir1074den 220 ye dusmusum
Degerler dustuya parcaya gerek yokkı cnmCnm parça gelmeden bilemezsn. Bende beyaz yuvrlak bi parça düşmüştü ona bitişik afedersn sümük gibi kanlı bi parça vardı.
Kaçıncı gününde olduki boyle doktorun ne dedi peki. Üzme kendini vardır bi hayir
Cnm parça gelmeden bilemezsn. Bende beyaz yuvrlak bi parça düşmüştü ona bitişik afedersn sümük gibi kanlı bi parça vardı.
Kız kahverengıyı bılıom ben doktora dedım kırmızı leke tehlıkelıymısKizlar ya cok korkuyorum adetim geldi sandim ama kahverengi bi leke geldi bitada hic bisi gelmedi devamli bakiom ama kasiklarim agrio bi an once yarin olsa rahatliycam ya bugun asiri temizlik yaptim bahar temizligi ondan sonra böyle oldu adetim 5 gun oldu ilk gectigi gun udrarda hic bisi cikmadi anlayamadim ya yerlesme kanamasi agri yaparmi
O zaman yumurtlaman çok geç olmuş dimi canım. Nasip artik önümüzdeki günler bize neler gösterecek bakalim. Simdi oldunmu adet4 haftalık tı 40 gun adet olmamıstım cnm
Kanamam war bazende bosluguma agrı wuruyor bende mıyon war cnm bnmO zaman yumurtlaman çok geç olmuş dimi canım. Nasip artik önümüzdeki günler bize neler gösterecek bakalim. Simdi oldunmu adet
Canim su an biraz daha iyiyim ama karnim agriyo biraz
Cnm parça gelmesi lazım yoksa düşük yok demektrDegerler dustuya parcaya gerek yokkı cnm
Depresyona girdimSonra noldu dusurdunde cnm
Degerler niye dusuyor o zaman cnmCnm parça gelmesi lazım yoksa düşük yok demektr
Ben 2 cı yı giriyorum depresyona dıgerını dusurdum parcayıDepresyona girdimhala tam olarak çıkabilmiş değilim ama daha iyiyim
Kız kahverengıyı bılıom ben doktora dedım kırmızı leke tehlıkelıymıs
Kimler varmis bakalim burada :)
BenIm kanamam kırmızı leke ydi ama karın agrısı cekmıorumAnladım canım sonuç umu alana kadar bu rahatlatti beni bi nevi bugun herkesin kanamasi olmus yaa rabbim yardimcimiz olsun inşallah
As hg bcm bn burdayımselam canlar nasılsınız ?
Anladım canım Rabbim şifa versin.Kanamam war bazende bosluguma agrı wuruyor bende mıyon war cnm bnm
Bu ikinci gebelk miBen 2 cı yı giriyorum depresyona dıgerını dusurdum parcayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?